משגעים אותי בבית ספר !

resputin

New member
לא מעשן,

לא סיגריות ולא שום דבר אחר (אפרופו סמים.. את מטפסת על העץ הלא נכון, הייתי מעביר על זה שיעורים והעברתי גם הרצאה...
)

LeeCooper69

New member
תשמעו..... אני לא יודע מה קורה

בבתי-ספר אחרים..... אבל כשילד אחר יצא מהארון אז עשו לו את המוות.... כי הוא לא מקקובל.... אני, במקרה, כן "אהוד" בחברה וכולם בודקים מה אני עושה.... מה שהסקתי זה שהקטע הוא לא שמתנכלים לאותו אחד כי הוא הומו אלא כי הוא לא מקובל..... עליי תמיד יש שמועות. גם לפני שיצאתי מהארון היו עליי שמועות (שאני מעשן, ששכבתי עם מורה, אחת מוזרה שאני מכיר את שרון קאם וכו, וכו´......) אחרי שיצאתי מהארון באו השאלות (מפגרות ואינטיליגנטיות במקצת), אח"כ באה היועצת (שאלוהים ייקח אותה!!!) ואז הפכתי למוקד התעניינות בנושאים אחרים.... מה שאני אומר זה שלא מתנכלים לאדם "כי הוא הומו" אלא בגלל מצבו החברתי.... אם העובדה שמישהו הומו או לסבית יכול לשנות את מצבו החברתי?!? בהחלט אבל תלוי באופי החברה.... ולרספוטין..... אני לא אומר לכולם "צאו מהארון" אלא תשקלו לצאת מהארון ותקצצו ב50 אחוז מהפחדים שלכם לצאת.... כי בדיוק 50 אחוז מהם הם שקריים/בדויים/סתמיים/ללא בסיס/מוגזמים.... נדמה שאתם מכירים בנאדם ויודעים איך הוא יגיב..... אבל בפועל, הכל משתנה....

resputin

New member
(אתה רומז שאני קשקשן?!)

ולליקופר- יודע מה, עזוב את הבחור ההוא בצד. נדבר עליי- בן אדם מקובל יחסית, מכיר את כל השכבה באופן די ישיר, גם את השכבה מעל ובקורב אכיר א תהשכבה החדשה גם. קשור בבית ספר ואחרי בית ספר וסובב סביב מעגל נרחב של אנשים ותחומי דעת- אז מה? אז לצאת מול כולם ולהפוך למסמר הערב? למה מי מת? מה עשיתי שמגיע לי כזה כאב ראש? למה, אנשים שדיברו איתי פעם אחת יסתובבו וכל פעם שהם יסתכלו עליי יהיה להם את המבט של "מעניין את מי הוא זיין אתמול.. גבר.. אישה.. שניהם.. אממ.. בוא נשאל..:-O" -מבין? אני באמת לא רוצה, שעינייני הפרטיים יהפכו לעניין הכלל- מה קרה? מי מת והפך את השותף למיטה הנוכחי שלי למרכז העיניינים? החברים הטובים שלי מכירים ויכירו אותו\אותה\אותם ולא יותר- אני זה ששולט מי עושה ומי שומע מה ואני שמח שככה זה נשאר. תיתן לי סיבה אחת טובה, ללמה כדי לצאת מול כולם- עזוב אותך מזה ש"לא ירוצו שמועות" כי כן, וש"יהיה לי יותר נוח" כי לא שינית את ההתנהגות שלך בגרוש, אני יודע שאני לא שיניתי- אז אם כך, נעבור לעובדות. תיתן לי רשימה של pro ו-con של הנושא הזה, אם אתה רוצה- אפשר להעביר את המבחנון הזה למסרים ולפרם תוצאות- אבל אני מבטיח לך שתמצא יותר con ´ס לנושא, מאשר pro. ואחרי שהבטחתי שאני לא אכתוב יותר... לילה.

Orion14

New member
אני לא רומז... אני אומר.... אבל....

אני אומר שקופר קשקשן.....

TwelveEyes

New member
אתה יודע מה?

