שבי, טעית - חבל על הויכוח..
נו, אולי יש לנו טעות בתקשורת. תבין - לספק את הסחורה זה מבחינתי להיות תמיד צודק ! ת מ י ד !! לא לפעמים כן ולפעמים לא.. נכון שיש אינספור קומבינציות, ולכן אין חוקיות, ומכאן שאי אפשר לבנות חוק שזה עובד, ולכן אתה לא יכול לספק את הסחורה !!! לספק סחורה, הכוונה - לספק תמיד !!! ושוב - לספק תמיד ! תמיד ! החוקיות האמיתית באמת נסתרת מעינינו. גיל פרחי שענה לך, שמנהל את הפורום באי או אל, הוא לא אסטרולוג סתם -הוא חוקר אסטרולוגי, הבנת ? זה בדיוק מה שהוא עושה, וכך הוא מגדיר את עצמו : חוקר !! האיש הרבה יותר עקבי מדעי ומעשי ממני, בכל מה שקשור למחקרים, ספרות, ועוד, ויותר מרוב האסטרולוגים שני מכיר. לי לעומת זאת יש נסיון של יותר מ 27 שנים. שנינו, כל אחד בתורו אומרים לך שאי אפשר - ואתה ממשיך להתעקש ש.. שמה בעצם ? מה בעצם אתה אומר ? שאין חוקיות ? נכון, אין הרי זה מה ששנינו אומרים - שאי אפשר לבנות את זה בצורת חוק מדעי, אלא משהו מקרי לחלוטין, ושהגנטיקה לא קשורה.. ולגבי מה שאמרת על הביצית והזרע - ובכן אשמח לקרוא, רק תשיג לי את הלינק הזה ואעביר אותו גם לגיל, אבל רק תסביר לי דבר אחד : להשיג את רגע ההפרייה אצל 8000 נשים ?.. זה נשמע לי מוזר מאוד - כי מהו רגע ההפרייה באמת ? הרגע בו הביצית נכנסה לזרע ? או אולי הרגע שהם נכנסו למיטה ? אין לי מושג, וזה יתכן, אם המחקר הזה כל כך מעמיק. לא קראתי. אבל לגבי התיאור החיצוני - לא זכר ונקבה - אי אפשר. נקודה. ומגיע שלב מסויים שכבר שני אנשים שאומרים לך שאתה שיכור ואתה מתעקש שפנס הרחוב הוא הירח, שכבר נהיה באמת טפשי.. זה הזמן לכבד דעות ונסיון של אחרים, ובעיקר - להכיר במוגבלות האישית שלך. לכן כאילו חבל על הויכוח, אבל אולי בעצם לא חבל, כי כולנו למדנו פה משהו על היחסיות של העובדות, ועל כך שאין דיוק אלא הכל באמת מקרי בקטע החיצוני, ורק אתה עוד לא למדת לומר את המשפט הקצר והבנאלי ההוא `אולי אתם צודקים, ואני טעיתי`.. ועד שתלמד לומר אותו, יהיה לך מאוד קשה להיות צודק בפעמים אחרות. כי זהו הצעד הראשון לכל התהליך הזה שנקרא `בגרות`. אז קדימה שבי, עוד לא מאוחר מדי..