משהו אחר קצת

• פותח הנושא naps
  • פורסם בתאריך

Esmena

New member
המון חובבי טורי מסתובבים פה לאחרונ

ה. הרגע גמרתי לדבר עליה בתרבות הקליפים. ואכן, אני מסכימה לחלוטין. היא מלכה. למרות שאת הקאבר הזה לא שמעתי( תגידו, הוא יצא כסינגל נכון? כי שמעתי שיש לו קליפ). אז מה, מחפשים מנהל ופותחים פורום?(מ-ס-ר-י-ם!)

naps

New member
אני אתרום עוד שיר.....

שיר הנושא מהסרט james bond- the spy who loved me. השיר, שנקרא nobody does it better, מבוצע במקור, בפסקול הסרט, ע"י carly Simon. ישנן הרבה גירסאות כיסוי. אני מכיר שתיים מהן. שתיהן רק מהופעות חיות של הלהקות ולא יצאו מעולם בצורה מסודרת. אחת שמבוצעת ע"י Travis והיא נחמדה אבל אני לא חושב שהיא עולה על המקור. השנייה, של רדיוהד, מוצלחת בהרבה מהמקור, לטעמי. בתחילת השיר תום יורק מצהיר גם "This the sexiest song that was ever writen". מומלץ להורדה בחום! אורי

קולאז

New member
Travis גם...

בערוץ vh1 מראים קליפ unplag שלהם בשיר של בריטני ספירס hit me baby one mor time(דווקא מרגש...) שיר נוסף שהוא גרסה מחודשת - "בשמלה אדומה ושתי צמות" (מופע הארנבות של דוקטור קספר)

naps

New member
נכון

הגירסה הזאת של טרוויס מאד טובה. אגב, באותה רוח של חידוש לשיר, שמקור הוא שמח וקופצני, ועושים לו גירסה שקטה: עברי לידר עשה גירסה ל- barbie girl בתכנית שהייתה בזמנו לטל ברמן בטלוויזיה (פרפר לילה). גירסה אקוסטית ושקטה וזה היה נורא יפה. כשחושבים על זה, זה שיר די עצוב ואקווה שרים אותו בצורה שמחה וקופצנית. אורי

קולאז

New member
נזכרתי בעוד כמה...

בסדרה פלורנטין חדשו את השירים "הבלדה על חדווה ושמוליק", "תחת כובד התפוח", "מכה אפורה" (נתנו לשחקנים לשיר את השיר).

naps

New member
טוב, אני אתן עוד אחד

שאני לא מבין איך לא רשמתם. הייתי בטוח שהשיר הזה יהיה בין הראשונים שתכתבו. אני מתכוון ל- I will survive. במקור שיר של גלוריה משהו, לא זוכר מה. בגירסה שלה הוא גם הכי מוכר ומצליח. בנוסף יש לזה גירסה של cake, שאני אוהב יותר מאת המקורית. הם שרים את זה מן חצי אפטי כזה, וזה נחמד. ויש גם גירסה אקוסטית של REM ששמעתי רק איזה פעמיים. היא נחמדה. אורי

קולאז

New member
עוד קצת...

"AMIRACAN PAY" (תסלחו אם לא כתבתי נכון, נכון...) שחודש בידי מדונה. "שיר אהבה בדואי" בוצע הרבה פעמים, וכמובן, איך שכחנו - השיר "דרכנו" שאף אחד לא שמע ממנו בהתחלה.

Esmena

New member
זה לא שלא שמעו על השיר המקורי,

פשוט לא שמעו ממנו מזמן...

anna_nicole

New member
KILLING ME SOFTLY

הגרסה של הפוג´יז - לורין היל נשמעת לי הרבה יותר טובה!!

rbachar

New member
או.קיי

אני קצת חדשה פה ... אז קודם אני אציג את עצמי ... אני רותם וחוצמזה אני חושבת שהחידוש של בויזון ל father and son הוא פשוט מדהים (במקור של cat stevense ) וגם יש שי ר ממש ממש ממש יפה של רונאן קיטינג שקוראים לו The long goodbye ואני ממש ממש לא יודעת של מי זה שירים ממולצים ממש !!!

efratn

New member
עוד כמה...

יש חידוש יפה מאד של ה corrs ובונו, לשיר when the stars go blue של ראיין אדאמס. Tori Amos - יש לה חידוש *מדהים* של אנג´י של הרולינג סטונס וגם ל- smells like teen spirit וגם ל - I´m not in love ניק קייב וקיילי מינו - where the wild roses grow ג´ורג´ מייקל בהופעה חיה - I am calling you - השיר מקפה בגדד וגם ל - the long and winding road. כמובן "גשם" של אלי לוזון

למעלה