משהו אישי

nberger

New member
משהו אישי

שלום לכולם, מזה מספר שנים שאני מחפשת אנשים שדומים לי....אנשים שמחפשים אהבה, יודעים לתת מעצמם, לבנות זוגיות וחברות גם מבלי לקיים יחסים מיניים. לאחר כל כך הרבה זמן...מצאתי את הפורום הזה שאליו נכנסתי היום פעם ראשונה, וברצוני לומר מספר מילים... מעציב אותי שישנם אנשים שמשתמשים בפורום כמעין בדיחה...אנשים כמוני חשים לאורך שנים כעוף מוזר בחברה כל כך תובענית שמעמידה את עניין המין כדבר החשוב ביותר עלי אדמות. אני בטוחה שרבים ממכרי חושבים שמשהו בי לא בסדר. אני נחשבת לאישה מאוד מושכת וסקסית ולכן הם לא מצליחים לעלות על הבעייה...במשך שנים אני עסוקה בלהתחמק מפגישות עם בני המין השני כי אני מרגישה שאין לי מה להציע מבחינה מינית. אני פשוט לא מחפשת קשר הבנוי בין היתר על סקס. אני יודעת בודאות שאני לא לסבית (ניסיתי וזה לא זה) ואני מאוד אוהבת גברים, ואפילו אינטימיות. שאלתי את עצמי המון שנים מה לא בסדר בי...איך זה שאני נמשכת לגברים אבל לא מעוניינת לקיים יחסי מין איתם... כיום אני יודעת שאני א-מינית ומתחילה להשלים עם כך. שמתי לב לעובדה שיש רצון מאוד חזק להוציא את הא-מינים מה"ארון", ואני מנסה להבין את העניין ואפילו אשמח אם מישהו יעזור לי...למה בכלל צריך לצאת מהארון...למה מה שאנו מחליטים לעשות בחדרי חדרים צריך לעניין מישהו....מדוע יש רצון כל כך חזק להתפרסם? אני מאוד אשמח אם הפורום יוכל לפרסם מקומות שבהן ניתן להכיר אנשים כמונו ולפעול למען זה...כי דבר אחד אני יודעת בוודאות שגם אנחנו לא מעוניינם להזדקן לבד ללא משפחה ובן זוג. תודה

צללית2006

New member
תשמעי....

גם אני פה בפעם הראשונה, בעקבות כתבה שפורסמה ב-NRG . (הבאתי את הלינק גם לכאן). אתייחס ראשית לשאלתך, מדוע בכלל לצאת מהארון. אני למשל, שייכת לקהילת הסאדו-מאזו בארץ וגם לא מבינה כלל, את כל הטראראם הנעשה סביב הנושא. היום בכל פרסומת שנייה, יש אלמנטים סאדו-מזוכיסטיים. (אישה עם שוט, אישה כורעת על ברכיה, גבר מוצלף ועוד כהנה וכהנה). בחודש שעבר התקיים הפנינג גדול בגני התערוכה בתל-אביב , חלקנו מתראיינים לעיתונות ולרדיו ופורשים את חייהם בפני כל העם ואשתו. לא הקטע שלי. בסופו של דבר, גם את יכולה לבחור אם לצאת מהארון או לא. אחרים, לעומתך, ירצו לקבל מאין לגיטימציה פומבית, שהם לא עופות מוזרים, כפי שהגדרת זאת. למען האמת, אישית, אני בכלל לא מבינה איך אפשר להתנזר ממין. הרי זו חווייה מרטיטה :) האם חווית אורגזמה אי פעם ? אני גם מרשה לעצמי לשאול שאלה דיסקרטית.... הרי המדיה הזו לחלוטין אנונימית - האם את מאוננת ? ומה עם ילדים ? את לא רוצה ?

Limbonic Art

New member
וואי זמיר ../images/Emo122.gif

גם אני לא מבינה, אישית, איך אפשר להרביץ למישהו שאוהבים , אבל גם אל תנסי להסביר כי שמעתי את כל ההסברים האפשריים בתחום וזה רק מזעזע יותר .... אז בבקשה זה פורום לאסקסואלים לא לסאדומאזו תחסכי פרטים ותכבדי את המקום- בדיוק כמו שאני לא אפנה לפורום שלכם ואתחיל לומר שאני לא מבינה אותכם .

gabriel1349

New member
../images/Emo6.gif

לא , רק לא שוב... לא לריב וכאלה

Limbonic Art

New member
נאא טעות עושים פעם אחת

אם יענו משהו בנושא- אתעלם ,זה לא פורום לזה ולא נכנסת לדיון בנושא ההוא שוב, בטח לא כאן.

צללית2006

New member
גוועלט

התוקפנות שלך אינה מובנת לי. נכנסתי בעקבות כתבה ושאלתי שאלה תמימה. לא נאה לך ? את לא חייבת להגיב, אבל למה להגיב בזלזול ? אני לא זלזלתי. אז קחי צעד אחורה. זה פורום פתוח ואשאל כל מה שעולה על דעתי .

גם לדעתי חברי הפורום...