על כל סיפור הצלחה של אחד שהיה מקובל, יצא מהארון ונשאר באותו מצב חברתי אני יכולה להביא לך עשרה על כאלה שגם, היו מקובלים נורא וכולם אהבו אותם, ופתאום אחרי שהם יצאו מהארון כל ה"חברים" שלהם ארזו את הפקלאות ועברו מהם. למצבו החברתי של אדם אין שום השפעה על איך סביבתו תקבל את הנטיות המיניות שלו. הכל תלוי בהאם החברה הומופובית או לא. האם זה סיכון ששווה לקחת רק בשביל שתוכל לדבר בקול רם ובחופשיות על החמוד שזיינת אתמול? לא תמיד. אמרת בעצמך "נדמה שאתם מכירים בנאדם ויודעים איך הוא יגיב, אבל בפועל, הכל משתנה" ואני בהחלט מסכימה איתך. הבעיה היא שזה לא תמיד משתנה לטובה, ולכן צריך לבחון כל סיטואציה לגופה ולהחליט אם שווה לצאת בה מהארון. כמו שכבר אמרתי, בית ספר וצבא הם שני מקומות *מאוד* רגישים בעניין הזה. כמי שראתה במו עיניה ואף חוותה על בשרה כמה שילדים\בני נוער יכולים להיות אכזריים, ההמלצה שלי לרוב הארוניסטים היא שעדיף לצאת בפני החברים הטובים ובפני המשפחה - שתי קבוצות של אנשים שקרוב לוודאי שעדיין יאהבו אותכם אפילו אם אתם לא חולקים העדפות מיניות. ההעדפות המיניות של אדם לא צריכות להיות נחלת הציבור אלא אם הוא מרגיש שהוא מוכן להתמודד עם התוצאות - ותוצאות יש גם טובות וגם רעות, וכשחושבים עליהן כדאי לחשוב יותר על הסיטואציה הכי גרועה, כי יש לה יותר סיכוי להתרחש ברגע שאתה יוצא מהארון בפומבי, כי הרי אתה לא מכיר את כל האנשים בביה"ס שלך, למשל, וזה שבשכבה מסויימת אתה מקובל לא אומר שבשכבות אחרות לא ייתנכלו אליך. צ´מע, כל אדם לעצמו, ויש כאלה שייטענו שהעצה שלי בולשיט ושצריך להיות חופשיים ולהיות אתה עד הסוף ולא לשים זין על מה שכל השאר אומרים, אבל אני אומרת שלא שווה לי לדפוק לעצמי את השנה האחרונה בבית הספר. אם יישאלו אותי יום אחד בביה"ס אם אני מעדיפה גברים או נשים אני אספר להם את האמת, אבל כיוזמה אישית זה לא יבוא.

LeeCooper69

New member
האמת... חשבתי להוסיף בסוף...

"ולא רק לטובה...." אבל ויתרתי..... וכן.... אני רוצה להיות אני-עצמי-ועוד-אחד עד סוף הלימודים *אנחת ייאוש כי זה יגיע רק עוד כמה שנים*.... אני אהייה חופשי עם עצמי.... אני חושב שגם אם הייתי "לא מקובל" הייתי יוצא. כי אני בדעה מוצקה שאני צריך להיות עצמי..... כמו שאני לא אעצור את עצמי מלהגיד למישהו/מישהי שאני אוהב/שונא אותו אני גם ל אשמור את העובדה שאני הומו..... וד"א..... למשפחה, ודווקא להם, לא אמרתי במפורש.... לא הסתרתי אבל לא אמרתי..... ולמה את חושבץת שתידפק לך השנה.... אני לא פסימי (פסיבי?!?) ולא אופטימי.... אני רואה את כל הכוס..... וממה שאני רואה, יכולה להדפקק לך השנה.... אבל בעקבותייך ייצאו מורות/מורים/תלמידות/תלמידים מהארון.... וונט איט פיל גרייט?!? וגם- וזה אחד טוב- תוכלי למצוא את אהבת חייך בין אותן לסביות בבי"ס שלך.... עבדה להשכלה- 10% מאוכלוסיית העולם הם הומואים (זה יוצא, 3000000000 הומואים, ז"א, 3 בחזקת 9..... זה הרבה!!!) ואם בבי"ס שלי יש 600 תלמידים אז 60 מהם הומואים..... פלוס מינוס.... אני אישית כבר יודע על עשר שניגשו אליי ואמרו לי "גם אנחנו..." אחרי שיצאתי..... ותאמיני לי שזה עשה לי טוב כי פתאום נוצרה שכבה חברתית חדשה.... היו פריקים ערסים.... עכשיו יש גם הומואים....

TwelveEyes

New member
דארלינג...

