משגעים אותי בבית ספר !

lego lego

New member
משגעים אותי בבית ספר !

יצארתי מהארון בבית ספר לפני איזה... שבועים ומאז אותו יום כל המפגרים שואלים את השאלות המפגרות שלהם כל הזמן "איך אתה יודע שאתה הומו?" "מה עם איזה כוסית תרצה שתזין אותה לא תזין אותה ?" "אתה נמשך אלי ?" אוף !~!~!~!~! השאלות האלה כבר משגעות אותי ! יש לכם רעיון איך לגרופ להם להפסיק עם זה ?

TwelveEyes

New member
וזאת *בדיוק* הסיבה...

שלא יצאתי מהארון בביה"ס שלי. יציאות מהארון זה משהו שעושים בפני חברים טובים, בפני המשפחה, ובפני אנשים שאתה יודע שהם מספיק בוגרים לקבל את זה בצורה נורמלית. איך לגרום להם להפסיק עם זה? סורי, דארלינג, אני חושבת שיש לך כדור שלג פה... מה לעשות, בגיל הזה אנשים סקרנים וזה רק טבעי שכולם יציקו לך עם שאלות. אז פשוט תיאלץ להיאזר בסבלנות... זה ייגמר, בשלב כלשהו, ואנשים כבר יקבלו את זה כמשהו ברור מאליו.

p o l i

New member
בעיות של עשירים

תגיד תודה הילדים בבתספר שלך מנסים להבין אותך, ולהראות התעניינות יש ילדים שכול יום מגיעים לבתספר ומתנהגים אליהם כמו אל זבל (הומופובים) כל הכבוד לילדים בבתספר שלך שהם מנסים להתקרב עליך ולהבין אותך... אבל, גם אתה צריך להבין אותם זה חדש בשבילהם וזאת כנראה לא "תופעה" שהם פתוחים לה תענה לשאלות ותראה שאם הזמן הם יבינו שאתה בןאדם רגיל כמוני וכמו כל אחת אחד והסקרנות תרד

praetor

New member
זה כל כך נורא?

תראה, זה תלוי איך הם שואלים את זה (בתוקפנות, בסקרנות). אם בתוקפנות, אז אני לא ממש יודע מה לעשות, אבל אם בסקרנות - אז לדעתי - תשתדל להתאזר בסבלנות, לענות להם (זה בסך הכל משהו ממש חדש בשבילם, הם בטח לא מכירים אך אחד אחר שהוא הומו). בסוף ימאס להם (בסך הכל עברו שבועיים, זה לא הרבה זמן)

resputin

New member
אני חשוב שדנה צודקת (הא-הא משעשע),

ומאותה סיבה, כן אני לא אמרתי שאני דו מיני בתיכון שלי. תבינו, אנשים- מסגרות, זה רע. הרבה אנשים, עם הרבה דעות שרובן יסתרו אחת את השניה מתישהו. מיניות, זה דבר נורא סתור, קבלה למיניות שונה, או ´חריגה´ לזוג עיניים, יתקבל כמובן מאליו בזוג אחר. אני ממליץ שלא לצאת בבית ספר, ולא לצאת מהארון כן בצבא. אנשים מתעניינים. אנשים שואלים. אנשים שואלים- והרבה. חלק בחביבות, חלק בנעימות, חלק באי נעימות אישית וחלק באגרסיביות. באותה הקלות שאנו מתגאים בגאווה שלנו, אפשר בקלות להפוך את היוצרות. לצאת מהארון בעבודה- זה כבר שונה. אני נוטה לחשוב, שבעבודה אתה לא חייב להסתדר אם כולם, מה גם זה מקום טיפה יותר תרבותי ויודעים משהו? אולי זה יפגע מחלק מהאנשים, כי אני יודע שאני אפילו יכול להיפגע מדבר כזה ולכן אני אומר- אבל אנשים בוגרים, לא מבוגרים אלא בוגרים. וכן, אנשים יודעים בעבודה שלי, ולא- אני לא מצטער אפילו לשנייה שאנשים יודעים. ואין לי בעייה לנשק שם מישהו או מישהי או כל דבר אחר (...קרה כבר...) מול אולם של 100 איש- נכון, יש אנשים שלא יגיבו, יש שיתלהבו ויש שיגידו ´איכס, מגעיל´- את ה´איכס, מגעיל´ שלהם, אתם יודעים לאיפה הם יכולים לדחוף מצידי (stick it where the sun don´t shine... and i don´t mean London!). אני חושב, שזה הייתה טעות, לצאת מהארון- יודע מה, אולי לא מבחינתך, אבל אני יודע שאני לא אעשה כזה דבר. מדוע? גם מהבעייה החברתית, ולא בגלל ש"יבואו וישאלו שאלות", מקרה שכבר קרה. אלא מכיוון שאני אקבל.. אממ.. בוא נאמר שח"ח וחיבוק חם לא יהיה.