מתיחסים בתוקפנות יתר כלפי אורחים וסתם בני אדם שלא כמוהם...האם זה קשור לכך שהם א? אני אשאיר את זה לפסי' שביננו לחקור ולהבין.

nberger

New member
לגבי אי ההבנה

שוב שלום לגבי האם חוויתי מין, אז כן...בעינייך זו חוויה מרטיטה ובעיני זה היה סתמי ביותר...הרי זה בעצם כל ה"בעייה" של אנשים כמוני, שאנו לא רואים את המין כנקודת השיא במערכת היחסים...אני מאוד אוהבת את הצד האינטימי, ואני מאוד רוצה להקים משפחה ולחיות בזוגיות כמו כל אדם אחר...ומכאן בעצם מתחילה הבעייה....אני לא מכירה גברים שהם א-מינים ולכן לדעתי הפורום הזה חייב לקחת על עצמו את העניין קצת יותר ברצינות על מנת שאנשים כמוני לא ישארו לבד בסופו של דבר. הסיבה שאני מתחמקת מפגישות זה לא בגלל שאני לא רוצה בן זוג לחיים, אלא בעיקר מתוך העובדה שאני לא מעוניינת לצאת עם אדם שאינו מבין את ה"בעייה", ומבחינתי זה פשוט בזבוז זמן....יש בפורום מספר הודעות של נשים וגברים שמספרים שהם החלו לצאת עם בני זוג ופתאום הם מגלים שאולי הם א-מינים...אני לא מעוניינת למצוא את עצמי בסיטואציה כזאת...

korpiklaani

New member
מסכים לגמרי

עם העיניין שמין זו חוויה סתמית - פה מבינים את זה ואותך (ודומים/ות לך) . הפורום משתדל לקחת את עצמו ברצינות, למעט כמה ליצנים שצצים מידי פעם. כמו שענו לך יש כאן לוחות למעלה- אם עדיין לא פירסמת הודעה את מוזמנת לעשות זאת - הרי בשבילנו הלוח הזה קיים. בהצלחה בלמצוא בן זוג מתאים ובלי סיטואציות לא רצויות ולא נעימות

Limbonic Art

New member
ברוכה הבאה../images/Emo212.gif

לפחות כאן לא תרגישי עוף מוזר.. כולנו פחות או יותר משדרים על אותו גל למעט עיניין הבן זוג שלא כולם מעוניינים באחד כזה (אם כי אני רואה שהרוב כן) יש כאן לוחות- את יכולה לפרסם שאת מעוניינת בבן זוג דומה. בהצלחה! לגבי עיניין "הארון" זה חשוב שיהיה מודעות שקיים מצב כזה של א- מיניות , גם לא-מינים עצמם- בכדי שלא ישברו את הראש מה לא בסדר איתם, לכי תדעי כמה עוד כמוני וכמוך מסתובבים בחוץ ואין להם מושג מהמושג הזה והם שואלים את עצמם מי הם בעצם בעולם כ"כ מיני ולא מעניין במובן הזה

e i t a n 1 2 3

New member
לדעתי יש הרבה יותר ממה שידוע לנו

כלומר,לטעמי ישנם המונים שנמצאים במערכות זוגיות בהן ,מטעמי לחצים חברתיים (הרי גם בדורות קודמים היו א-מיניים),נישאו לפרטנרים מיניים,ועבורם כל העניין של הסקס הוא "מחויבות" זוגית שהם מקווים שהיא תדעך עם השנים,כפי שאכן קורה לעיתים קרובות. והם סוג של "קורבנות הקונפורמיות" מבחינתי,ויש לי ידידה קרובה שחיה במערכת כזו.היא אמרה לי לא פעם שמבחינתה,אין שום משמעות או ריגוש לסקס שאי פעם היא עשתה.פשוט לא מדבר אליה בשום מובן או דרך.יש לה ילדים עם אותו גבר שכאדם מיני,בוגד בה כמובן וגם בידיעתה מהצד.זה מה שיוצא כשעושים משהו שלא שלמים איתו,שלא נאמר סולדים ממנו. בקיצור - בחברה קצת יותר סובלנית,שבה לא כל פרסומת מוכרת מכוניות על חשבון גופה המעורטל של נערה,היה גם מקום לאנשים רבים "ליחשב לגיטימיים" בחברה וגם למצוא זוגיות הרבה יותר בקלות(למי שכמובן מעוניין ....).

Limbonic Art

New member
זה בדיוק מה שנסיתי לומר

שיש יותר ממה שידוע לנו , ויש גם כאלה שלא יודעים בכלל ולא מכירים את ההגדרה הזו- בכדי לזהות את עצמם ככאלה. אך עדיין- לא מאמינה שיש (נגיד) יותר מ-10% א-מינים באוכלוסיית ישראל. עיניין הפרסומות זה דבר מעצבן אחר ונושא בפני עצמו.

gabriel1349

New member
../images/Emo135.gifברוכה הבאה

ומצאת מקום כזה! על כל היתר הגיבו כבר, כמו שאני חושב אז לא אעתיק את זה שוב.

p019

New member
ברוכה הבאה../images/Emo212.gif

כפי שכבר הבנת, ארבה אנשים מרגישים כמוך, גם אם באחוזים אנחנו חלשים
. אף אחד כאן לא ילחץ עליך לצאת מהארון. עד כמה שאני מבינה יש כאן לא מעט שמרגישים צורך להישאר בארון. אני סיפרתי למשפחה וחברים קרובים ואין לי בעיה לספר לכל מי ששואל - כי כך יותר נוח לי. אם לך מתעים משהוא אחר - איך שום ביעה.

k500

Active member
מנהל
מסכים עם מה שאמרת

בייחוד לגבי עניין "שגם אנחנו לא מעוניינם להזדקן לבד ללא משפחה ובן זוג" אותו כתבת, אני מניח, מתוך רצון אמיתי.

למעלה