משהו יפה בביח שערי צדק

• פותח הנושא gui1
  • פורסם בתאריך

gui1

New member
משהו יפה בביח שערי צדק

במחלקה הסופנית יש מטפלים הולסטים הכרתי הומאופטית שעובדת שם היא אומרת שלפעמים הטיפול גורם להם למות יותר מהר או להיות שלוים יותר סה"כ אין ניסים אנשים לא מתעוררים או מחלימים מה דעתכם . בעיני זה היה יפה היא אומרת שהם עושים למשפחה שיחה לפםני הטיפול ואומרים שהטיפול יכול לזרז את התהליך את המיתה והמשפחות מסכימות

פטריק מוזס השאמן האינידאני

שבקרתי, בתפילותיו היה מבקש מ"הרוח הגדולה", לרפא את מי שניתן ואת מי שלא, שתיקח מהר וללא סבל מיותר. במקומות האלה אין הרבה אשליות לאף אחד. ואולי עדיף שהאמת של בני האדם תאמר, גם אם היא מוגבלת.

gui1

New member
זה גם מה שהמטפלת אמרה

הם מסיימים את התיקון שלהם בזכות ההומהופטיה לפעמים הם אומרים דברים שלקח להם הרבה זמן להוציא היה להם גם מקרה אופטימי של חולת סרטןן שהרופאים הקציבו לה מספר ימים ואחרי היפול היא פרחה ויצאה את המחלקה אבל לצערה רוב המטופלים לא כאלה

gui1

New member
אולי שווה להציע לעוד מקומות בטח

למשפחות אין בעיה עם זה

מרגש...

תקוותו של כל אדם למות בכבוד....תקוותם של הסובבים האוהבים שימות (אם הדרך מובילה לשם) ללא כאבים....ואם קיים הסיכוי שניתן להבריאו ולו רק להקל....אדרבא ואדרבא בילבי אני אומרת, חבל שלא הכרתי את אלישוע לפני שלוש וחצי שנים.... ומקווה שלא אזדקק לו למקרים מסוג זה ל ע ו ל ם!!!

קרה לי מקרה

בעבר הרחוק שנקראתי לעזור לאבי מטופל שלי ששכב שבועות מרותק למיטת חוליו. הוא לא אכל בקושי שתה, נשם רע, בקיצור מצב סופני. רשמתי לו רמדי ותוך מספר שעות, כך בנו סיפר לי, הוא קם, ביקש כוס תה, ירד מהמיטה התהלך מעט, דיבר עם בני המשפחה, אמר שהוא מרגיש טוב, ציחקק ומת.

gui1

New member
ודי היה לך לאבחן אותו בראיה

בלי דיבור איתו? מעניין איך נערך האיבחון לחולים במצב של קומה ? או שאינם יכולים לדבר?ברפואה הסינית זה דופק לשון והסתכלות וכמובן דיבור עם המשפחה איך זה בהומאופטיה?

אני הייתי ממליצה להגיע לטיפול

הרבה הרבה לפני....

gui1

New member
תמיד עדיף..אבל לא תמיד אפשרי..חוצמז

למרות שמבחינה שכלית ואלי רגשית את עושה משהו טוב שאת "מזרזת " את המוות אבל זה גם קשה לא? שבזכותך /בגללך הב"א כבר לא יהיה התלבטות קשה אפ"ע שאם אני הייתי המטופל אני הייתי מבקשת לעשות לי טיפול זרוז אבל קשה על האחר לבצע זאת..

gui1

New member
ברור לא חשבתי אחרת רק דברתי באופן

כללי שהמשפחות שמסכימות באמת לא יודעים כמה התרופה מזרזת כי זה לא משהו כימי ש"הורג" אבל באת על כמה אנשים שנמצאים במצב סופני ושאת איתם בקשר ויודעת שהם סובלים היית מוכנה לאפשר? לא יודעת

דיון פילוסופי....

גם מורפיום הורג!!! ונותנים....בכמויות.. רק כדי להקל את הכאב... אני מייצגת את הצד של המשפחה ולא של המטפל.... עיני פקוחות, אני אעשה כל מה שיהיה נכון כדי להקל על החולה...לדעתי

שנגמרות המילים....השירים מגיעים

שם השיר: ילדים של החיים מבצע: שלום חנוך עיני פקוחות מבלי לראות את השמיים מבלי לראות כחול של ים, ירוק של עץ מבלי לשמוע מנגינות יפות כמו פעם מבלי לראות את הדברים כמו שהם. ילדים קטנים, ילדים גדולים, ילדים טובים וילדים רעים את יודעת אמא, כולנו ילדים של החיים. אני נושם, אני חבוק בזרועותייך אני רואה בך בית חם ומשפחה ואור בהיר בחלונות שאת פותחת אני חופשי, אך אין לי מנוחה. ילדים קטנים, ילדים גדולים, ילדים טובים וילדים רעים את יודעת אמא, כולנו ילדים של החיים. והרופא כבר מדבר על סוף הדרך אבל אני יכול לשים לפחד קץ עיני פקוחות בשביל לראות את השמיים בשביל לראות כחול של ים, ירוק של עץ. ילדים קטנים, ילדים גדולים, ילדים טובים וילדים רעים את יודעת אמא, כולנו ילדים של החיים.

אויש דנה איזה שיר....

את השיר הזה שרתי בשמירות בבה"ד 1.... כי הרגשתי שאני בתוך כזה טבע יפה יפה יפה ואני במדים, עושה שמירות.... עיני פקוחות - ואני לא רואה מה קורה מסביב..... זה ככה שמר אותי שפוי לדעת שיבוא יום.... ליל מנוחה והרבה אהבה דניאל

למעלה