משאל פורום-

TwelveEyes

New member
אולי זה הבריינוואשינג...

אבל אני מגלחת מאותה סיבה שאני מתקלחת כל בוקר ומתבשמת ומסרבת ללבוש חולצה אפילו עם הכתם הכי קטנטן: כי אני אוהבת להיות נקייה וחלקה ואסטתית. אולי אני צריכה פסיכולוג ^^

../images/Emo31.gif

אני לא אוהבת בנים חלקים, כי חלק אצל בנים זה בכלל לא סקסי ולא גברי. בנים צריכים שיער!! אבל.. לא יותר מדי.. בערך כמו שדנה אמרה. אני חושבת שבחזה עדיף שלא יהיה יותר מדי שיער, כלומר, שלא יראו אותו אם אותו המישהו הולך עם מחשוף מסביב לצוואר ומסביב ל"דבר הזה שמחבר את הצוואר לכתפיים" [ההגדרה של שרה..]) אבל שלא יהיה חלק!!! ובעיקר שלא יהיה חלק במקומות כמו: רגליים, בית שחי, ראש, ערווה (
). זה הכי חשוב. מקומות כאלה, אם לבנים אין בהם שיער אז הם פשוט לא מושכים (בעיקר הראש. בעצם עדיף גם שיהיה שיער פנים.. עם העדפה לפיאות+זקנקן
[אבל לא פיאות מסולסלות כמו של הדתיים, שנראות כאילו הם שמו שם רולים כמו של ילדות קטנות זהובות-שיער בשם כמו"סאלי" או "אנני" עם שמלה ורדרדה וסוכרייה על מקל כזאת בפה, ובובה שנסחבת איתן לכל מקום. אתם יודעים נו..])

TwelveEyes

New member
וכולנו מודים לך...

שהחלטת לפרסם אותה גם כאן.. o_O *משנגלת את סיגי ובורחת*

praetor

New member
../images/Emo31.gif אבל קצת ../images/Emo45.gif

בגדול נראה לי יותר יפה חזה חלק, אבל גם עם שעיר במידה סבירה זה יפה העיקר לא הרבה שיער, זה לא לטעמי...

Pe5tCTRL

New member
../images/Emo45.gifאני בחור נדוש...

אני אוהב שיש לגברים שיער על החזה, אבל כשהוא בצורת החזה /_|_וקצת על הבטן, שוב, כשזה רק על הקוביות (six-pack) חוץ מזה, לא איכפת לי אם הבחור חלק...

למעלה