משהו חמוד http://www.mx74.ru/Sovet/index.files/frame.htm
B bariska New member 27/5/04 #4 אני מתאר לעצמי שזה חמוד... ממ אני לא יודע לקרוא ברוסית..בדרך כלל לוקח לי יומיים לקרוא דברים קטנים כמו שמות של אנשים וכאלה..
אני מתאר לעצמי שזה חמוד... ממ אני לא יודע לקרוא ברוסית..בדרך כלל לוקח לי יומיים לקרוא דברים קטנים כמו שמות של אנשים וכאלה..
L l1zard New member 27/5/04 #12 בררר בררר יאנה כועסת! אמרתי לך כבר מה לעשות איתו. מה גם שקלעתי בול למה שאת חשבת עליו... אז תפסיקי לפלוט שטויות ולעבודה!
בררר בררר יאנה כועסת! אמרתי לך כבר מה לעשות איתו. מה גם שקלעתי בול למה שאת חשבת עליו... אז תפסיקי לפלוט שטויות ולעבודה!
T the freaky girl New member 27/5/04 #13 שוב לקחת את.. הכדורים הורודים? נו באמת, כמה פעמים צריך לומר לך שהורודים גורמים לעצבנות וכעס.. את צריכה את הכחולים, המרגיעים.. מניסיון..
שוב לקחת את.. הכדורים הורודים? נו באמת, כמה פעמים צריך לומר לך שהורודים גורמים לעצבנות וכעס.. את צריכה את הכחולים, המרגיעים.. מניסיון..
L l1zard New member 27/5/04 #18 באמת? אה וואלה.. שכחתי... =] אבל דווקא חשבתי שהם כתומים ולא וורודים... טוב נו.. כבר לקחתי את שניהם..... =]
באמת? אה וואלה.. שכחתי... =] אבל דווקא חשבתי שהם כתומים ולא וורודים... טוב נו.. כבר לקחתי את שניהם..... =]
ה השתקפות של כאב New member 28/5/04 #44 אתה יכול לקרוא על זה בבלוג שלי ../images/Emo13.gif יש מישו נורא חמוד, ובסופשנה הוא עוזב (הוא שנה מעליי), ואני לא מעיזה להתחיל עם הבנאדם, והוא כזה מושלם היום הוא שיחק כדורסל והוא לבש גופייה אז ראו את כל השרירים המדהימים שלוווו
אתה יכול לקרוא על זה בבלוג שלי ../images/Emo13.gif יש מישו נורא חמוד, ובסופשנה הוא עוזב (הוא שנה מעליי), ואני לא מעיזה להתחיל עם הבנאדם, והוא כזה מושלם היום הוא שיחק כדורסל והוא לבש גופייה אז ראו את כל השרירים המדהימים שלוווו
ה השתקפות של כאב New member 27/5/04 #29 חחחחחחחחח.. לא סתם.. ועכשיו לכי לקרוא את התרגום!עבדתי עליו קשה..
ה השתקפות של כאב New member 27/5/04 #10 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי קרעת אותי חחח חמודה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי קרעת אותי חחח חמודה