משאל פורום

the beast 15

New member
להוריד או לא להוריד

אז אני בעד להוריד בחורים חלקים הם הכי סקסים אבל שחושבים על זה גם קצת שעירים סקסים טוב אז מי שטיפה שעיר להשאיר ומי שמאוד שיער שיוריד לא ממש איכפת לי איך העיקר שירד

להוריד ../images/Emo45.gif

סוד קטן: התחלתי לפני כמה חודשים להוריד בשעווה מהחזה ומהבטן, זה לא כל כך כואב, וזה הרבה יותר סקסי
כנראה שיש אנשים שהגנטיקה שלהם דורשת את זה... לחבר (לא יודע אם זאת הגדרה מדויקת, עזבו) שלי זה לא אכפת, אבל אני מעדיף ככה. ודרך אגב, לגלח זה רעעע כי אחרי כל גילוח השערות צומחות בצורה יותר צפופה והן נהיות יותר בולטות

white star

New member
תלוי

אם היה לי כסף לזה ייתי עושה בלייזר- אבל רק בגב כי שם מפריע לי מעבר לזה - לא

adiko

New member
אני בעד זה כיף להיות חלק../images/Emo45.gif

וזה תלוי איפה מורידים

אני............... ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!

גברים שעירים מדי עושים לי בחילה! גברים כוסונים שרוצים להישאר כוסונים צריכים להוריד שיער, או לפחות להוריד חלק. מה שחשוב לי, אם יש לו חזה ובטן שריריים שיוריד שיער, כדי שיהיה אפשר לראות את זה.

שכחתי לומר שאני מתנגד ל

הורדת שערות באזור בית השחי, אלא אם כן צמח שם יער, ובהחלט נגד הורדת שערות באיזור הערווה (?), כי זה מאוד גברי וסקסי.

resputin

New member
גברי וסקסי, אולי.

אבל מכל הגבריות והסקסיות הזאת, שתשאר לך בפה- אתה לא תהנה. יש רצוי ויש מצוי- אם יש ג´ונגל הוא נידון ל|מספריים| קיצוץ קל.

הא נו קיצוץ קל זה בסדר ../images/Emo9.gif

משום מה הדברים שרשמת כאן נורא נשמעו לי כמו דיבור של איזו מורה שנונה..

resputin

New member
../images/Emo9.gif אני? מורה? אולי לחינוך מיני ../images/Emo8.gif

עכשיו.. לא אמרתי שבהכרח חייבים קיצוץ קל, זה לפי טעם אישי ("על טעם ועל ריח")- אבל אני אוהב חלקים, מאוד. כשאני מנשק לבחור את החזה\בטן, אני רוצה להרגיש את החום גוף שלו, את השרירים שלו, את הגוף היפה שלו- לא את השערות...... אבל אני מפצה, אני אוהב בנים עם שיער ארוך

גם אני אוהב אותם ככה!

חלקים, וכמה שיותר! אבל מפשעה חלקה זה מגעיל, תחשוב איך הוא גילח אותה (בעעעעעעע), ובית שחי צריך להיות עם שיער, אבל ברור שלא איזה יער מפלצת. אמרתי ששערות על החזה (מעט שערות) הן נעימות, אבל הבטן צריכה להיות חלקה! אני רוצה לחוש את הריבועים, לא את השערות שלו. ובניגד אליך, אני לא אוהב שער ארוך. עדיף קצר, כדי שלא ייתפס בכל מיני "צעצועים" שנשתמש בהם. סתם. ני בכלל אוהב שינויים, אז יכול להיות שהגבר שאני אוהב יהיה עם שיער קצר, אח"כ ארוך, אח"כ קצר וכו´. העיקר הגוף! ואני רואה את הגוף הרבה. אצלנו צריךי שיעור ספורט להחליף חולצה, אז בימים שהם מחליפים (יש שלושה אז יש הרבה סיכויים לראות אחד מהם) אני שוטף את העיניים בתירוץ שחשבתי שראיתי מישהו שברח משיעור. לא כל כך מחוכם, אבל בהחלט עובד.

למעלה