משאל פורום

משאל פורום../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

הפעם המשאל פונה לביסקסואליות, לביסקסואלים וכמובן להומואים(לחברות הפורום הלסביות, הפעם הבאה תהיה בשבילכן). המשאל מדבר על טעם אישי...מה עושה לכם את זה או דוחה אתכם- הפעם- הורדת שיער בשעווה. אם אתם בעד הורדת שערות בעזרת שעווה, שרשרו להודעה זאת את האומוטיקון(אייקון) הבא-
אם אתם נגד הרעיון של הסרת שיער בשעווה או הסרת שיער בכלל, שרשרו להודעה זאת את האומוטיקון(אייקון) הבא-
לט דה שירשור בגין!

TwelveEyes

New member
מה ז"א?

יענו... האם אני בעד להוריד שיער בשעווה באופן כללי או אם אני בעד שהבוי\גירלפרנד שלי ת\יעשה את זה או אם אני מורידה שערות בשעווה? אממ, ככה: בקשר לשאלה א´, שעווה זו אחת מהדרכים הכי מסריחות להיפטר משיער עודף, אז נגד. בקשר לשאלה ב´: אם זה בחור, כבר אמרתי - שיהיה רבע שעיר (לא כולל הראש, כמובן..) ושהרבע הזה ייתפזר בצורה אחידה בגוף. בחורים חלקים לא עושים לי את זה.. אבל אם זו בחורה - חסר לה שתהיה שערה אחת במקום שהיא לא צריכה להיות :) בקשר לשאלה ג´, אני מעדיפה לגלח... הכי בטוח והכי זול.

sarah

New member
מסובך... ../images/Emo6.gif

כמו דנה
באעבה, שרה
(צדה את אורה &gt
מווהאהאהאהאהאההאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאא)

נשים חלקות מדי זה מפחיד...../images/Emo5.gif

כלומר: אני מעדיפה שהיא לא תהיה גורילה או משהו. אבל אם שיער הגוף שלה אינו ארוך/צפוף/כהה/קשה/בולט בכל דרך שהיא - אני חושבת שבהחלט אין בעיה איתו ובכלל אין שום סיבה להיפטר ממנו.. כי אז הוא לא נחשב (לפחות לא לדעתי) "שיער עודף". כי הוא לא עודף. מצטערת, אבל זה ממש מגעיל אותי, בנות שהולכות כל שבוע לאיזה מקום שמורטים להן את כל הגוף כולל פרצוף, איברים פנימיים ומי יודע מה עוד. זה דוחה וממש
מה שאני לא יכולה לסבול זה אנשים שמורידים לגמרי את הגבות ואז מציירים אותן בעיפרון *מקיאה* כלומר, אני מבינה שאישה בעלת שיער גוף בולט במיוחד על מקום כמו זרועות, תהייה חייבת למרוט אותו כדי לא להיראות כמו גורילה. אין לה בדיוק ברירה.. אבל אחת שכן יש לה ברירה - מוטב שהיא תוריד רק איפה שצריך, ושהמקומות האלה לא יהיו מקומות כמו: זרועות, גב, בטן, פרצוף, חזה, כפות רגליים, שיניים, לשון, נחיריים, אוזניים, טחול, לבלב, רשתית,... אני גם די אה, נגד הורדת שיער ממקומות אינטימיים...כגון.. אה... (טוב נו, אני אגיד את זה..
) כגון סביב איזור פי הטבעת, וגינה וערווה. ייתכן שקיימים אנשים שהקטע ה
י מושך אותם - אותי לא. מקומות שמותר להוריד מהם שיער: בית שחי, רגליים, גבות (כי אז זה עוד לא ממש
, אולי כי זה כבר נפוץ נורא ונורמלי וכל זה..אז אין לי בעיה עם זה) (ורק אם ממש ממש חייבים: שפם וזקן.. אבל לא בגילוח
זה כבר מוגזם. באמת!)

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

מה פתאום להוריד שיער ? ועוד בשעווה
אני אוהב כאלה שהם קצת שעירים, זאת אומרת לא כאלה שנראים כמו החוליה החסרה בין האדם לקוף (ועמכם הסליחה רבותי). בכל אופן, אם כבר להוריד שיער איכשהו אז בגילוח ומי שיש לו כסף מיותר אז לייזר.

TwelveEyes

New member
מי שיש לו כסף מיותר וגם...

לא אכפת לו להעביר כשעה בצרחות כאב.. ולהעביר חמש שנים ללא חשיפה לשמש.. *מרחמת על חברה שלה, שמורידה בלייזר*

פריפטס

New member
גם לדעתי

אז הפתרון היחיד שנותר זה שעווה... כמובן שאפשר לגלח, אבל כל השיער יחזור תוך שעתיים עם תגבורת.

TwelveEyes

New member
למה?

עם ונוס זה חוזר רק אחרי שבוע במקרה הגרוע. או שאולי לשיערות שלי נמאס לצמוח :) וגם בשעווה, אגב, זה חוזר מהר מאוד.

הא.. זה על גברים..

אממ.. הייתי מעדיפה שבן זוגי לא ישתמש בשעווה אלא אם כן היא רותחת, נשפכת אליו על-ידי, ולא בדיוק משמשת להסרת שיער...
לא יודעת, יש משהו מוזר בלראות גבר מורט לעצמו שיער (בעיקר כשזה בעזרת שעווה..) הייתי מעדיפה אחד שפשוט נולד עם שיער גוף מסודר כמו שצריך (לא חלק!! אבל לא אחד שעיר מדי, שזקוק לשעווה כדי להתאים לרצונותיי) חוץ מזה שאני ארגיש לידו כונפה כי אני לא מורטת שיער עם שעווה (או בכלל.. למעשה אני מורידה שיער לעתים די רחוקות [לא צריכה
]) וזה יביך אותי.

resputin

New member
לא יודע מה איתכן...../images/Emo3.gif

אבל אני רוצה שהבויפרד שלי יהיה חלק. בקשר לגירלפרנד בכלל אין מה לדבר, אבל בקשר לבחור? טוב, אז שלפחות כל פלג הגוף העליון שלו יהיה חלק- הרגליים מצידי יכולות להיות Sami-שעירות, דהיינו לא ג´ונגליות ובקשר לאיברים פרטיים... הוא יצרטך פיקוח..
(שלי
) וזהו... אני אוהב שיער רק במקום אחד, וזה על הראש- וגם שם יש המון הגבלות..:)

TwelveEyes

New member
../images/Emo6.gif

*מנסה להתחמק מתמונה מנטלית של ראספי לבוש כגנן ומחזיקה במזמרה* "It´s trimming time!!" אחח, אני זוכרת את הריבים שהיו לי עם החבר הראשון... "אולי תגלח קצת? וויזמיר, אני בסוף אצטרך להקים משלחות חיפוש רק בשביל למצוץ לך!"
היוגורט אפרסק הזה של יופלה עושה לי הזיות ^^ *מקווה שהאקס אין קווסטשן לא מתקרב לרדיוס הפורום הזה*

TwelveEyes

New member
ואגב...

התלמידת חמש יחידות מואץ באנגלית שבי חייבת לציין שזה לא Sami אלא Semi. ^^

resputin

New member
אצלנו אין מואץ, כי הם טיפשים-

אבל כשלא מסתכלים על המקלדת ומדפיסים אכן עושים טעויות.. איתך הסליחה

למעלה