משהו דחוף

JoNy Boi

New member
משהו דחוף

סורי שאני פותח הודעה חדשה אבל אני צריך שתעזרו לי לבחור את 2 הבנות הכי יפות בטופ מודל כולל עונות 7-9 וגם כאלה בנות שיש להם הרבה סוגי תמונות עם בגדי ים, שמלות ותמונות במגזינים...ותגידו לי גם איך רושמים את השם באנגלית אני גם צריך לדעת..ולהיות מקוריים בלי הרבה ג'ואני ודניאל

efif1212

New member
איליס ../images/Emo99.gif

נראה לי קצת בעייתי מה שאתה עושה,כי לכל אחד פה יש טעם אחר, ובסוף יהיו פה 100 בנות מתוך 115 של כל העונות... אבל בכיף
איליס עונה 1 Elyse Sewell היא מדהימההההה.

לא הבנתי איך הגיעה לגמר...

נו כמעט בכל גמר נדחפת איזה כונפה לא קשורה וסורי לאכזב בעונה 1 זה היתה אייליס איכסססססססס

efif1212

New member
../images/Emo58.gif עונה 7

איי ג'יי מעונה 7 AJ Stewart הפספוס הכי גדול של טיירה לדעתי...

JoNy Boi

New member
אה אבל כאילו מפורסמות שיצאו להם תמונות במגזין

או תמונות בבגד ים..

NP16

New member
../images/Emo45.gifכלכך.../images/Emo58.gif

ועוד שג'יידה הייתה איתה בבוטום :/ וזה היה פרק אחרי שהקריאו אותה ר-א-ש-ו-נ-ה! אחרי התמונה המושלמת של הקניבל.. אבל הכל החוסר ביטחון שלה

Yann Tiersen

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

בדיוק ראיתי את הפרק לפני כמה ימים.. טעות נוראית!
הג'יידה הזאת.. יותר מידי בנות פי מיליון יותר יפות עפות במקומה

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif הבחורות היפות ביותר לדעתי בטופ מודל

אווה (3) אן (3) שתוכל למצוא מיליון ואחת תמונות שלה מולי-סו (6) אייג'יי (7) רנה (8) הת'ר (9) וזה לא ע"פ האהבה שלי או משהו,כי אם כן ג'ואני הייתה מקום 1.הן פשוט הנשים הכי יפות אי פעם בטופ מודל לדעתי.

sapirush001

New member
לדעתי.....

הבחורות שלדעתי ה יפות הן: הת'ר מעונה 9 קיילן מעונה 4 קארי די מעונה 7 אווה עונה נ3 רנה עונה 8 ואני גם עושה על פי יופי לא על פי האבה אם כך הייתי עושה גם את ג'ואני מקום ראשון

NP16

New member
כי בא לי לשים את מולי סו :)

אני לא בטוח כמה היא פספוס דווקא, קשה לי ל חשוב עליה משתלבת בכל האתגרים ובכלל כמתחרה. אבל בהחלט אחת היפות..

Manga136

New member
תמונה ממש יפה../images/Emo13.gif../images/Emo142.gif

לא אחת מהאהובות עליי מאותו הסט, אבל עדיין טובה מאוד^-^

למעלה