LeeCooper69
א´. באיזה כיתה אתה.? ב´. זה לא עובד ככה, אין ב"ממוצע שכבתי 20 הומואים, כי זה בערך שישים בבית ספר"- ואם זה כן, אז כל הכבוד, קיבלת גם את החלק של הבית ספר שלי, כי יש אצלנו *אולי* שבעה עד שמונה. דו מיניים, זה משהו אחר. ועוד משהו, תבין- אני לא יודע איך אתה תגדיר את זה, אבל לי אין בעייה להסתובב עם חברים שלי, ולספר על מי ששכבתי איתו אתמול\שלשום\לפי חודש וכיוב´. -לא מפריע לי, פשוט מצנזרים קצת, שככה אם מישהו שלא יודע עובר -הוא לא יבין. *אין* לי בעייה וגם עשיתי את זה מספיק פעמים להתנשק עם גבר בשטח בית ספר- אבל גם לא תתפוס אותי עושה את זה באמצע המסדרון, בפינה שקטה איפשהו, וגם אז- לא נשיקות מתמשכות עם הלוואי האורגזמתרוני. לא הייתה לי בעייה לדבר עם ידיד סטרייט לחלוטין שלי, על זה שהוא|סגדש| יותא למסיבות של הומואים- כי הוא אוהב את המוסיקה. אני לא יודע אם זה נחשב לך כ´אווט אוף דה קלוזט´ או ´אין דה קולזט´ אבל ככה אני- אין לי בעייה לספר ולהסביר, פשוט יש אנשים מסויימים, ערסים או אנשים שאני מכיר, שפשוט יותר נוח לי לא לספר להם. כי יודע מה? אני לא יודע אם זה יפריע להם או לא (יש אחד שאני לא ממש מדבר איתו, אבל ביחסים טובים- אם הוא ידע שנגעתי בגבר, הוא לא רק יתרחק ממני, אלא ינסה להכניס אותי לבית חולים) -אבל גם לא מתאים לי לנסות. מי שאני יודע שיכול לעמוד בזה, גם אם אין לנו יחסים של ´אח ואחות´ סבבה, אכפת לי שהם ידעו? אבל אם יש מישהו שלא יכול לקבל, כי הוא *שונא* הומואים, ולא בהכרח הומופוב- פשוט סתם לא מתאים לו מאי אילו סיבות שיהיה לו ידיד הומו שממש קרוב אליו (דהיינו, אם עכשיו הוא מתייעץ איתי על בגדים, ואני יכול כאילו לראות אותו בבוקסר´ס או אפילו בלי כלום חופשי- לא שאני מנצל את זה (ויש לו גוף יפה, שחיין) - הוא לא יעשה את זה (כל התסביך של "הוא ירצה אותי". אני דו מיני, וככה זה יהיה. מי שידע- ידע. מי שלא- לא הפסיד כלום, אבל את הידיעה הזאת, לא מתצא בעיתון בזמן הקרוב.