משהו כדי להעיר את הפורום

הנה זה מגיע XP

מירוקו\סאשומארו. אינויאשה\קוגה. סאשומארו\מירוקו. קאגומה\סאנגו. שיפו\קירארה. ג'אקן\שיפו. ג'אקן\סאשומארו. שיפו\רין. רין\קוהאקו. שיפו\מירוקו. (יחי לפדופיליה XP) שיפו\קאגומה. (כנ"ל XD) קאגומה\נאראקו. אמ.. וזהו, אני חושבת XP

עכשיו אני :)

סאנגו וקאגורה נראקו וקאנה (פדופיל+עריות
) המממפ.. קגומה ואחת מחברותיה אינויאשה ומירוקו סאנגו ואחיה סססססססמאשייייי ורין
וזהו :X

האמת...../images/Emo12.gif

תמיד חשבתי שסשומארו וקיקיו מתאימים... לא נכון?
X_X טוב, שלי: שיפו/קאנה השור של טוווטוווסאי/קירארה קאגורה/סאנגו שיפו/ג'אקן קגומה/קיקיו סותא/קאנה סשומארו בצורת כלב/קירארה קאגורה/קיקיו ג'אקן/קאנה קאנה/רין סאנגו/קיקיו קאגורה/קגומה בויו/קירארה (כשהיא בצורה הקטנה שלה
) אינויאשה/נארקו סאנגו/שיפו (אוקי... כאן אני מתחילה להדרדר. סטופ.)

love Jay

New member
סשומארו וקיקיו??../images/Emo5.gif

מה פתאום!!! מילא סושי ונאראקו...

harar8

New member
טוב גם אני

אינויאשה/סאשומרו סאנגו/קאגומה סאנגו/מירוקו מירוקו/נאראקו קירארה/אינויאשה אינויאשה/קאגומה סבא של קאגומה/קאדה סאשומרו/שיפו סאשומרו/רין רין/סותא קוהאקו/סותא

טוב...

אינו&ג'אקן *0* סאנגו&מיוגה *0* שיפו&ג'יננג'י *0* מירוקו&רין *0* סאשומארו&נאראקו *0* קאגומה&קאדה *0* הפרה של טוטוסאי&קיקיו *0*

Kagome13

New member
אממ..

קיקיו והגרזן!!! שאיתו אני יהרוג אותה..חח סתאםם הנה קגומה ואינויאשה מירוקו וקאגורה קאנה ושיפו, או שיפו ורין..חח סאנגו וסיסומארו קיקיו (הזונעעע) ונארקו

התעללות בקיקיו ^^ וגם בדמויות אחרות

קיקיו וג'אקן קיקיו ומיוגה קיקיו וטוטוסאי קיקיו וקאדה קיקיו וקוהאקו כשהוא בשליטת נאראקו קיקיו וטסייגה קיקיו והבומרנג של סאנגו קיקיו וחץ של קאגומה קיקיו וחלל האוויר של מירוקו קיקיו והמראה של קאנה שכחתי משהו?
קוגה וקאגורה קוגה וסאנגו קוהאקו ורין מירוקו ונאראקו שיפו וקירארה ג'אקן וקאגומה - אוקיי, זה כבר חולני. כדאי שאני אפסיק

y a m i girl

New member
מה?!?!|מדוזה|../images/Emo82.gif

איך? הם כזה זוג מושלם! אני לא מכירה מישהו שלא היה בעדם ביחד אפיעלו באמצע הסדרה

Naraku SeXy

New member
אוקה ...יש לי

נאראקוXסשומארו נאראקוXקוהאקו אינוXסשומארו קוגהXאינו קיקיוXקאגורה (כן כן אני יודעת שאני יצירתית^_^) קגומה...ממ...אולי ...עץ ! סותהXשיפו סותהXקוהאקו קוגהXשיפו(כששיפו יגדל ..ניתן לו 10 שנים לפחות)

Bakura

New member
תומכת בכולם ../images/Emo45.gif וכתבה לכולם פיקים.

כמעט. ... מממ... טוב. זה די כל הזוגות.... אני לא אתפרע יתר על המידה, כי אני לא אומרת זוגות שנאי לא תומכת בהן... מממ. טוב. קאגורה-קאנה סשומרו- קוגה (למרות ששניהם עם אינו צ'אן!) קגומה-גיליוטינה קאדה-סבא של קגומה מירוקו-קירארה (תעשה לו הרבה ילדים! ^^) מירוקו- שיפו (שהוא יגדל... עוד 10 שנים) סאנגן-קוהאקו סאנגו-קגומה סאנגו-קיקיו סאנגו-קאגורה טוווטוווסאי-סבא של קגומה רין-סותה רין-לא עם סשומרו!!! אייייייייייייייייכסססססססססססססס! רין-שיפו קגומה- מוות איטי וכאוב קיקיו-וילון אקראי :p (לשונאי קיקיו... ) קיקיו- אחד מהדרקונים המוזרים שלה נאראקו-אוניגמו... 00; נאראקו-שיפו (שהוא יגדלללללללללל~!) נאראקו-מירוקו (ממש אוהבת!
) ו... יוצאת עם הכלבה...

Stinki Winki

New member
הממ

לא נראה לי שייצא לי יותר הזוי מכולם
ננסה בכל זאת הממממ קיקיו והילדה המתה מאחד הפרקים שקאגומה הצילה את נשמתה?

למעלה