../images/Emo45.gif אני מסכימה

ואם יש גילויי הומופוביה, אתה יכול תמיד לאסוף לך קבוצה של "תומכים"(
) ובייחד תילחמו בהומופובים הרעים!!! (אם כי יותר סביר שהקבוצה תהיה מורכבת מתומכות... זה עצוב, אבל בנים יותר נוטים לפחד שיחשבו שגם הם הומואים ולכן אינם פועלים
)

LeeCooper69

New member
גם לי זה קרה....

אנשים!!!! אתם קולטים מה אתם עושים?!? אתם גורמים לבנאדם שאזר אומץ להתחרט על זה שהוא יצא מהארון...... אתם משפיעים גם על ארוניסטים אחרים שלא ייצאו..... זה ממש לא דבר נכון לעשות. דווקא בגלל שאתם ברארון אתם לא יכולים לתת עצה למישהו שהוא "שלב אחד קדימה" מכם.... אני כאחד שצא מהארון, אומר לך שגם אצלי בביצפר היו מלא שמועות ושאלות והייתי הפירסט טופיק למשך חודשים!!!! גם ככה בלי שידעו שאני הומוכולם חקרו מה אני עושה, מתי ולמה.... הייתי במעקב כל הזמן..... אחרי שיצאתי, זה הפך גרוע יותר ויותר..... בבהתחלה חשבתי (וזו הייתה פעם יחידה שאני עושה את זה...) שחבל שיצאתי מהארון.... אבל אז אמרתי לעצמי שאותם אלה ששואלים שאלות שואלים מבורות..... לשאלות מפגרות לא הייתי עונה..... שאלה מפגרת ז"א: "מה, ועשית את זה עם גבר?!?" לא!!! עשיתי את זה עם צב.... התחלתי לפתח מנקגנון יציאות שהיה פשוט מייבש את מי ששאל שאלות בנאליות.... מי ששאל שאלות נורמליות כמו "כמה זמן אתה יודע?" או " ההורים יודעים?!?" וכל אלה אני עונה בשמחה.... לפי דעתי גם אתה צריך לענות בשמחה לשאלות נורמליות.... היית צריך לחשב שאחרי שתצא מהארון כולם יבחנו אותך בזכוכית מגדלת וכל פעם שתעבור במסדרון יעברו לחשושים של "זה הומו".... זה סיכון שהיית צריך לחשוב עליו. לא קמים בבוקר ואומרים "זהו, אני יוצא מהארון"..... בקיצור.... אני בטוח שעוד חודש כבר אף אחד לא ייתקרב לשאול אותך.... יתרגלו ל"פריק" שיש להם בבית הספר..... אבל אני מזהיר אותך שעדיין תישא תווית של "זה הומו". אני מקובל בבי"ס שלי ועד היום יש לי את אותה תווית....

TwelveEyes

New member
ממל´ה...

לא אני ולא רספי אמרנו משהו נגד יציאה מהארון באופן כללי. פשוט ציינו שיש מצבים חברתיים בהם לצאת מהארון זה לא בדיוק צעד נבון. הנה, אם בביה"ס שלי היו יודעים שאני בי, מה היה יוצא לי מזה חוץ מלבלות את שארית השנה בלענות על שאלות מטומטמות? אני לא חושבת שזה צריך להיות העניין של כל התיכון שלי עם מי אני במיטה, כמו שזה ממש לא מעניין אותי עם מי הם - כל עוד זו לא אני. תבין שיש הרבה אנשים הומופובים שם בחוץ... ולצאת מהארון בזמן הלא נכון ובמקום הלא נכון יכול לגרום לחתיכת טראומה. בגלל זה אישית אני חושבת שבי"ס וצבא זה לא זמן לצאת מהארון, כי שניהם מקומות מאוד רגישים. ואני דווקא בכלל לא בארון, אלא אם אתה מחשיב את ההורים שלי, שגם ככה נראה לי שהם יודעים כבר... ורספי בטח לא ארוניסט.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifמיאו...