אם אני אצא, תאמין לי שאני לא אהיה הראשונה. יש לנו מורה (במגמת תקשורת, אם אני לא טועה..) שהיא לסבית מוצהרת, מורה שאני בטוחה ב-90% שהוא הומו, והיום הסתבר לי שזה מי"א שכל הזמן צפצף לי הגיידאר כשעברתי לידו הוא באמת הומו, ומדבר די חופשי על זה. תבין שאני מבית ספר מאוד שמאלני ומאוד גיי-פרנדלי... הנה, רק שנה שעברה עשו לנו שבוע מודעות מינית והביאו לנו שני הומואים ולסבית... ואפילו הערסים הכי כבדים שלנו ישבו בשקט ונתנו כבוד. אז זה שאני אצא מהארון לא יתחיל שום טרנד חדש :) מה שאני לא רוצה זה שיטרידו אותי בכל מיני שאלות מטומטמות, משל "אז מה, עשית את זה כבר עם בחורה?" "הייתה לך חברה?" "רוצה לעשות את זה איתי ועם חברה שלי?" בעעע, רק מהמחשבה כואב לי כבר הראש :\ י"ב זו שנה קצרה... יש לי מקסימום עד פסח ללמוד, ואחרי זה אין סיכוי שייתפסו אותי בשטח ביה"ס אלא במתכונות\בגרויות, והייתי מעדיפה להעביר את חמשת החודשים הבאים בשקט יחסי. לחפש אהבה בביה"ס זה against company policy :) כמו שאין סיכוי שאני אפילו אשקול לצאת עם בן מביה"ס שלי, ככה גם אין סיכוי שאני אשקול לצאת עם בת. אני פשוט לא יכולה כשהבויפרנד\גירלפרנד תקועים לי כל הזמן מול הפרצוף... ולהתחרמן במסדרונות זה ממש לא הסטייל שלי. יש הרבה כוסיות בביה"ס שלי, אבל כשאני חושבת על זה, לא הייתי רוצה מערכת יחסים עם אף אחת מהן. מה גם שנראה לי שאצלנו יש רק הומואים :)

resputin

New member
LeeCooper69

א´. באיזה כיתה אתה.? ב´. זה לא עובד ככה, אין ב"ממוצע שכבתי 20 הומואים, כי זה בערך שישים בבית ספר"- ואם זה כן, אז כל הכבוד, קיבלת גם את החלק של הבית ספר שלי, כי יש אצלנו *אולי* שבעה עד שמונה. דו מיניים, זה משהו אחר. ועוד משהו, תבין- אני לא יודע איך אתה תגדיר את זה, אבל לי אין בעייה להסתובב עם חברים שלי, ולספר על מי ששכבתי איתו אתמול\שלשום\לפי חודש וכיוב´. -לא מפריע לי, פשוט מצנזרים קצת, שככה אם מישהו שלא יודע עובר -הוא לא יבין. *אין* לי בעייה וגם עשיתי את זה מספיק פעמים להתנשק עם גבר בשטח בית ספר- אבל גם לא תתפוס אותי עושה את זה באמצע המסדרון, בפינה שקטה איפשהו, וגם אז- לא נשיקות מתמשכות עם הלוואי האורגזמתרוני. לא הייתה לי בעייה לדבר עם ידיד סטרייט לחלוטין שלי, על זה שהוא|סגדש| יותא למסיבות של הומואים- כי הוא אוהב את המוסיקה. אני לא יודע אם זה נחשב לך כ´אווט אוף דה קלוזט´ או ´אין דה קולזט´ אבל ככה אני- אין לי בעייה לספר ולהסביר, פשוט יש אנשים מסויימים, ערסים או אנשים שאני מכיר, שפשוט יותר נוח לי לא לספר להם. כי יודע מה? אני לא יודע אם זה יפריע להם או לא (יש אחד שאני לא ממש מדבר איתו, אבל ביחסים טובים- אם הוא ידע שנגעתי בגבר, הוא לא רק יתרחק ממני, אלא ינסה להכניס אותי לבית חולים) -אבל גם לא מתאים לי לנסות. מי שאני יודע שיכול לעמוד בזה, גם אם אין לנו יחסים של ´אח ואחות´ סבבה, אכפת לי שהם ידעו? אבל אם יש מישהו שלא יכול לקבל, כי הוא *שונא* הומואים, ולא בהכרח הומופוב- פשוט סתם לא מתאים לו מאי אילו סיבות שיהיה לו ידיד הומו שממש קרוב אליו (דהיינו, אם עכשיו הוא מתייעץ איתי על בגדים, ואני יכול כאילו לראות אותו בבוקסר´ס או אפילו בלי כלום חופשי- לא שאני מנצל את זה (ויש לו גוף יפה, שחיין) - הוא לא יעשה את זה (כל התסביך של "הוא ירצה אותי". אני דו מיני, וככה זה יהיה. מי שידע- ידע. מי שלא- לא הפסיד כלום, אבל את הידיעה הזאת, לא מתצא בעיתון בזמן הקרוב.

