משהו חמוד

לא יכלת להוסיף המשך או משו?

l1zard

New member
יאא איזה חמוד...

אהבתי.. =]]]]]] וזה עזר לי לנחם ידיד עצוב.. =]]] חיחיחי...

תרגום:

היו היה לו ברנש קטן עם מזג-רוח רע. אביו נתן לו שק מלא במסמרים ואמר לו לדפוק מסמר אחד בשערי הגן כל פעם שיאבד את סבלנותו או יריב עם מישהו. ביום הראשון, הוא דפק 37 מסמרים בשערי הגן. בשבוע שלאחר מכן, הוא למד לשלוט בכמות המסמרים הדפוקים (חחחחחח) בכך שהמעיט את הכמות יום אחר יום. הוא הבין, שהרבה יותר קל לשלוט בעצמו, מאשר בכמות המסמרים. לבסוף, הגיע אותו היום בו הברנש הצעיר לא דפק שום מסמר בגדר. אחר כך הלך אל אביו לספר לו את הבשורה. אז, האב אמר לו להוציא מסמר אחד כל פעם שהוא -לא- מאבד את סבלנותו. לבסוף הגיע אותו היום בו הברנש יכל לאמר לאב כי הוציא את כל המסמרים. האב הוביל את הבן אל שערי הגן, ואמר לו כי התנהג בצורה מדהימה. אבל ראה- האב המשיך- ראה כמה חורים נשארו בגדר.הם לעולם לא יחזרו להיות כמו שהיו פעם. כאשר אתה רב עם מישהו ואומר לו דברים לא נעימים, אתה משאיר לו פצעים- ממש כמו שעל הגדר. אתה יכול לתקוע לבן אדם סכין ואחר כך להוציא אותה, אך פצע יישאר תמיד. לא משנה כמה פעמים תבקש סליחה, הפצע יישאר. פצע מילולי- השפעתו על הכאב תהיה כמו פצע פיזי. חברים- זהו אוצר נדיר!
הם מכריחים אותך לחייך
ומעודדים אותך. הם מוכנים תמיד לשמוע אותך, הם תומכים בך, ותמיד פותחים לך את ליבם
. הראה לחברייך כמה הם יקרים לך. שלח מכתב זה לכולם, לכל אחד שאתה מחשיב אותו כחבר, אפילו אם בסוף זה יגיע לשולח. אם המכתב יחזור אלייך, זה אומר כי אתה סובב בחברים. -אלבאנדרו מאזוני אמר: חברות טובה- זה אומר כי אתה יכול לחלוק בסודות. -- מספר דברים לחשיבה: אם קיבלת את המכתב, זה אומר שיש מישהו שאתה חשוב לו. הרי גם לך יש את אלו שחשובים לך, נכון? אתה בטח עסוק מדי בשביל לשלוח את המכתב למישהו, ואתה אומר לעצמך- אשלח אחר כך.. אבל יכול להיות, שלעולם לא ייצא לך לשלוח מכתב זה, אבל מישהו היה צריך אותו.. אולי אלו עובדות קצרות, אך הן עצות די טובות לחיים.. *תן לאנשים יותר ממה שהם מצפים לו
. *כשאתה אומר "אוהב אותך!", אמור זאת ברצינות..
*כשאתה אומר "סליחה", הסתכל לבן האדם בעיניים. *אל תשחק עם חלומות של אחרים! *אהוב חזק וברצינות. *אתה יכול להיכוות, כי בלי זה, לא תוכל לחיות חיים מלאים ומסופקים. *אל תשפיל, ואל תקבע את דעתך על אנשים לפי קרוביהם. *דבר לאט, אך חשוב מהר
. *כאשר מישהו שואל אותך שאלה שלא מתחשק לך לענות עליה, חייך ושאל: "ומדוע אתה רוצה לדעת את זה..?"
. *זכור, שאהבה גדולה והצלחה גדולה סוחבים איתם סיכון גדול. *כאשר אתה מפסיד, ומאבד משהו, אל תאבד את שיעורי החיים. *זכור את שלושת הכללים הללו- -כבוד אל עצמך. -כבוד אל אחרים. -אחריות על כל הפעולות והמעשים שלך. *אל תתן לדברים קטנים ומטופשים להרוס חברות אמיתית. *כאשר אתה מבין כי ביצעת טעות, נסה לתקנה הכי מהר שאפשר. *חייך כאשר אתה עונה לטלפון, כדי שמי שהתקשר אלייך יוכל לשמוע זאת בקולך. *קרא בין השורות.. *זכור שגם אם לפעמים לא קיבלת את רצונך, אולי הגורל יתהפך למענך.. *אל תשמור את ההודעה הזו אצלך.הטאנטרה לא יכולה להשאר אצלך יותר מ-96 שעות. *שלח העתקים של המכתב וראה איך במשך זמן של ארבעה ימים, תקבל הפתעות נעימות. *הגעת עד הסוף- אתה מדהים!
זייהו..תקנוני אם אני טועה

l1zard

New member
וואי... כל הכבוד!!!

זה חתיכת עבודה.... כבר פעם שניה היום לא? =] יש לך פוטניצאל לעבוד כמתורגמנית (אה?) =]]] יפה.. =]

l1zard

New member
יאפי.. הייתה..

תרגמת לי מאנגלית זוכרת? =] בקשה בכל מיקרה =]

אה אה אה..

וואלה
להזכירך, אני לא הכי טובה שבעולם בכל הנוגע לקריאה וכתיבה ברוסית
מי יודע, אולי אני פשוט משתפרת..חחח..

vk3

New member
|כול הכבוד| ../images/Emo45.gif ../images/Emo70.gif

דרך אגב, לאמר זה נכון...

באמת?

יאי, אני בקושי קוראת ברוסית..חחח.. אני רצינית!אבל מצד שני המשפוחה אמרה שאני כבר קוראת ממש טוב..
אה, לא יודעת.. תודה בכל מקרה

bariska

New member
איפה

אפשר למצוא את הקישור לבלוג שלך?
בשמחה אני אקרא אותו

למעלה