משהו אישי

היי לך והיי לכם !!!!!

בקיצור - אין לי מילים אני עומד להיות פעיל פה בפורום סוף סוף סוף מצאתי משהו שלי שלי באהבה לכולם י'

e i t a n 1 2 3

New member
בעניין היכרויות..

מסכים איתך לגמרי. כתבתי בהודעה מוקדמת היום שיש לטעמי הרבה מעבר ל 1% באוכלוסיה. רק בסביבה הקרובה שלי אני מכיר זוגות שאחד מבני הזוג א-מיני או מאוד קרוב לזה. (מבחינתי אם אדם מוכן "לסבול" סקס פעם בחודשיים עבור הזוגיות - זה ברור שהוא א-מיני במידה רבה והסקס פשוט לא מדבר אליו). ברגע שתתעורר יותר מודעות,הרבה אנשים יחושו טוב יותר עם עצמם ומקומם בחברה. לגבי אינטימיות - לי היא חשובה. כלומר לא סקס אלא מה שקרוי "מסביב" - הבעה של אהבה בדרכים של חום,קירבה גופנית (לא מינית).אפילו מסז'ים אבל לא המין עצמו.יש הרבה כמונו אני מאמין. מקווה שאלו מבינינו שרוצים זוגיות - ימצאו. מסכים איתך שבדידות היא הדבר הכי גרוע,לפחות מבחינתי. ילדים ? לא חושב על זה כרגע. לא יודע אם בכלל ,אבל בטח לא עכשיו..... מישהו פעם אמר (ובצדק רב..):"כשיש ילדים החיים כבר לא שלך ". תסלחו לי ,אבל כרגע המשפט הזה נשמע לי מאוד הגיוני....

korpiklaani

New member
ברוכה הבאה../images/Emo135.gif

תתעלמי מיוצרי הבדיחות למנהם , בכל מקום תפגשי חכמי חלם אז אחת כמה וכמה באינטרנט. וחייב לומר שאת מעט סותרת את עצמך מצד אחד את רוצה פרסום מקומות שבהן ניתן למצוא אנשים כמונו ומצד שני את לא מבינה למה אנשים רוצים להתפרסם. כל עוד המצב נשאר כמו שהוא עכשיו, המקום היחידי בו תמצאי אנשים כמונו זה פה ולא נגיד באתרי היכרות או מקום בילוי אחר למשל..

nberger

New member
סתירה

כשהעלתי את הנקודה מדוע אנשים מחפשים פרסום...לא התכוונתי לכך שאסור שידעו שיש א-מינים בחברה...כי מן הסתם יש בדיוק כמו כל "חריגות" אחרת....אבל עדיין אני לא חושבת שיש איזשהו אדם שהוא א-מיני שיצהיר על כך באופן נחרץ בפני כולם וזה נובע בעיקר מהעובדה שהדברים שאנו עושים בחדרי חדרים הם שלנו והם אישים וזה לא צריך לעניין אף אחד...מה עוד שעדיין להיות א-מיני זה מאוד לא מקובל בחברה ולמה להעמיד אדם בפני מצב מביך שכזה....הרי אנחנו נחשבים במצב טוב יותר מאדם שהוא הומוסקסואל אשר נאלץ לחיות בגלוי עם בן זוג על מנת לא להישאר לבד. ואני כן בעד לפרסם במקומות כמו הפורום הזה...אבל מפה ועד ריצה לעיתונות המרחק גדול....

korpiklaani

New member
איך לדעתך זה יתחיל להיות מקובל?

ועיתונות זה לא כזה צעד דרמטי וחודרני, במיוחד אם אפשר <נגיד> להתפרסם באופן אנונימי. ויש אנשים שזה לא מביך אותם לספר על זה ולהציג את הקהילה שלנו.

