משבר!

A d i d a

New member
אני לא כועסת עלייך

פשוט הסברתי את הדעה שלי, אני ממש לא אוהבת אנשים שהולכים אחרי העדר... כבשים!! פחחח אה ואת מעריצה אותן מגיל 5? זה ממש לא נראה לי. בטח בגיל 5 את אהת לראות צער גידול בנות וזה אבל להעריץ נקרא- פוסטרים- עיתונים- מפגשי מעריצים- גלישה באתרים וכו´ וכו´. את עשית את כל הדברים האלה בגיל 5??

תמונות..

של טובות השתיים ו-"צער גידול בנות", התחננויות לאחותי שתוציא לי חומר, ו...זה עד גיל 6..

A d i d a

New member
לחפש תמונות

זה לא ממש נקרא להיות מעריצה אבל שיהיה, אנחנו לא עושות פה תחרות מי יותר מעריצה

עדי...

מדוע לחפש תמונות לא נקרא להיות מעריץ
האם להיות מעריץ מתפרש רק בתור- לקפוץ מול הטלויזיה כשרואים סדרה/סרט/פרסומת של האמן (במקרה זה- התאומות)
אם אין לך את כל הסרטים של התאומות, לא קנית כל עיתון שפורסמה בו כתבה על התאומות, אין לך אתר אינטרנט על התאומות ועוד... האם זו המשמעות בלהיות מעריץ
צר לי לאכזב אותך אבל את לא יכולה להגדיר לה מה המשמעות של ´הערצה´. כל בן אדם מראה את הערצתו בצורה שונה...

A d i d a

New member
טוב...

אז נשנה: לאסוף תמונות, לדעתי,זה לא ממש נקרא להיות מעריצה אבל שיהיה, אנחנו לא עושות פה תחרות מי יותר מעריצה

נכון...וחוץ מזה-

זה היה בגיל 6,5 עכשיו...זה משהו שונה...(פוסטרים, אלבום תמונות, 5 סרטים, הקלטות, חומר, אתר, מדבקות וכ´ו וכ´ו
)

motib4

New member
תכל´ס- ../images/Emo29.gif

אם את נהנית להעריץ אותן- כיף לך, אז תמשיכי. אם לא- אז זו כבר החלטה שלך מה לעשות עם זה. לא?

למעלה