משהו לא מוכר!

Gilliana

New member
תרשה לי לתקן אותך

אין הודאה רשמית בקיומו, אולם עצם קיומו הוכח כבר מזמן. אתה מוזמן לקרוא את הכתבה של חנן ושלי שעסקה בנושא ולהתעדכן.

Gilliana

New member
תרשה לי לתקן אותך

אין הודאה רשמית בקיומו, אולם עצם קיומו הוכח כבר מזמן. אתה מוזמן לקרוא את הכתבה של חנן ושלי שעסקה בנושא ולהתעדכן.

aviv salman02

New member
עם זה ככה

עם נפלו פה חוצנים על כדור הארץ אז החללית שבה עם טסו במה שלא יהיה ....נמצא איפה שהוא אבל איפה....והעם אפשר לסדר את החללית לתקן אותה כדי שתטוס בה!!! נוכל לבנות מטוסים בסוג שלהם שנוכל לטוס איתם בחלל או לא משנה לאן זה יהיה...!! דבר נוסף, למישהו יש מוסג איך החייזרים מתרבים? חח וממה עם נזונים?

aviv salman02

New member
עם זה ככה

עם זה ככה תוכן: עם נפלו פה חוצנים על כדור הארץ אז החללית שבה עם טסו במה שלא יהיה ....נמצא איפה שהוא אבל איפה....והעם אפשר לסדר את החללית לתקן אותה כדי שתטוס בה!!! נוכל לבנות מטוסים בסוג שלהם שנוכל לטוס איתם בחלל או לא משנה לאן זה יהיה...!! דבר נוסף, למישהו יש מוסג איך החייזרים מתרבים? חח וממה עם נזונים?

Majestic12

New member
תשובות לחלק מהשאלות

1. כלי הטיס החוצנים מוחבאים הייטב במקומות שונים במדינות בהן הם התרסקו (כמו באזור 51 בארה"ב ובמקומות אחרים, שמן הסתם לא ידועים לנו כלל). 2. כל הטכנווגיה שמתגלה שם, נוצלה ומנוצלת בתהליך של "הנדסה לאחור". התוצאות של הנדסה זו, מוצאות דרך בכל מיני תחומים (צבאיים ואזרחיים). 3. לפחות לגבי החוצנים האפורים - הם כנראה לא מתרבים, אלא מיוצרים בתהליכים של הנדסה גנטית. ניתן לראות בהם יצורים סינטטיים למחצה. מעין יצורים ביולוגיים, אבל כאלו שנוצרו בתהליכים מלאכותיים. 4. יתכן והם נקולטים חומרי מזון דרך עורם (אר או חומרים כימיים אחרים), אבל על כך אין מידע מספיק. וכדי לקבל עוד מידע, אני מפנה אותך לכתבות של גילי ושלי...

aviv salman02

New member
תודה, אבל

אוקיי אבל למה הם מנסים להסתיר מאיתנו את הגופות ואת הכלים והחלליות שבהם יגיעו לפה?.. ואיך אפשר לדעת איזה סוגים של חוצנים יש עם אף אדם לא ראה אותם עם ביכלל?... ולדעתי כול המידע על הדרך בה הם מתרבים וממה שהם נזונים הוא לא נכון זה הכול ניחושים!!!

Majestic12

New member
שוב תשובות

1. יש להם כל הסיבות בעולם להסתיר את החוצנים. בזמן זה הם יכולים ללמוד עליהם ולבדוק מה הם מחפשים כאן. מידע זה אפשר להפיק המון תועלת, ואיש לא היה רוצה לשתף בידע שכזה את כל העולם. כמובן, ישנה האפשרות שמידע כזה יחולל טראומה לכל האנושות ועשוי לפגוע בכל התרבויות והדתות. אלו רק 2 סיבות - ויש עוד הרבה. 2. מי אמר שלא ראו חוצנים ? אם היית קורא את הכתבות היית רואה שזה ממש לא כך (ואותו הדבר לגבי המידע על השאלה ממה הם ניזונים. כל המידע הזה תואר אינסוף פעמים, ובשביל התחלה, אני בהחלט ממליץ לך על המאמרים. הם יכוונו אותך לחלק מהמקורות למידע).

mor143

New member
כמה שאני מסכים איתך.

לגבי הדת, שמעתי על אדם מלפני זמן רב ( בסיבבות המאה ה-19 ופחות ) שסבר כי יש חיים מחוץ לכדוה"א, כמובן שרעיונותיו דוכאו ע"י הציבור ובמיוחד הציבור הדתי והכנסייה, למרות דעתו כי אלוהים התפאר בשמשות ובעולמות רבים ולא רק בשלנו.

למעלה