משהו חמוד על המנהג

Tatu4Taty

New member
משהו חמוד על המנהג

של הנישוק מתחת למיסלטו. אני אהבתי ^_^ מקווה שגם אתם.

gwizard

New member
זה לא נשמע טוב

גם דביק (מהמילה דבקון), גם לבן וגם מתנשקים תחתיו.....

Nizzan Cohen

New member
חיחי ../images/Emo13.gif

אבל למיטב הבנתי דבקון זה שיח.... ואני כימעט בטוח שהתרגום עלוב. טוב נו.... זה בסך הכל מילון Word .... לא איזה משו רציני.

מיכל328

New member
גברים גברים

אתם יכולים לקשר כל נושא שבעולם לסקס... זה פשוט מדהים!
מיכל

gwizard

New member
ומה רע בזה ?!

אני חושב שאת במיוחד בתור וויקאנית צריכה להתייחס לסקס בצורה חופשית וללא עקבות. לא ככה ?

מיכל328

New member
חחח..

אני ועוד איך מתייחסת לסקס בצורה מאד חופשית - פשוט אף פעם לא עלה לי הקשר בין המושג "דבקון לבן" לסקס.. עכשיו כמובן - אחרי שציינת, אני מבינה את הקשר... אבל אולי היות ואני אממממ.. איך נגדיר את זה בהקשר הנ"ל... לא בקטע של "דבקונים", אולי זה היה פחות ברור לי...
אבל בלי שום קשר - זו הייתה סתם הלצה פמיניסטית.. האמת שאני דווקא לא מאלו ששונאות גברים - ממש לא.. אם כן - אז לא הייתי וויקאנית בכלל... מיכל

gwizard

New member
כן

אני מודע לנטיות שלך במובן המין
אגב, מה הקשר בין להיות וויקאני לבין לאהוב גברים ? :)

מיכל328

New member
המממ

תראה חלק אינטגרלי באמונה הוויקאנית היא שזכר ונקבה שווים זה לזו.. הפמיניסטיות הכבדות לא מי יודע מה בקטע של שיוויון של נשים עם זכרים.. כמו שוביניזם רק הפוך.. מיכל

gwizard

New member
נכון

ודווקא בגלל זה אני לא מי יודע מה מסמפט את המסורת הדיאנית או את המסורת של הפיות (Faery Wicca=הומואים). האחרונים הם לא מוכרזים ככאלה, אך לפי מה שהבנתי זה מה שיש.

יש לפחות שתי מסורות הנקראות

Faery Wicca. ובניגוד למה שחושבים, ה-"פרי וויקה" במשמעות של הומוסקסאולים הם לא פמיניסטים כמו הדיאניות.

Tatu4Taty

New member
אותי תמיד סיקרן

איך זה שבאף קומדיה לא יוצא מצב שיש שני גברים או נשים מתחת למיסלטו, זה דורש וזה פשוט לא קיים. היה משעשע קטע כזה בסרט בכל אופן, אוי אני פשוט לא קשור :p תסלחו לי

gwizard

New member
היית צריך להיות במדיטצית אום

שהיית בחג האוהבים האחרון (ספטמבר אם אני זוכר נכון). שם לא רק שנשים התחבקו עם נשים ואמרו אחד לשני "אני אוהבת אותך", אלא גם גברים עם גברים, כולל אותי.
בקיצור, יש מצב, אבל רק אנשים בעלי מודעות "פתוחה" יותר. וזה לא בהכרח במובן המיני.

Tatu4Taty

New member
לא הרבה

גברים היו מוכנים לעשות כזה דבר בשונה מנשים שהן באמת יותר פתוחות בזה, זה חלק מהבאסה בגברים. נשים הרבה יותר קרובות במובן הזה.

L e s t a t

New member
אוקיי, אז אנחנו

(לפחות רובנו) לא נמרחים אחד על השני ובוכים את המילים "אני אוהב אותך, בנאדם" - זה אומר שאנחנו סגורים וחסרי רגשות?

למעלה