p019

New member
למרות דעתך הנחרצת

אני אדם שהצהיר באופן נחרץ קבל עם ועדה על א-מיניותי. לא כיוון שאני מרגישה צורך לצעוק את זה מראש גגות, אלה כדי שא-מיניים שעדין לא גילו את העובדה שהם לא לבד, ימצאו מקום בו ירגישו נוח לדבר על מה שהם מרגישים. כן, חייבים להודות שלא באמת חשבתי שארבה אנשים צופים בטלויזה בשעות הבוקר. די הופתעתי שהפכתי לשיחת היום בחדר מורים של אמא שלי ובמסדרונות של מקום עבודתי הקודם - אבל אתם יודעים מה, זה היה שווה. כיוון שאמא שלי גילת שרוב האנשים מתייחסים לזה ארבה יותר בקלות ממה שהיא חשבה וזה עזר לה לקבל את זה (סוף סוף). לא מדובר פה בפירסום עצמי, ואני כמובן לא מנסה לשכנע אף אחד לצאת לתקשורת, אבל יש חשיבות רבה לכלנו, כל הא-מיניים באשר הם, שהנושא יהיה מפורסם וידוע בציבור. כך שבני נוער לא יצטרכו לגדול, כמוני ואחרים, שואלים את עצמם מה לא בסדר בהם. כדי א-מיניים ירגישו יותר נוח לספר לסביבה שלהם שהם א-מיניים בלי שיצטרכו להתחיל להסביר מה זה להיות א-מיני. כדי שלא נצטרך להסתתר.

קצת הצתה מאוחרת:

העיתונות זו שרצה אלינו. קיבלנו הרבה הצעות לכתבות בקיץ האחרון, ורובן התממשו. הכתבה של קרן נעשתה בקיץ ואיחרה להתפרסם. אולי אפילו היינו מקבלים עוד כתבות, אם היו עוד שני בנים שמוכנים להתראיין, ועוד אנשים שמוכנים להיות ברדיו ובטלויזיה, כי גם דברים כאלו ביקשו מאתנו.

651595

New member
דיעה אישית

לדעתי,יש לא מעט נשים וגברים א-מיניים! הציבור לא מודע לקיומם בגלל ש...שהם לא עושים כזה רעש מהתנהגותם המינית! (בשונה מקהילות אחרות) נשים וגברים שהם א-מיניים מרגישים כאילו הם "יוצאי דופן" אבל זה טעות לחשוב כך. המדיה התקשורתית מציפה את כולנו (במודע ובתת מודע) בסקס,במין,בארוטיקה וכו' וכו' ולכן לאדם מהצד ניראה שאם הוא לא כזה,סימן שהוא "חריג". אז זהו -שה"חריג" זה הם! ההתעסקות הפומבית בסקס בכל נושא זה דבר חריג, רק ש...סקס מוכר ומפרנס (ומעשיר) הרבה א\נשים ולכן הרוב ניגרר לזה. א-מיני\ת הינו דבר מקובל אפילו בין בני זוג, וא-מיני\ת יכול להיות גם אחרי שנים רבות של "מין" פרוע... יש המון משותף בין א-מיני\ת לבין קשר זוגי יציב וחזק,ואהבה שלא יודעת גבולות, אפילו יותר מזוגות מיניים שיגרתיים. כי האהבה אינה תלויה בדבר אלא היא אמיתית וכנה. אולי אני טועה-אבל זוהי דעתי האישית.

