משאל פורום-

משאל פורום-../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

הפעם המשאל פונה לביסקסואליות, לביסקסואלים וכמובן להומואים(לחברות הפורום הלסביות, הפעם הבאה תהיה בשבילכן). המשאל מדבר על טעם אישי...מה עושה לכם את זה או דוחה אתכם- הפעם- שיער חזה. אם שיער חזה מדליק אתכם או לא מפריע לכם, שרשרו להודעה זאת את האומוטיקון(אייקון) הבא-
אם שיער חזה מפריע לכם או/ו דוחה אתכם, שרשרו להודעה זאת את האומוטיקון(אייקון) הבא-
לט דה שירשור בגין!

2ndskin

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

לי זה מפריע מאווווד.... במיוחד בהתחשב בעובדה שאני שעיר. אני לא אוהב (בלשון המעטה) את השעירות שלי ואני לא נמשך לזה אצל אחרים.

Lizz

New member
ואף אחד לא עונה..

"תלוי עד כמה"? יש הבדל בין קצת שיער על החזה לבין סוודר מלא שמגיע עד הגב...

TwelveEyes

New member
בדיוק...

לא אכפת לי שיהיה עליו שיער פה ושם.. אבל שאני אוכל לצאת איתו לים בלי פחד שעובדי הספארי ייתנפלו עליי וידרשו לדעת למה גנבתי להם גורילה... קאפיש? אבל גברים חלקים לגמרי לא עושים לי את זה.. בוא נגיד ככה - שיהיה רבע שעיר, ושהרבע הזה ייתפזר על הגוף בצורה שווה, אה? :)

taxi555

New member
שיט אני הולך עכשיו לגלח ../images/Emo153.gif

אפילו שאין לי יותר מידיי אבל איזהו חכם הרואה את הנולד {ושערות צומחות בגילי במהירות יחסית} יאאללה בייייי

taxi555

New member
אופס!!! נגמר לי הכסף אחרי הגילוח

אני יהיה בצום חודש כדי לממן את הגילוח חחחחחחחחח סתם לא מתגלח

resputin

New member
../images/Emo31.gif אוהב חלקים ../images/Emo31.gif

לא בהכרח חלקים בטירוף- כאילו, אני לא אכנס למיטה עם מישהו ואעצור אותו אחרי שהוא יוריד את החולצה, סופר את השערות.. אני פועל בשיטה של דנה, רבע שערות ונפזר אותן בגוף (בעיקר בראש..!)

yaron4all

New member
../images/Emo31.gif

כל עוד זה בכמות סבירה אז זה בסדר (ואפילו סקסי-משהו
), אבל יותר מדי זה כבר ממש
זה...

sarah

New member
תלוי... ../images/Emo13.gif

במידה זה בסדר... אממ...
באעבה, שרה

p o l i

New member
אז זהו ש...

פעם ממש נגעלתי מזה... אבל אז הכרתי את הבןאדם הכי חמוד ומקסים שאני מכירה (ברגעזה אני לא מדברת איתו...) ואתם לא יודעים כמה שזה לא באמת משנה...

Mooa-Numi

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

יש לנו מורה להיסטוריה-ממש חמוד- לא כוסון או משו כזה-פשוט לא מוראי כזה. וכאילו, יש לו כאילו איכשו רק חולצות עם כמו מן מחשוף כזה, שיראו לו את כל השערות בחזה
ואם זה אמור להיות שקסי או משו כזה-זה לא! כאילו-בנות צריכות להוריד כל פיסת שיער הכי קטנה מהגוף שזה כולל להשאר Browless בסוף. שמישי הולכת עם מכנס קצר ורגליים לא הכי חלקות מייד יהיה כזה-מאזה? איכס! אין לה בושה? אבל בנים יכולים ללכת ח-ו-פ-ש-י-! מתולתלים ברחבי העולם, בלי שאף אחד לא יגיד לה לא. בושה.

למעלה