אני אסביר לך מה הבעיה עם הביביתון
עיתונים עם אג'נדה זה לא חדש. זה קיים בכל העולם. אצלנו יש עיתונים של שמאלנים, של דתיים, של חרדים, של מרכז (או נוטה לשמאל, תלוי את מי שואלים) אבל עיתון כמו ישראל היום עוד לא היה.
לא מדובר בעיתון עם אג'נדה. הוא לא מקדם שום תפיסה או רעיון. כל מטרתו לקדם אדם אחד ספציפית. גם כאשר יש חילוקי דעות בתוך הממשלה או אפילו בתוך הליכוד, העיתון לוקח צד מאוד ברור.
והכי גרוע, הם מעלים טורי דעה כאילו היו סיקור אובייקטיבי.
בנוגע לזה שלא צריך תקשורת, אתה הרי מחרטט. הרי כל מה שאתה יודע על אותו נבחר ציבור. מה עשה ומה לא עשה מגיע מאותה תקשורת. וכן, גם אתרי חדשות ברשת הם תקשורת.
מדובר בעיתון זבל שלולא היה מחולק חינם, בודדים היו משלמים בשביל לקבל אותו. אני אישית לא טורח לפתוח אותו כלל, למרות שהוא מחולק בחינם בעבודה.
היו טענות במשך תקופה שהמצב פה טוב והעיתונים השמאלנים סתם ממציאים בעיות כדי להכפיש את ביבי. זה מה שהצמד חמד ביבי את שטייניץ טען תקופה. עכשיו פתאום מתברר שהמצב לא באמת כזה טוב, אפילו הם החליפו דיסקט ומדברים על משבר, מיתון וקיצוצים כואבים. למעשה הם שיקרו לנו במשך תקופה, גם הביביתון שיקר לנו והעיתונים ה"שמאלנים" סיפרו לנו את האמת.
אני בכל מקרה, לא דואג בגלל העיתןו הזה. זה לא יימשך לנצח. שלדסון כבר זקן וכנראה לא יחיה עוד שנים רבות. ויורשיו כמו תמיד כבר ידאגו לפרק את האימפריה שלו ובטח ייפטרו מהעיתון המפסיד הזה בהזדמנות הראשונה.