משבר אמון

hagit319

New member
משבר אמון

אני בת 31 לפני שלושה שבועות נעזבתי על ידי בן זוגי שאותו מאוד אהבתי והוא היה כל עולמי ונשמתי ומאז אני מרגישה שכל עולמי חרב עלי יומיים לפני שנפרדנו היינו אמורים ללכת לגור ביחד. ומאז פשוט אני לא מצליחה לתפקד אני עצובה כל היום שומעת שירים שהיינו רגילים לשמוע יחד לא מוכנה לשמוע בכלל על להכיר משהו חדש.אין לי אמון בזוגיות בשבילי עכשיו זוגיות זה נראה משהו מפחיד ומאיים. אשמח לשמוע עצות .

ערב טוב hagit319

מרגישה מעבר למילים את הכעס העלבון הפגיעה שאת נמצאת. אמון בזוגיות ציינת ולי זה מרגיש הרבה הרבה מעבר אמון בעצמך. להסתכל לבפנוכו ולמצוא את עצמך כאדם כאישה בזוגיות. שולחת לך
עוטף לקושי.

קבלי חיבוק

בואי וננסה להיכנס לפרופורציות מה שנראה לך סוף העולם הוא לא באמת סוף העולם כולנו עברנו מצבים כאלה, שנראים ברגע הראשון כאסון נוראי ומתפתחים למשהו אחר לגמרי בגדול, צאי מהנחה שאם הוא נטש אותך היום, ניתן להניח שהיה נוטש אותך בעתיד בכל מקרה עכשיו את צריכה למשוך את עצמך בשערות ולצאת מהצב הזה, שהוא בעייתי, לא נתכחש לעובדה, אבל זמני. עכשיו, משעברו 3 שבועות, הגיע הזמן לנוע אל מחוץ למערבולת שאת נמצאת בה אף אחד לא יאמר לך שקצת ליטוף בשיער ואמירות כגון "לא נורא, זה יעבור" באמת תעזורנה פה יחד עם זאת, הזמן הוא באמת גורם משמעותי אז, קדימה, תתישרי, תזדקפי, תכריזי באזני עצמך שתתגברי על המצב הזה ויאללה לעבודה !!!

hagit319

New member
תודה

תודה לך על התגובה אבל זה קל לדבר וקשה לבצע מקווה שאני יצליח לצאת מזה

שזמ

New member
זה בסדר

כמה חודשים תהיי עצובה כאילו העולם התמוטט אם הוא היה מת לא היית מרגישה כל כך נורא (אגב, אם זה יעזור- אפשר לסדר את זה) אח"כ תתחילי לכעוס ולשנוא אותו על איך הוא עשה לך את זה ותתחילי לראות שגם הוא היה לא ממש בסדר יש עוד כמה שלבים, אבל בעוד שנתיים כבר תוכלי לספר עליו לחבר/ בן הזוג שאחרי הבא בתור (לפחות) אפילו עם חיוך יש למירי מסיקה שיר על זה, בדיסק הראשון שלה

jozefin3

New member
../images/Emo22.gifתנסי להשתחרר מזה לאט, במקום לשקוע..

זה קשה אך זה אפשרי...עם המון עבודה
עזבי את מה שאהבתם יחד.
...תתעסקי במה שאת אוהבת ...

שנינו ביחד וכל אחד לחוד.....

פרידה היא לעיתים שעת מבחן לאשיותו של אדם, בגרותו, ויכולתו להתמודד עם עצמו גם בזוגיות אני גורסת שאין לפתח תלות או אובססיה בבן הזוג להמנע מנתינת יתר, ותמיד להשאיר פינה לעצמנו. אהבה היא דבר נפלא! זוגיות מוצלחת היא אושר! אבל.....לא צריך לאבד את הראש , להרגיש אומללים , להגיע למסקנות נחרצות על איבוד אמון. הזמן מרפא הכל...פתגם ידוע.....ובמרחק של זמן תרגישי שיצאת מחוזקת מהקשר , ויש חיים אחריו תני לעצמך את הזמן לעבד ולאבד , תבכי אם את מרגישה צורך בכך, תתגעגעי, תבונני בתמונות משותפות תשמעי מוזיקה , תזכרי בכל הרגעים שהיו שלכם, לאט לאט העצב ידעך ואז תוכלי להרים את הראש , חזקה מאוששת ולצאת לכבוש את העולם מחדש.

האם המשפט המסכם בסוף המאמר אפקטיבי לדעתך/ם

"רק אהבה חדשה תגרום לך לשחרר את הישנה אני בדעה שרק אהבה חדשה בחיים שלך תגרום לך לשחרר את הישנה, כי ככה זה בחיים, אהבה תמיד תחליף אהבה. כל עוד לא אהבת מחדש". ,

rafagav

New member
א) כך גם אני חשבתי - חושב, במידת מה אך... ../images/Emo10.gif

ב) את אותם דפוסים נפגוש בבן הזוג החדש שיהיה לנו. הוא ידגיש לנו את אותן בעיות, של חרדת נטישה והיתלות בו/ה. לכן - עם החיפוש של הקשר הבא (ואת זה עשיתי לראשונה בקשר האחרון) יש לעסוק בלימוד עצמי. לימוד עקרונות הקשר הזוגי ועוד. לשם כך ישנן סדנאות, בעלות מזערית. ויש את נחום גת (בר"ג), שללא דרישה כספית מעביר שלל סדנאות ושיעורים בנושא!! ממנו למדתי על עקרון הנתינה המאוזנת ועוד, ידע שסייע לי מאוד.

למעלה