משאל זריז:מי נרטב היום על האוכף..

גשם

לא יצאנו לרכב היום. אני תמיד בודק ב weather.com כל מה שעד 30% סיכוי לגשם עוד סביר. אתה יכול לצאת אבל יש סיכוי שתתרטב, בדרך כלל כשיצאתי ב 30% זה לא קרה. כח מה שמעל 30% - מנסיון - אתה חוזר רטוב. לא אוהב לרכב בגשם במיוחד בשל החלקה

dburac

New member
גדול !!!

הרבה זמן חיפשתי כזה דבר. אהבתי גם את השיטה שלך, אבל יצא לי 30% בדיוק סיכוי לגשם , אז מה אתה עושה כאשר הסיכוי הוא בול 30% ??? :)

תראה, מדע מדוייק זה לא, אבל הנסיון מראה...

שכאשר האתר הזה מצביע על 30% או נמוך מכך הרי שהסיכוי לגשם בפועל הוא ממש נמוך. יבואו חכמים ויגידו ב-א-ר-ו-ר ! שהרי זה רק 30% ! אבל מנסיוני ב 30% ומטה מדובר בגשם מקומי נדיר. ב 30% ומטה אני יוצא לרכב ללא חשש. קרה לי רק פעם אחת שנרטבתי בגשם מקומי שפסק אחרי 30 דקות (בדרך לאריאל). מעל 30% אני לא מנסה לצאת כי אתה חוזר רטוב על בטוח. (בדרך כלל הקפיצות שם הן במדרגות של עשרה אחוזים) 10% 20% ?? צא ורכב ללא שום חשש, מכסימום תיתקל בזרזיף חולף

dburac

New member
תודה

זה מייאש ,,, כול השבוע מחכים לשבת, ותראה באתר את השבת הזאת ? היא לא יכולה אולי להתחלף עם יום ראשון ? haven't the Jewish people suffered enough ? come on, give us a little for

dburac

זה כבר ממש הסוף, היה חורף קל מאד, השנה בקושי לבשתי בגדי רכיבה של חורף תתנחם בזה שבארץ רוב השנה יש ימי רכיבה נהדרים נדיר שאי אפשר לרכב מהיכן אתה? מחר לדעתי אפשר לרכב ברוב חלקי הארץ אא"כ אתה שומר שבת

dburac

New member
באר יעקב

אתה צודק באמת החורף השנה היה חלש, אבל רוב החורף התרכז בימי שבת משום מה, זאת אומרת אמצע שבוע היה אפילו חם, מגיעים לשבת.... וגשם. אני רוכב לכיוון המשלוש , ובמשולש. מצויין באתר שגם הרוח מחר היא 14 קמ"ש, הסתכלתי בראשון לציון, וברמלה.

ItsikH

Member
אכן, השבתות השנה תוכננו במיוחד../images/Emo190.gif

ככה יותם?

בלי כמה מילים על פרשת השבוע? בכל זאת מתחילים ספר חדש? מה עם אביסל'ה יידישקייט פאר דעם שאבס? או לפחות משהו על ים המלח? מצוקי דרגות? א גוט שאבס פאר דעם גונצה מישפוחה

YotamKa

New member
רכיבה למצוקי דרגות תמיד מדגדגת את הרוח,

היום היתה רוח דרומית חזקה. גרמה לנו לעבוד קשה עד תחילת העלייה. אני עליתי פעמיים ואז נמאס לי מהרוח בקירות שם שמפריעה גם בירידה. הכידון במצבים האלה הוא לפרוטוקול, אתה לא באמת מכוון את האופניים. המשכתי לעין-גדי, גם מול הרוח, אבל עשיתי את זה כדי לטעום טעם גן-עדן בדרך חזרה, ואכן כך היה. ידידי הדוס ברדה נשאר לעשות קרוסלות במצוקי. כשחזרתי עליתי שוב, בפעם השלישית. הרוח נרגעה קצת. תפסתי אותו בשני שליש הדרך כשהוא היה בפעם הרביעית שלו. המשכנו יחד למעלה ואז עשינו עוד סיבוב. סהכ הוא עלה 5 פעמים, שיא בשבילו ואולי שיא עולמי לדוסים במצוקי. אני עליתי רק 4 (פעם שעברה עליתי 7), אבל כאמור עם התוספת לעין גדי. בחזרה ללידו הרוח היתה בגב. יצא לי 120 קילומטר. ועכשיו שבת מנוחה. זה כיף לרכב בים המלח היבש כשכל הארץ רטובה. ראינו רק את מנשה מירושלים, ועוד קבוצה נחמדה שירדה ממצוקי בדיוק כשהתחלנו לעלות פעם ראשונה. עוד קבוצה עמדה בכניסה למכללת אבנת אבל לא ראינו אותם רוכבים. אני לא מבין מדוע אין יותר רוכבים בכביש הזה ביום גשום, זה מפלט קרוב ויפה. פרשת "ויקרא" שנקרא מחר דנה בעסקי הקורבנות. קורבן - מקרב אותנו לאל. כיום בטלו קורבנות, וקדוש ברוך הוא כבר לא מקבל אותם מאיתנו. כשאנחנו חייבים, הוא גובה אותם בדרכים השמורות לו. מעשה ידיו טבעו היום בים. לרכב בשבר הסורי אפריקאי, כשהאוקיינוס השקט רועד. לך תדע.

isvino

New member
גועל נפש הנסיון שלך להסביר את אלוקיך

אם יהודים היו מתים היום בפיגוע מה היית כותב. פשוט בושה וחרפה שאתה מסביר את דרכי האלוהים. חילול השם פר אקסלנס. כל מילה מיותרת!!

isvino

עניין של אמונה באל, זה הכל, אינך חייב להאמין ואף אני לא מזדהה עם העניין הזה. איש באמונתו יחיה. לא חייבים להכניס גועל נפש לערב שבת. שבת שלום.

isvino

New member
כי...

זה פורום אופניים, לא פורום דת/פרשת שבוע. אם הייתי תוקף את זה בפורום דת, היית צודק... דבר שני זה שלחברך הקליריקל יש אג'נדה, ככה זה אצל החוזרים, הם הארד קור, גילו את האור לשיטתם וחייבים להפוך את השונים להם לכמותם. תפנים את זה!

isvino

New member
"ידע שור קונהו וחמור אבוס בעליו"

אני בטוח שאתה לא תבין את זה..... אבל מנסה בכל זאת.

למעלה