אוקי.. בגלל אי הבנה קלה שקרתה בכיתה ח´ במשך שבוע שבועים אני הייתי שהנושא שעליו דיברו.. ולמה? כי כולם היו בטוחים שאני מעשנת... וכולם היו בהלם מזה.. וכל היום באו והציקו לי בשאלות מעצבנות כמו.. " אורה*את* מעשנת?!".. וכו´... זה דיי מעיק באמת.. ( אם היה זמ מישו אחר זה היה פחות שוק בשבילים.. כי אני הריי הילדה הטובה של השיכבה( לא..אבל זה מה שהם חושבים)) אם אני יצא מהארון בבית ספר.. א ינחו לי לרגע.. וזה הדבר האחרון שאני רוצה מאנשים. אני שונאת להיות בכותרות הרכילות, ובעצם מי אוהב?

resputin

New member
דנד´וש צודקת

אני מדבר על העובדות הקשות והקרות, בלי למתק ובלי להעליל עלילות. אני לא יודע היכן אתה גדל ולומד, אני רק יודע, ואכפת לי- ממה שקורא אצלי. ילד מסכן, מהשכבה מעליי, "נפלט" למישהי שהוא הומו, וזה התחיל להתגלגל עד שכל הבית ספר בערך יודע- עכשיו הוא היה גם לפני זה יחסית מסכן כזה, אין לו הרבה חברים ובאמת, בכל הכבוד- את שאר הסיפור שלו אני לא אספר, אבל אני מרחם עליו. בכ מקרה, על פרצי הומופוביה וילדותיות שמעתי, אבל מה שהמסכן הזה חווה בלילה של הטיול השנתי היה יותר מ"אני לא רוצה להתקלח כשהוא במקלחות- הוא ינסה לגעת בי" או משהו, אלא דבר הרבה יותר גרוע מזה. ולLeeCopper69, מתוק שלי- אני לא מכריח וכופה שום דבר, כמו שאתה יכול לראות, אני מציין יופי שדברים שאני אומר, זהוי דעתי האישית שעברה את השיקולים האישיים שלי. ויודע משהו? אם ´ארוניסט´ אחד יקרא את ההודעה שלי, ויחשוב פעמיים לפני שהוא עושה, אולי, טעות רציית שעלולה לפגוע ואף לצלק אותו -אני שומח, צוהל ואפילו מוכן לתמוך בו נפשית למשך השנה. אני לא יודע מה עם החצי הנשי שלי (דנד´וש), או מה המקורות שלה (...?) אבל אני אכן לא ממש בארון.. אתה מבין, היום למשל, בשיא החופשיות אני מדבר עם ידידה שלי על עיברי לידר ועל היציאה מהארון, הדיסק, החידוש של ´בוא´ ועל אחיה הגדול, שהוא הומו- ומפה לשם השיחה מתגלגלת ואני אמרתי לה "את יודעת, שגם אם לא היית אומרת לי ברגע שהייתי נכנס אליך לבית ורואה אותו, הייתי יודע", והיא שואלת "באמת? למה?" וא זהסברתי לה את תורת הגיי-דאר, מה שמתמשך לשאלה "ואתה...?", "דו" עם חיוך- את האמת, אני יכולתי לספר לה את זה מצידי בלי הקשר, כי היא הייתה מגלה מתישהו (במועדון (של סטרייטים..), בת"א בכלליות, בקיבינימט אני יודע איפה?) פשוט זה התאים במקום. בקיצור, בארון אני לא- המשפחה פשוט לא יודעת, כיזה לא עיניינם את מי אני מכניס למיטה- כמו שלא עיניין כל הבית ספר מי זז לי בין הסדינים- חוץ ממי שאני בוחר לספר לו.

resputin

New member
*Cooper, וגם עליי הייתה שמועה שאני

מעשן- אבל באמת עישנתי אז...

למעלה