TwelveEyes

New member
הדנדוש אף היא נמצאת באותו מצב...

יענו, שהמשפחה לא יודעת כי זה לא עניינם.. אם לדנדוש תהיה גירלפרנד מתישהו, היא תשקול את העניין, אבל מאחר ודנדוש מסריחה מסטרייטיות לא נראה לה שזה יקרה בעתיד הקרוב :) מי שצריך לדעת - יודע. וזהו.

סיפור השמועות האישי שלי

שנה שעברה היו על אחותי הקטנה שמועות מגעילות שהיא לסבית, נישקה בנות, הסכימה להראות לבנים כיצד היא יורדת להן תמורת תשלום וכו´ (ערסים מחורבנין!!! תמותו! תמותו! איזה שמועות מגעילות!!!!
) ואני לא יודעת מה קרה אבל אני חושבת שאז באמת הבנתי איזה אנשים מפגרים יש בבי"ס שלי... כי כשבדיוק נדמה היה לי שהעניין איתה מתחיל להרגע הם התחילו להיטפל אליי. מלא ילדים מהשכבה. אף אחד לא אמר בבטחה משהועליי, אבל זה היה ברור מה הם חשבו, בעיקר כשאנשים באו אליי באופן אישי ושאלו אותי בקול צלול כקריסטל: "זה נכון שאת לסבית?" לעזאזל איתם איזה אנשים מפגרים ומצעבנים
אז אני התחלתי ממש לשנוא אותם תבינו.. הם תפסו אותי בשלבים מתקדמים של התלבטות, והאנשים האלה פשוט הפריעו לי עם ההתלבטות שלי כך שהקפאתי אותה עד שכל העסק ירגע ואני אוכל לחשוב בשקט מה אני. אנשים הם נורא מגעילים, אתם יודעים? נכון שסיפרתי לכם פעם על האוחצ´ ההומופוב מהכתה שלי ששונא כל דבר חריג... אז הוא הכי הרבה הציק לי, אולי בשביל להוציא את התסכול שו או משהו כזה על זה שמלא אנשים אומרים לו שהוא נראה כמו הומו אני זוכרת שפעם אחת אני וקיקין העתקנו שיעורים או משהו, והיצור המטומטם הזה בא אלינו, בהה בשולחן בשקט במשך כמה שניות, ואז אמר בשיא טמטומו ופיגורו התהומי: "התנשקתן פעם?" זה היה משהו ממש, ממש ממש מטומטם להגיד, משהו שאי אפשר לעבור עליו סתם, משהו שחייבים למצוא תשובה ממש ממש ממש מייבשת בשבילו, כי הוא ממש, אבל ממש ממש, אבל ממש, ראוי לה. אבל יבש גרוני, אז אני חושבת שאמרתי לו: "מגיע לך לקבל על זה כאפה" וזה היה מוזר שבדיוק בזמן שאמרתי את זה לקיקין עבר אותו הדבר בראש, ובאותו רגע שנאמרו הדברים, הועפה לפניו כאפה מידה של קיקין. טוב נו היא תמיד היתה יותר מעשית בכל מה שקשור להענשת יצורים מטומטמים מסוג זה. רק לקראת סוף השנה הם כבר ירדו ממני, והלכתי ומצאתי לי חבר מהשכבה, וכמובן דאגתי ליידע בכך את המציקנים השנואים עליי, ואחרי זמן קצר נפרדנו וקקרו עוד דברים והיה לי את החופש שלי להתלבט לי להנאתי. והיום אני כבר יודעת מה אני, והינני שמחה ומאושרת בחלקי
וימותו מפיצי השמועות המגעילות
הממ.. למרות שהם קלעו לא ממש רחוק מהמטרה..
(ארג בלי החלק עם קיקין!
) אבל אני לא אוהבת להודות בזה...