korpiklaani

New member
באמת זו גם דעתי לגבי-

התעסקות פומבית בסקס בכל נושא זה דבר חריג. אפילו חולני ואובססיבי הייתי אומר

e i t a n 1 2 3

New member
מסכים

נכון ,נכון.הוא שאמרתי,יש לטעמי חשיבות גדולה לחיבה ,הבנה הדדית,תיקשורת טובה,חוויות משותפות וגם אינטימיות אבל לא הסוג המיני. יש חשיבות לנגיעות שאומרות "את יקרה לי".אבל אין לזה שום קשר למין. גם אצל ה"מיניים" אני סבור שאין בהכרח חיבור בין המין למהות ועומק הקשר (אדרבא- לעיתים ישנו קשר הופכי) וזאת על סמך שיחות עם רבין מחבריי וסובביי. העובדות האמפיריות הסוציו-אנתרופולוגיות הנחקרות מדברות בעד עצמן : גברים רבים מדווחים כי פעמים רבות היו להם מערכות מיניות טובות כשלא היה להם דבר וחצי דבר עם הבחורה מעבר לכך ולעומת זאת היה להם קשר ריגשי זוגי יחיד ונפלא,פעם אחת בחייהם בלבד, ודווקא עם בחורה שמידת התשוקה ,המשיכה וכל הנלווה לכך היו נמוכים בהרבה,אם לא אפסיים. מלבד זאת,אם קוראים מעט מחקרים על תיקודי מוח האדם,מגלים פרט שאולי אינו מפתיע כל כך : תיפקודים ריגשיים אינטימיים של חלק ממעגלי המוח החשמליים מצויים בנפרד ובמובחן מאזורי הפעולה המיניים,ואף פועלים שלא בצורה מסונכרנת,או מתואמת. לגבי נשים המחקרים הם עוד יותר חד משמעיים.כל מחקר במדעי החברה מדבר על מושגים של חברות,חיבה,אינטימיות גופנית לא מינית כאחראים על סיפוקים ארוכי טווח. לא סתם מפורסם השכם והערב כי קיימת קורלציה הפוכה לרוב בין ציר הזמן של מערכת זוגית לבין תדירות וכמות יחסי המין. מכיוון שאנו חיים בחברה מאוד "מינית",שאיש בה לא "מודה" בא-מיניותו,החוקרים מייחסים את הירידה ביחסי המין ל"טרדות היום", עומס בעבודה ועוד. קשה להם לקבל ולהפנים את העובדה שהמוח של רבים מאיתנו והמערכות הפונקציונליות של הגוף מתעניינות ומאותגרות ומסופקות מאלמנטים אחרים ומגוונים וארוכי טווח בהרבה בעוצמתם. אי לכך ובהתאם לזאת,לא מן הנמנע ,שהחיבור המיידי האסוציאטיבי שרוב האנשים עושים בין סקס לקשר זוגי,מקורו ,רובו ככולו בשטיפת המוח התקשורתית פירסומית שנחשפים אליה מילדות. לדוגמא יתכן ומחר יחברו בפרסומות (כפי שאכן נעשה...) בין שתיית בירה מסוג כלשהו,לחוויה חברתית גברית,מה שמחזק מאוד את התפיסה הגברית ה"כביכול טיבעית" של :"בא נשב על איזה בירה מחר בערב ". וחסר לאותו אחד שלא יעמוד בקריטריונים האלה של ה"מאצ'ו" ששותה בירה עם החבר'ה. זו דעתי הצנועה

פן נוסף וחומר למחשבה

טוב אז יש לנו את הא-מינית שמחפשת בן זוג אוהב ומבין האם גם הוא חיב להיות א-מיני? כמובן שאם גם הוא כזה זה מושלם, אבל אם הוא עונה על כל הקריטריונים אבל איננו א-מיני האם יש אופציה לקיים את הזוגיות הנכספת במצב שהמיני מבין השניים מוצא סיפוק מחוץ למסגרת. (והכוונה היא לסקס בלבד ללא מערכת יחסים רומנטית) ולפני שמתנפלים עלי השאלה היא בסך הכל האם הא-מיני שדורש התחשבות בחוסר הצרכים של עצמו, מוכן להעניק את אותה התחשבות לבן הזוג שאצלו הצרכים כן קיימים? והכל לתפארת הזוגיות בינהם.

p019

New member
נוסף אבל לא חדש

זו לא פעם ראשונה שנשאלה השאלה הזו כאן. כל א-מיני צריך לענות על שהאלה הזו בעצמו, כמובן, אני אישית חושבת שאני יעדיף מראש לא להיות במערכת יחסים עם אדם מיני - זה פשוט נראה לי לא פייר משני הצדדים. מערכות יחסים נראות לי מספיק מסובחות בלי להוסיף את הסיבוח הזה.

כן לדעתי

אם האדם מפריד בין הסיפוק הפיזי לנפשי, שילך לספק עצמו פיזית מעט זמן, ויחזור לאדם שאליו הוא קשור נפשית. יש כאלו קשרים בין אנשים מיניים, בהם בהסכמה בני הזוג הולכים עם אנשים אחרים, אין סיבה שזה לא יתקיים כאשר אחד מבני הזוג א-מיני.

למעלה