משאל איליין דווידסון:צח"מ או ימ""ח?

soapsfan

New member
כל תוכנית רק תרוויח מזה שאיילין

תהיה אצלה. כריסטן בשבילי הייתה דמות יותר מעניינת מאשלי.גם בימים שהיא לא הייתה רעה וכלאה אנשים בחדרים סודיים במרתף הינות שבאחוזה של אבא שלה,והייתה טובה ובסה"כ הייתה מאוהבת במישהו אחר חוץ מבעלה,בזמן שזה עבד עליה שהוא עיוור והחליף את גלולות ההריון שלה בגלולות סוכר,היא עדיין הייתה דמות מעניינת ולא חד מימדית ואיליין התאימה לתפקיד מעולה.וכמובן כשהיא שיחקה 5 דמויות במקביל(כריסטן,סוזן,האחות מרי מוירה,תומאס ופנלופי) היא הפכה כל דמות למשהו שונה וימ"ח בהחלט הפסידה כשהיא עזבה בצח"מ היא לא כל כך בנתיים עשתה משהו גדול,בין עלילת הציורים(שעדיין לא הבנתי מה רצו מאיתנו) כשהיא חזרה,דרך ההתאהבות שלה שוב בויקטור,ההריון הפתאומי שלה ורומן הבזק עם בראד,ולא ממש זכתה ממש לעשות משהו עסיסי ומעניין שאני יודע שהיא יכולה לעשות אני הייתי רוצה לראות אותה חוזרת לימ"ח,אבל זה לא אפשרי אז אני שמח שהיא לא נעלמה לי לגמרי מהמסך ואני יכול לראות אותה,בגרסת כריסטן/אשלי "אני עומדת להתחתן עם מישהו שאני לא לגמרי מאוהבת בו" בצח"מ

junny

New member
זו היתה כל פעם דמות

כל כך שונה שקשה לי להגיד. אתה ימ"ח התחלתי לראות בעיקר בגלל העלילות שלה עם פיטר. הן היו מצוינות!! אבל בצח"מ היא הרבה יותר באה לידי ביטוי מבחינת החן והמשחק המיוחד שלה. לא יודעת מה עדיף- היא פשוט שחקנית כייפית

תשובה לגביי איליין דווידסון

בימ"ח היא שיחקה דמות רעה ו"מסובבת" אז כמובן שהתפקיד שלה היו יותר מעניין, היה לו יותר בשר. בצח"מ היא אמורה להיות טובה יותר. בקיצור, אני לא מהאוהדות שלה. אותי היא לא ממש מרשימה כך או כך.

למעלה