משהו אחר קצת

• פותח הנושא naps
  • פורסם בתאריך

naps

New member
משהו אחר קצת

תנסו לחשוב על כמה שיותר ביצועים מחודשים של שירים (cover versions...) שמוצלחים יותר מהמקור. מה זאת אומרת מוצלחים? או שהם יותר טובים (שזה עניין של טעם, אז תכתבו מה שאתם חושבים) או שהם יותר פופולריים. אני אתחיל.... Kashmir של led zeppelin בוצע מחדש ע"י puff daddy בשם come with me בפסקול של גודזילה. הגירסה החדשה הרבה יותר טובה לדעתי- יש בה הרבה יותר עוצמה. בנוסף, זאת גם הגירסה היותר מוכרת כיום. אורי

קולאז

New member
כמה שירים...

"הלילות הקסומים" של המכשפות (אני לא יודעת מי שר את זה במקור). "uptaun girl" (שוב לא יודעת מי שר במקור חידוש:ווסטלייף). "somethin´ stupid" ביצוע מחודש:רובי וויליאמס וניקול קידמן. במקור פרנק סינטרה ובתו.

קולאז

New member
אף פעם לא ידעתי אנגלית...

(ואף פעם לא אדע...) יש שיר שאריק איינשטין חידש לאביב גפן לאחר רצח רבין רק שהשם פרח לי מהראש, יש למשהו מושג?

אם אתה מדבר על לבכות לך...

זה שיר של אביב גפן, אבל אריק אינשטיין םרסם אותו, ואחרי הרצח אביב חדש אותו ביחד עם אריק- או משהו כזה... חוץ מזה- יש את השיר "wish you were hear" שלהפינק פלויד, שאין לי מושג מי חדש. אני אישית אוהבת את שתי הגרסאות.

naps

New member
לא נכון.

רדיוהד לא חידשו את wish you were here. הגירסה שאת מתכוונת אליה זה חידוש של sparklehorse בשיתוף עם תום יורק, הסולן של רדיוהד, ובהפקתו המוזיקלית, אבל לא כל רדיוהד.... הגירסה מופיע ב- kniky love 3. אורי

naps

New member
לא התעצבנתי. רק תיקנתי...../images/Emo9.gif../images/Emo12.gif../images/Emo13.gif

המממ

New member
איך? איך? איך?!?!

איך אתם יכולים לטעון שהגרסה של ווייקליף ז´אן לשיר של פינק פלויד יותר טובה?! האם אי פעם שמעתם את הגרסה המקורית? אם כן, ואתם עדיין חושבים שהחידוש עולה על המקור, אז אני ממש לא מבינה אתכם. ממש לא. יומטוב ושקט שיהיה לנו!

קוציני

New member
גם אני לא ../images/Emo5.gif

פשוט חילול הקודש

naps

New member
גם לדעתי המקורית היא הכי טובה.

והיא הרבה יותר טובה. בגירסה של וויתקליף אין שום דבר מיוחד לטעמי, והגירסה בהפקה של תום יורק מגניבה כי הוא משהו שונה, אבל היא הרבה פחות טובה מהמקור. מה שכן, שומעים שם את הנגיעה של תום ממש טוב. מי שמכיר טוב את רדיוהד בטח יודע על מה אני מדבר. אורי

Esmena

New member
טוב, זה קאבר נהדר ומרגש .

גם הקאבר של וויקליף זאן לא כל כך רע...

אמא ל2

New member
../images/Emo20.gifהמבצעים../images/Emo85.gif

uptown girl מבוצע במקור ע"י בילי ג´ואל וגם הוא די מוצלח. ולגבי השיר שרובי ויליאמס חידש, נכון שהחידוש יפה , אבל באמת מדובר פה על פרנק סינטרה.

.............

Wild World Cat stevens במקור והחידוש של Mr Big שהוא יותר מוכר... וגם קצת יותר יפה לדעתי. וגם יש את ג´רי האליוואל שחידשה את It´s a raining man גם U2 חידשו את Unchainted Melody של אלוויס פרסלי אבל השיר של אלוויס הרבה יותר יפה לדעתי..

trinity triple

New member
הממ.

smells like teen spirit של נירוונה חודש על ידי טורי אמוס (המלכה!) והגרסא הזו בהחלט יותר טובה מהמקורית. ולריי צ´רלס יש גרסא ליסטרדיי של הביטלס, והיא יותר טובה. לא בהרבה כי בסך הכל אין דברים הרבה יותר טובים מהביטלס עצמם...:)

למעלה