משאל איליין דווידסון:צח"מ או ימ""ח?

ForeverMC

New member
משאל איליין דווידסון:צח"מ או ימ""ח?

או במילים אחרות באיזו מהסבוניות התפקיד שלה יותר מעניין והיא יותר מוצלחת? שאלתי את אותה השאלה בפורום ימי חיינו ויהיה מעניין להשוות את התשובות..

Jolleen

New member
עניתי שם ואני אענה גם פה!

צ-ע-י-ר-י-ם ח-ס-ר-י מ-נ-ו-ח כמובן!!!!!!!! =]

The Abbott Girl

New member
תשובה מפתיעה דווקא ../images/Emo120.gif../images/Emo72.gif

ימי חיינו הסיבה היחידה שראיתי ימי חיינו היתה בגלל איילין היא פשוט שיחקה שם מעולה, ועוד תפקיד משולש. היא היתה שם חבל על הזמן ביצ'ית. ובצעירים? נתנו לה לשחק דמות טובה
כזה בזבוז של הכישרון שלה... חבל

python 4

New member
מוטי, אני אענה כמו שאתה אוהב:

10 נקודות - קריסטן 12 נקודות - אשלי כן, אומנם בימ"ח היא היתה ביצ'ית, אבל איליין היא בראש ובראשונה אשלי אבוט - זה תפקיד חייה. רק אחר כך היא קריסטן.

ים כחול

New member
איילין בימיי חיינו ../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אם היא הצליחה לגרום לי להיגעל ממנה וממש לא לסבול אותה סימן שהיא הייתה מבריקה בימי חיינו !!! אבל מה שקרה שחטפתי טראומה מהדמות והיה לי קשה לראות אותה כאשלי .... לקח המון אבל המון זמן עד שהשלמתי עם זה שהגיעה לצח"מ .

יוליקה

Member
מנהל
מצטערת שאני הורסת למישהו את החגיגה

אבל לדעתי, זוהי האשלי הפחות מוצלחת. הדמות של אשלי לא היתה ולא צריכה להיות בי'צית. אבל איילין דיוידסון הביאה דמות ביצ'ית מימי חיינו או what ever. אני מתגעגעת לאשלי שבראד חיזר אחריה בעבר.

אור2221

New member
גם אני העדפתי אותה בצח"מ

מהסיבה שימ"ח היא שיחקה את המכשפה, ובצח"מ היא מנסה לשחק את המלאך (או להתיימר לנסות לשחק בחורה טובה שעושה טעויות וזה לא גורם לי לחבב את הדמות - אשלי לא מלאך ובטח לא ממש בחורה טובה, וזה שכולם בGC סולחים לה בלי סוף על הדברים שהיא עושה עולה לי על העצבים). היה לי הרבה יותר פשוט לראות אותה בימ"ח ולהנות מהדמות שהיא שיחקה, מאשר בצח"מ. חוץ מזה, קשה לי לראות איך שחקנית לא תהנה ממה שהיא עשתה בימ"ח יותר, למרות שבהחלט אני יכולה להבין איך תפקיד (מרובע? מחומש?) יכול לשחוק שחקנית ואת הדמויות.

Dawn12

New member
!You said it

בימ"ח היו תקופות (או לפחות בפרקים שיצא לי לראות) שהיה נראה כאילו הסדרה כולה התבססה עליה. זה כמובן לא דבר רע, להיפך, אבל אני חושב שבמקרה הזה הכמות לאו דווקא העידה על האיכות. בין אם זה היה ארבע או חמש דמויות (אני סומך על המומחים שיתקנו אותי) - בסופו של דבר מדובר בגימיק שמיצה את עצמו בשלב מסויים, בדיוק כמו שאני חושב שאיילין מיצתה את עצמה שם. אני חושב שהתקופה בימ"ח בהחלט נתנה לה אפשרויות משחק שהיא לא היתה זוכה להן בצח"מ אבל גם היא הבינה כנראה שמקומה בג'נואה סיטי, כי היא תמיד תהיה אשלי.

צח"מ כמובן... ../images/Emo45.gif

לייני שלנו היא ה-אשלי והיא עושה את זה כ"כ טוב ! וכל מי שמעדיף את האשלי הישנות למינהם יש לי רק מילה אחת להגיד: איכססססס !
.
השתיים הקודמות (ברנדה ושארי) פשוט לא ידעו לשחק וגם מבחינה חיצונית הם לא התקרבו לקרסוליה של איילין.

אור2221

New member
ממש לא מסכימה

ברנדה היתה יפיפיה, דומה לאיליין אבל יותר יפה.

ממש לא אהבתי. זה עניין של טעם...

לפי דעתי לאיילין יש נוכחות יותר חזקה, חיצונית ופנימית !

גם אני לא מסכימה!

גם ברנדה וגם שרי עשו עבודה נפלאה. אהבתי אותן יותר מאשר את איליין, אבל אין מה לעשות. איליין היא אשלי המקורית ולכן נשמור לה לעד חסד נעורים.

אור2221

New member
טוב נו

חסד הנעורים שלכן (והגלגול הראשון שלה בסדרה) זה בדיוק אבל בדיוק מה שגורם לי לא להשתגע עליה במיוחד. סורי.

גם אני אהבתי אותה יותר

את האחרונה (שרי?) לא סבלתי, היא לא התאימה לדמות בכלל לדעתי - והעובדה שהיא הייתה שחקנית פורנו בעברה לא הוסיפה לה נקודות בתור אשלי... מה עבר למלהקי צח"מ בראש כששכרו אותה?

שרי שאטוק היתה שחקנית פורנו?!?!!?

אני בשוק!! היא הריי נשואה לרון מוס (רידג' מ"היפים והאמיצים")!!! אלוהים! אני ממש בהלם! האמת היא, שאני תמיד חשבתי שהיא יפיפיה ומיוחדת-יש לה עיניים מדהימות! אבל אם זה באמת נכון, אז זה מזיק לתדמית הסידרה...

עיניים מדהימות?

למיטב זכרוני היא הייתה קצת פוזלת... כן, הראו פעם באיזה עיתון תמונה שלה שנלקחה מתוך סרט פורנו... אי אפשר היה לטעות...

יוליקה

Member
מנהל
לא אומרים איכסססססס

זה שאלה של טעם. לאשלי הנוכחית יש פה גדול ומכוער והיא עוד מוסיפה על זה ליפסטיק שמבליט לה את הפה. הדמות של אשלי מהתחלה היתה צריכה להיות דמות עדינה ואיליין עושה מימנה דמות גסה. זגותך לחשוב אחרת. אבל איכססס זה מוגזם.

יוליקה- סורי סורי סורי !

אני כ"כ סולדת משתי האשלי האחרות שזה יצא לי בטבעיות... אבל ברור שזה עניין של טעם, דרך אגב, הזכרת לי את אמא שתמיד אמרה לי "לא אומרים איכס על אוכל!"

ForeverMC

New member
מממ..זה לא פשוט:

אבל עם כל חיבתי לתפקיד שהיא עושה כאשלי אבוט, התפקיד/ים שלה בימי חיינו היה הרבה יותר עסיסי ומעניין, היו פרקים שלמים של ימי חיינו שנשענו על הכישרון שלה כשהיא גילמה כמה דמויות במקביל.

למעלה