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifבעע...

אנשים מגעילים!! זה מזכיר לי.. לפניי איזה שבוע שבועיים חזרתי הבייתה עם חברות מבית הסבל המקומי... פתאום ילד סתום אחד מהשיכבה שלי( שלומד איתי ברוב השיעורים גם..
) צעק לחברה שלי מהצד השני של הכביש.. היי מה את מעדיפה בנים או בנות.. היא כמובן ענתה בנים... אחר כך , לא הספיק לו... אז הוא פנה אליי.. מה את מעדיפה.. בנים או בנות? אמרתי לו מה אתה חושב, בקול הכי ציני שהיה לי באותו הרגע.. לא ממש איכפת לי מה הוא חשב באותו הרגע..
מי מתייחס לאידיוטים שמשעמם להם כל כך בחיים?

taxi555

New member
איתמר אחרי הכל המטרה מקדשת

ידעת ברגע שיצאת מהארון ועוד בבי"ס שיהיו הרבה שיקבלו אותך אבל הרבה יותר שלא יקבלו אותך אז יש 2 ברירות 1. או שתראה להם שאתה בדיוק כמוהם רק שאתה אוהב בנים אבל. אתה בדיוק כמו שהיית לפני שיצאת מהארון אותו איתמר{אפילו שלדעתי דווקא השתנת ולטובה כי הורדת לך משהו מהלב}וככה אתה פשוט מיחצן את כל ההומואים ומראה לכולם שאנחנו לא שונים מאף אחד והם סך הכל שואלים שאלות כמו שכולנו שואלים אנשים יותר מנוסים מאיתנו מה לעשות אז הם רואים אותך ופשוט מסתקרנים ממה שאתה{ולא שהם חייבים לחשוב שזה רע} 2. או שתראה להם שאתה שונה מהם ושאתה לא מעוניין לדבר איתם על זה אבל אז פגעת במטרה של עצמך המטרה שלשמה יצאת מהארון.. כל אחד שיוצא מהארון הוא נושא דגל הגאווה והוא מייצג אותנו ובגאווה כלפי העולם בחוץ. הקיצר תעשה מה שאתה חושב שטוב לך ולגביי אלה שמציקים {הומופובים} לאלה בכלל אסור להתייחס יותר מידיי או שכמו שכתבת פעם שאתה אוהב הומופובים כי דיי קל לרדת עליהם חזרה{אני מצטט תמילים שלך מתאריך 14-9-02 אני אוהב הומופובים!! הם כאלה מצחיקים וכיף לשחק איתם דוגמה מיום שני שאיזה אחד מהכיתה קרה לי "הומו מגעיל אחד" זה היה כזה כיף ! דבר ראשון שיטת "אני גאה" "יש לך בעיה ?" עם הוא אומר משהוא אני אומר "בעיה שלך לא שלי לי זה לא מזיז לפחות אני מזדין איזה כמה בפעם טובות בחודש ואתה עוד בתול ואני בספק עם תימצה מישהיא שאוהבת קופים" ועם זה לא עוד עושים את הדבר שאני הכי אוהב :) "שיטת פלג לטיפול בהלם" מה שאתה עושה זה דבר פשוט 1. שם את היד שלך על הכתף שלו בעדינות חושנית 2. אומר בצורה הכי סקסית שאתה יכול "אני יודע שאתה רוצה... נו בוא לשרותים אני יראה לך כמה טוב זה להיות הומו" 3. תנוא סקסית עם הלשון התוצאה של זה היא או שהוא יברח כל עוד נפשו בו או שאתה תקבל אגרוף לפנים... אני עוד לא קבלתי שום עגרוף והוא לא קרא לי יותר הומו ואין לי בעיה איתו יותר. השיטה הכי טוב היא גאווה תיהיה גאה ואחרים יהיו גאים בך גם אם אתה נפגע אל תראה את זה אנשים ינצלו אותך ואל תתעלם זה גם לא כל כך עוזר כי הם לא יפסיק תגיד פשוט "עם זה מפריעה לך אז יש לך בעיה" ותמשיך אלה מקווה שלא תצטרך את זה אבל לצערנו אתה כן תזדקק לזה שלך Lego} הקיצר פסים לב {שמים פס} זה סימן לחיים

למעלה