משהו דחוף

דניאללללללללללללללללללללללללללללל../images/Emo47.gif

בלי שום ספק ומתחרה הבחורה הכי יפה שהייתה אי פעם בתחרות והיחידה שהיא באמת מושלמת: אין לה שום פאק!!!!! הפנים מדהימותתתתת התמונות אלוהיות והגוף א=ג=ד=י. הדבר הכי יפה שראיתי בתחרות הזאת. והשנייה הכי יפה לדעתי זאת................................................ ניקול עונה 5! הייתי אומר ניק שהיו לה תמונות הכי יפות בתחרות אבל משום מה בגלל הקאבר שלה והנוכחות שלה פחות אהבתי. התמונות של ניקול מאחורי התוכנית הדהימו אותי והנה ההוכחות------> אבל ברור שאני לא יוותר על קייללללללי ואפריל ומרסדס והפיל של קיניה וכל השאר :)

efif1212

New member
וואו

פעם שניה באותו שרשור שאנחנו לא מסכימים
תמונה מ-ז-ע-ז-ע-ת

תקשיביייייייי!!! את חייב להיבדק!!

LOL מה עובר על הראייה שלךךךךךךךךךךךך? יש לך משקפייםםםםםםם?!?! פעם היית מבינה עניין.... להגיד על התמונה של קיניה ככה זה הגבול!!! היא מדהימההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

NP16

New member
אה ה-י-א צריכה להבדק.

נראה לי שזה אתה.וממש לא בגלל הדעות שלך,אלא בגלל הדרך שאתה אומר אותן. ועוד בגיל 20,לא למדת שלפעמים אנשים מסכימים ולפעמים לא? באיזה בועה אתה חי,אני גם רוצה... (נ.ב אני עצמי נבדקתי וכבר נבראתי לא לדאוג לי
)

../images/Emo153.gif מדבר אלייי../images/Emo5.gif

אין לי בעייה שכולם יגיבו ירשמו מה שהם רוצים אבל מימך ביקשתי לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא להגיבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב להודעות שלייייייייייייייייייייייייי עלוקה...

NP16

New member
מה?לא הבנתי,יותר מדי אותיות שחוזרות על עצמן.

JoNy Boi

New member
הוא בן 20?../images/Emo12.gif

גאד, אם לא הייתי קורא שהוא בן 20 הייתי אשכרה ממשיך לחשוב שהוא בן 8

JoNy Boi

New member
אני עדיין לא ממש בטוח שהוא בן 20..

תאמין לי, הרבה אנשים משקרים בנוגע לגיל שלהם ואני לא חושב שבנאדם בן 20 יכתוב: דדדדדניייאללאלללל המושללמתתתת!@!!11 אמאאא כדגגדגכ / דיבורים תינוקיים כמו אל תדבר איתי עליי הליי וגליי

לצחוק עכשיו?? חח מצד אחד אני יודע שאני../images/Emo47.gif

בגלל זה אתם ככה עושים דיונים עליי מצד שני למה נראה לם שאתם מעניינים אותי?? :) תמשיכו לאכול סרטים......... גיל 20

mikmikonet

New member
אתה רציני? ../images/Emo2.gif

התמונה הזאת של קיניה מזעזעת בעיניי... לא הייתי אומרת עליה בחיים "אחת המושלמות בהסטוריה". אבל כל אחד ודעתו ומוזמן לחשוב מה שבא לו

פחחח התמונה מדהימההההה!

הכל מדהים בה כאילו הטבע עוצר נשימה!! השמים והים התנוחה הכל קיצר אי אפשר להסביר למי שקשה לו לראות :) זה ברור..

למעלה