משהו ארוך ומשתפך לבעלי סבלנות

את קשוחה פה היום... ../images/Emo10.gif

מה חשבת.. שיש לך כאן עסק עם סטרייטים???
בטח שיוצאים מהשורה !

ציבונה

New member
../images/Emo24.gif

הי אמא של אא קודם כל כמו שאת רואה את לא לבד. גם אנחנו חווינו משברון כזה בשלב שבו מחפשים את האיזון החדש בבית בין ההורות הזוגיות והאינדבידואליות. לא תמיד זה קל במיוחד שיש מין נטייה כזו להישאב לזהות החדשה "אמא" ולצורך להיות עם.. לאהוב.. לטפל... ולדאוג... לייצור החדש שהצטרף. אבל כמו שאמרו פה כבר אסור לשכוח גם את הדברים האחרים והזוגיות היא לא פחות חשובה (ואולי אפילו יותר). אז בהתחלה זה באמת קשה לעזוב אותם. וגםן אני ביציאה הראשונה לא ממש נהנתי ודאגתי והתקשרי כל כמה זמן לביביסיטר אבל מתחשלים ואח"כ אי אפשר בלי הערבים האלה שמשאירים את הילדה עם הביביסיטר ויוצאים עם הבת זוג לזמן איכות רק את והיא בלי בית בלי עבודה בלי ילדים כל כך כל כך חשוב!!! ותאמיני לי שמגיע השלב שכרב לא מתקשרים לביביסיטר במהלך כל הערב ורק נהנים... אז יללה היום יומולדת זו ההזדמנות להתחיל בתהליך. בהצלחה והמון מזל טוב לאמא השנייה.

להשתפכויות תמיד יש לנו סבלנות

חוצמיזה אין לי שומדבר חכם להוסיף. אני רק מקווה שתצליחי ליישם את העצות הטובות של החברות ולהוציא את עצמכן מהמלכודת הזו שנתקעתן בה. ואל תשכחי - לילדים (ולא משנה כמה הם קטנים וכאילו לא קולטים) לא טוב עם אמא מותשת/עצובה/שחוקה/לא מסופקת. אז עם שתיים כאלו? וכמה הילדים יהיו מאושרים עם חו"ח תמשיך הזוגיות שלכן להינזק? השקיעו בעצמכן. בשביל ארבעתכם.

אבא גאה

New member
אני כ"כ מבין אותך

כי גם אני לא רוצה לבלות זמן בלי הילד. זה נחמד מידי פעם כשהוא יוצא לסרט עם דודה שלו ולנו יש שלוש שעות לבד. אבל אני לא יכול לחשוב על חופשה בלעדיו. אבל כיוון שמיילס חש אותו דבר, אז אין לנו קונפליקט. נסי לדמיין מקום שקט נאמר באיטליה או בצרפת, איזה בית כזה שהשכרתן רק לכן ולילדים לכמה ימים, שקט בחוץ ואין א/נשים... האם זה בר ביצוע? לבלות ככה יחד כמשפחה - רק אתן? אני לא יודע אם זה יתן את הפתרון הרצוי לשתיכן.... בכל מקרה, ספרי מה נהיה.

מה אתה מבין, אתה?

חופשה עם שני ילדים בני שנה? יש סתירה פנימית כאן. כשהתאומים שלי היו אפילו קצת יותר גדולים - שנה וחודשיים, נסענו לטיול משפחתי (סבא וסבתא, אחותי ומשפחתה אני וה-X שעוד היתה זוגתי) לחו"ל לכמה ימים. כל המבוגרים חזרו על 4 רק מהתורנויות אחרי האבירים. אנחנו, כשהגענו להרגשה הזאת של אי אפשר יותר, השארנו אותם לשישי-שבת (עד אחר הצהריים) עם המטפלת ולקחנו חדר במלון בת"א, ממש קרוב לבית, על כל צרה שלא תבוא. שום צרה, כמובן, לא באה והדבר היחיד שמצער אותי במבט לאחור זה שלא עשיתי את זה הרבה יותר פעמים.

או סוף סוף מישהי שמבינה

עשינו חופשות עם הילדים זה לא היה כל כך קל. אני בכלל מדברת על להיות לבד רק אנחנו. אני לא מדברת על שינה ועיפות. אבל תודה לכל המבינים.אני יודעת שבסוף נעשה את זה . אבל עכשיו זה נראה לי קשה מנשוא. ואם הבנתי נכון אז את נסיכה עם תאומים לבד? אני מעריצה.

לא לבד

נפרדתי מזוגתי כשהתאומים היו בני 3.5 שנים. ואני לא יודעת כמה זה מנחם, אבל בגיל שלהם היום יותר קל לי מאמהות עם שני ילדים שאינם באותו הגיל.

אבא גאה

New member
אני מבין! (מפריע לך?)

בגלל זה הצעתי מקום שקט ופסטורלי (כזה שכשמתעלמים מהצרחות של הילדים אין אף אחד בסביבה שזה יפריע לו....
)..... מה לעשות? אני מבין אותה! גם אני ככה...לא בא לי לבלות זמן רחוק מהפשוש שלי, אני כ"כ נהנה איתו יחד ויודע שבכל חופשה שאהיה רק אחשוב "כמה הוא היה נהנה איתי כאן". מקום פסטורלי בצרפת או איטליה זה החופשה החלומית שלי, שכל היום מטיילים ומשחקים ובשמונה הילד נופל שדוד והאבהים מקבלים כמה שעות סולו.... (את רוצה להצטרף עם האבירים?)

התחייבות

אם אתם מגיעים לחופשה באירופה- אני מצטרפת! אבל, האבירים לא נופלים בשמונה- זה רק באגדות.

אבא גאה

New member
יששששששש

עשיתי SAVE להתחייבות. אולי בדרך לארץ נעשה איזה סטופ אובר (תלוי עם איזה חברת תעופה נבוא) ו...לא עוד לא יודעים מתי... אחרי החגים (המליצה לי נועה רז לענות)

אבא גאה

New member
עכשיו גם להיעלב אסור לי?

סתאאאם...זה ממש בסדר
אני לא נעלב, ואני גם מקבל בהכנעה את הנסיכה פיונה

אז.. א.ש.א.א. (אמא של אייל ואלון)

איך חגגתן? מה קנית לה מתנה? איפה ביליתן? העם כוסס ציפרניים... שתפי ופרטי ! (ואל תשכחי שזה אחד מימי ההולדת האחרונים שלה שזוכים לתשומת לב... בעוד שנה שנתיים כל הצומי יהיה ביומולדת של יורשי העצר, והיומולדת שלה יהיה תופעת-לוואי חביבה
- מנסיון...)

../images/Emo122.gifשלא תדעי

באתי הביתה בהחלטה שאנחנו יוצאות הולכות להצגה או משהו וכו, ואז בת הזוג שלי הודיעה לי ששני הקטנים חולים . וזה אחאי שאייל היה חולה רק בשבוע שעבר בדלקת אוזניים עניים וסמפונות.בקיצור החגיגות בנתיים נדחו כי באמת שתאומים חולים אין סיוט גדול מזה

למעלה