משאל עם עיסקה או לא?

שירור המחבלים שאתה תומך בו הוא אנטי מוסרי.

מדובר באקט שיהרוג אזרחים- למען השקטת מצפון זמנית. עד החטוף הבא שאתה עובד כל כך קשה כדי להפוך את חטיפתו לכדאית. והטענה שלך שאני מייצג מתנחלים תאבי וילות היא שקר. כמו עוד טענות שלך, למשל ההתחזות שלך ל"ימני מושבע".

המתוק26

New member
ימני זאת הגדרה כוללנית מידי

יש באג'נדה שלי , אלמנטים ימניים, כמו התנגדות למסור את רמת הגולן, והתנגדות למסירת שטחים בשלבי ביניים של הסכם שלום, מאידך, יש באג'נדה שלי אלמנטים שמאלניים,כמו התנגדות להמשך בנייה מוליכת שולל בהתנחלויות,כיח יגיע יום הפינוי אם יהיה הסכם שלום ,שיחרור מחבלים תמורת שבוי לא יהרוג אף אחד, הפקרת הגבולות של צהל ומשמר הגבול תהרוג אזרחים חפים מפשע,אם או בלי עיסקת שליט כמעט באותה רמה, לכן התנגדות לעיסקת שליט היא בלתי מוסרית בעליל, שלא להגיד חזירית

האלמנט הימני היחיד אצלך

הוא נכונותך להגיד שאתה ימני כאשר מאשימים אותך בשמאלנות. אין סיבה להניח שאף אחת מהטענות האחרות שלך נכונה לאחר הוכחת חוסר אמינות ברמה כזו.

המתוק26

New member
האלמנט הימני היחידי שלך הוא

שאתה תאב לוילה בהתנחלות, ולכן שואף להפוך אותן לבטוחות כמו הקו הירוק, ובכן על השיר אשליות של סרוסי שמעת? אז אשליות ,הבזול עולה ביוקר במוקדם או במאוחר

לעומתך, אני לא מתחזה.

מעולם לא טענתי שאני ימני. ואין לי שום קשר להתנחלויות (חוץ מזמירה עליהן במילואים). זה שנתפסת משקר לא אומר שגם אני שקרן.

המתוק26

New member
זה שאתה לא קולט שימני זה זרם רחב

שכולל בתוכו גוונים רבים בינהם גם אני נמנע לא הופך אותי לשקרן,זה רק הופך אותך לטיפש או נבזי,אבל את זה כבר הוכחת מזמן

הימין לא כולל אידיאולוגיה שמאלנית.

ובתור שמאלני, אני מצטער שיש לנו במחנה מתחזים לימניים. טפשות? מי שמאמין לך טיפש. נבזות? הבט במראה.

המתוק26

New member
אתה נשמע שמאלני מתחזה,כי אתה

מייצג את המתנחלים, ומחרבן על זכויות האדם והשבויים, ולידיעתך מר "חכמולוג" יכולים להיות אלמנטים שמאלנים באג'נדה ימנית , כמו אצל ביבי, שהוא מוכן לשאת ולתת עם ארגון החמאס, זה אלמנט שמאלני שאימצו אנשי ימין, שבתחילה התנגדו לו, זה בא ללמד אותך, שגם אנשי ימין יכולים לאמץ אלמנטים שמאלנים מסויימים, וזה עדיין לא הופך אותם לשמאלנים,בברכה

אז אני נותן לך רשות לשאול

בפורום תרבות עברית, שם אני כותב כבר שנים, אם אני שמאלני מתחזה או אמיתי. חלק מהכותבים שם מכירים אותי אישית. אתה ימני כמו שמי שאוכל חזיר הוא דוס. וזה שנתפסת בהתחזותך לא נותן לך זכות להאשים אותי שאני מתחזה כמוך.

המתוק26

New member
תפסיק את הדמגוגיה הזולה הזאת

ימני יכול להתנגד להתנחלויות, זה מה שיעשו רוב חברי הימין בעתיד, אין קשר בן התנחלויות בשטחים כבושים,לבן ימניות \פתריוטיות \דאגה לעתיד האומה

איזה דמגוגיה זולה?

המהות של הימין בישראל היא תמיכה בהתנחלויות. זה שנתפסת משקר לא מצדיק השמצה נגדי כאילו אני דמגוג.

למעלה