משהו חמוד על המנהג

Tatu4Taty

New member
חסרי רגשות זה לא אומר

זה פשוט אומר שאנחנו עד כדי כך סגורים שאנחנו לא יכולים להביע אותם, וזה לא חייב להיות מישהו שבוכה על הכתף של השני כשהוא צועק "אני אוהב אותך" אבל מצד שני לראות שני ערסים מתנשקים זה גם לא מחזה יפה במיוחד, אני לא יודע אם אני מעדיף את החוסר רגשות ברגשות. המממ, אני אלך על החוסר רגשות (למרות שזה עדיין לא מצדיק את זה!)

L e s t a t

New member
על מה אתה מקשקש?

קודם כל, יש אנשים שמתחבקים ומתנשקים (נשיקה על הלחי) כשהם רואים אחד את השני. דבר שני, זה לדעתך קריטריון לקביעת יכולת של הבעת רגשות? כל זונה ברחוב - נקבה וזכר כאחד - תימרח על כל מי שתרצה אם תשלם לה, זה קובע יכולת להביע רגשות? אני מעדיף ללחוץ את היד של X במקום לנשק אותו, זה לא אומר שאני "לא משוחרר" או "חסר רגשות". "אבל מצד שני לראות שני ערסים מתנשקים זה גם לא מחזה יפה במיוחד" והרי לך דוגמא קלאסית ללמה זה לא קריטריון להבעת רגשות, לפעמים גם אנשים שלא מחבבים אחד את השני מתחבקים ומתנשקים. יש גברים שמביעים רגשות יפה מאוד גם בדרכים אחרות (ולאו דווקא פיזיות).

Tatu4Taty

New member
מן הסתם

שאם תשלם לז*** ברחוב היא גם תדע לתת לך אהבה אבל מדברים פה על חברויות, וכן יש דרכים להראות את זה בצורה אחרת בהחלט שיש אבל התכוונתי שמהבחינה הזאת גברים לא מראים רגשות כמו נשים. אם תראה שתי נשים מתחבקות ומתננשקות זה יראה לך הרבה יותר רגיל מאשר שני גברים שעושים את זה.

gwizard

New member
מין זה לא סתם

זונה ברחוב לא תדע לתת לך אהבה, אלא סקס. ויש הבדל מאוד מהותי בין הדברים האלו. אתה צודק, אם אני אראה 2 גברים מתנשקים, אני אחשוב שהם הומואים. אבל אם אני אראה נשים מתנשקות, אז אני לא אחשוב כלום, כי זה רגיל. האם זה אומר שגברים יותר סגורים רגשית ? ממש לא ! זה אומר שחוקי החברה שבה אנו חיים קובעים שגברים סטרייטים לא יתנשקו ביחד. ובגלל הסטיגמות האלו יש את הדיון המטופש הזה.

מי אגם

New member
גם נשים יכולות לקשר ה-כ-ל לסקס,

ותעיד על זה כל מי ששרתה בצבא עם בנות חרמניות שמתעקשות לתאר לך מה הן יעשו לחבר שלהן כשהן יחזרו הביתה...

למעלה