משהו חדש ומקסים להנאתכן

שונית 7

New member
ריפ מצאתי את הכתבה ב-7 לילות.את

צודקת התמונה עפ האופנוע באמת יפה אבל הסורק שלי לא עובד כרגע וגם אם היה התמונה מתפרשת על שני עמודים לא איכפת לי לצלם אותה ולשלח לך בדואר אם זה נשמע לך הגיוני. דברי איתי ב-
זכרתי את התמונה שבכותרת שבעיני היא לא מחמיאה לג'קו גם בגל התמונה ובעיקר בגלל הכותרת הנוראית אבל התמונה הזו באמת מדליקה.

אסתילי

New member
בכיף ובעונג רב לכולן ../images/Emo142.gif

הייתי שמחה לו יכולנו להנות מחומרים חדשים ופחות לעוסים...והגיע הזמן באמת זו תקופת יובש, אין ספק. שבוע טוב לכולנו.

shongold

New member
אסתילי אני חוברת אליך בשלמות

בענין חומרים חדשים...והגיע הזמן לצאת מתקופת היובש ....הגיע הזמן!!! ועוד אני שואלת את עצמי עד מתי...עד מתי...יחשו ..שם כולם?! אלה הסובבים המטפחים המסנגרים המחבקים, ויתנו בכוח מה שניתן להם את הדרך לסלול לחזרה מתאימה. וזה לא בשמיים כי כאן על האדמה, בקלות עם כל ההון ניתן לעשות המון, עם מעט רעיונות מקוריים ופוריים. יש אנשים שלמדו שנים כדי לפצח גם את הקשה שבאגוזים. ועוד אנו מחכים ממתינים, חושבת שהזמן הוא זמן - והוא תמיד טוב. צריך לקפוץ למים והתחיל לשחות, בתחילה טביעות קלות, בולעים מעט מים, אפילו נשנקים, נחנקים, הראש כבר מעל המים..יציב יותר מתקדם, מקבל בטחון תוך כדי תנועה תוך כדי חתירה יש להעיז ולעשות מעשה כי הגיע הזמן ואולי העיתוי גם...מתאים ליתר נחרצות ובוטות.

שונית 7

New member
../images/Emo13.gifשון נכון מדויק ומצחיק התיאור שלך

על קפיצה למיים ,טביעות קלות ובליעת מיים.מסכימה לחלוטין.די נמאס הגיע המן לצעדים דרסטיים וקדימה לעבודה. אני מאד מקווה שמשהו רואה ושומע את הקריאה שלנו!!!

shongold

New member
חושבת...שמשהו אולי מציץ...כאן מידי

פעם...על מנת לראות להתרשם, לחוש לאן נושבת הרוח אצלנו.. יש בסיס לחשוב כי וודאי שיש דברים שלא נאמרים, אבל מפה נלמדים לא מעט. מסיקים מסקנות לומדים מטעויות ובהמשך מי יודע.. אולי נשודרג.. שימי לב שונית אפילו השיר המושמץ ביותר... כל כך מתאים לתקופה - יכול להיות ..שלאגר פיצוץ... אני רק מציעה...יש וודאי קופי-רייטר לענין, אבל מכיון שעוד לא נעשים מעשים פעילים על פני השטח..כמובן אנו יכולים לבוא כאן ב...יעוצים...!

שונית 7

New member
מסכימה ולכן הצטרפתי אלייך והתחלתי

להביע את רחשי ליבי.באמת נמאסה עלי השתיקה הזו.

Karina85

New member
../images/Emo23.gif ג'קו ../images/Emo23.gif

"בקרוב אתה תשיר אלינו שוב..."

rootteem1

New member
ואו איזה קליפ יפה ומקצועי!

אהבתי מאוד כ"כ! וחח אני זוכרת שעשיתי את הקולאז' הזה ממזמן, נראה לי שזה היה בקומונה.. מאיפה מצאת אותו? יפה יפה.. אני עובדת כבר הרבה זמן על קולאז' ג'קו שורטלס אבל אין לי מספיק תמונות=[... קארין תרמה את כל מה שיש לה אבללל אני רוצה עוד תמונות של ג'קו שורטלס, זה לא פייר!! הרוב מהתקופה של ג'אמוס......=[.... צריך ע-ד-כ-נ-י-ו-ת!!! טוב סליחה על החפירה.. קיצר מישהי צריכה לנסוע לנתניה לצלם אותו כמה תמונות סטילס שורטלס ולשלוח לי את התמונות.. מי מתנדבת?

למעלה