משהו לקרוא, לשמוע, לראות וגם לשחקו

Nightborn

New member
ספרים וחיפושים

rocket, לא ידעתי שאת מנהלת גם את הפורום הזה. חלק מתוכנית העל להשתלט על העולם? ספרים למכירה: צבע הכשף- טרי פראצ'ט, כריכה רכה, הוצאת כינרת. המהמר- דוסטוייבסקי, כריכה רכה, הוצאת עם עובד- ספריית הפועלים. אישתו של אחר- דוסטוייבסקי, כריכה רכה, הוצאת ספריית הפועלים. The Histories & Poems of Shakespear- Geoffrey Cumberlege- הוצאת אוניברסיטת אוקספורד, שנת ההוצאה אינה מצויינת על הספר ככל שהצלחתי לראות, אולם ככל הנראה 1953. Tess of the D'Urbervilles- Thomas Hardy- כריכה קשה, הוצאת Konemann טימון איש אתונה- וויליאם שייקספיר, כריכה רכה, הוצאת עם עובד. מהדורת 1989. פגום. אנטוניוס וקליאופטרה- וויליאם שייקספיר, כריכה רכה, הוצאת עם עובד. מהדורת 1988. אני מחפשת כלי נגינה. כלשהם, ללימוד עצמי. גיטרה קלאסית (או מותאמת לשמאליים) או חליל עשויים להתאים.

vai2000

New member
דיסקים מעולים למכירה!!!!

מוכרת דיסקים - רוק, פרוג, קלאסי, מטאל, פופ המחירים גמישים אם נראה לכם גבוה תציעו את הצעתכם כל הדיסקים כחדשים יש לי עוד כמה דיסקים של ג'אז (של ג'ון סקופילד ופט מטיני) וגם סגנונות אחרים שלא שמתי כאן, אז תשאלו אותי אולי יש לי. יכולה להפגש בת"א, רמת גן וחדרה, או לשלוח בדואר. להלן הלינק דיסקים!!!! הצעות מחיר וברורים - במסרים.

Boone

New member
משהו לקרוא, לשמוע, לראות וגם לשחקו

חיפוש, מסירה ומכירה, ממש כאן. עכשיו, נגיד שיש לכם כמה ספרים, סרטים, דיסקים, משחקים ועוד דברים שאתם לא ממש רוצים בבית, ואתם רוצים לקבל כמה שקלים עבורם, מה עושים? מגיבים ל...
ומפרטים את תוכן המכירה, עכשיו ממתינים בסבלנות עד שמישהו יבקש ממכם את הפריט. לא ביקשו וההודעה עברה לדף הבא? פרסמו שוב, מי יודע אולי הפעם יקרה משהו טוב. רק אנא, נסו לשרשר כל הודעה למקום הנכון כדיי ששום הודעה לא תלך לאיבוד. תודה ובהצלחה.

Boone

New member
../images/Emo63.gif ספרים לכאן

קחו למשל: ספר משומש, אנציקלופדיה עברית, חוברת, עיתון, מגזין, כתב עת. אם אין לכם מה לקרוא אתם מוזמנים לחפש כאן מה שרק תרצו. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לחבר, לחסר לכל המטרות הטובות האלה נועד שרשור זה. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק)

הילד הבעייתי שלי, מחפש לבני החייל ליום הולדתו

אבא אוהב לבן מקסים מחפש את הספר "הילד הבעייתי שלי" של הופמן כמתנת יום-הולדת לבן החייל שמאוד רוצה לקרוא את הספר בין פצמר לפצמר בעזה אשמח מאוד מאוד לקבל מענה או כיוון אלי 052-3716608

bluebar

New member
אם לא תמצא כאן בפורום

אתה יכול לנסות לכתוב לאתרים האלו http://www.robinson.co.il/BuyingBooks.aspx http://www.itamar-books.co.il/ http://www.lotus-books.co.il/HTMLs/Home.aspx http://www.booksefer.co.il/

friend9

New member
כדאי לך...

... לדייק בשם הספר: ל.ס.ד. : הילד הבעייתי שלי :הרהורים על סמים מקודשים, מיסטיקה ומדע / מאת אלברט הופמן. 1996. בהצלחה !

yuvalgul

New member
הספר כמעט בלתי ניתן לאיתור שינסה בספריות

אם לא גנבו את העותקים

haoren1

New member
../images/Emo63.gif../images/Emo223.gifלמכירה על כפות המנעול שיי עגנון

1.סיפור פשוט-35 2.ימים נוראים-45 3.האש והעצים-40 4.מעצמי אל עצמי-40 5.אסתריירלייך אהובתי-50י הספרים בפורמט ישן במצב די חדיש

dvorit12

New member
20 ש"ח לספר, לא כולל משלוח

ארבעה בתים וגעגוע פרפרים בגשם בשוכבי ובקומי אשה ריקוד הפרפר אמהות חושבות גשר מעל ומעבר

thinlizzy

New member
ספרים למכירה!

אהבתי כל כך- יהודית רותם- 30 ש"ח אוטובוס 9 לגן עדן- ליאו בוסקאליה- 40 ש"ח אופקים אדומים- יון מיחאי פאצ'פה- 40 ש"ח אורות בערפל- אורי שגיא – 30 ש"ח אחרון המאהבים החכמים- אמנון ז'קונט- 25 ש"ח אחשורוש, היהודי הנודד- שטפאן היים- 35 ש"ח איאקוקה- לי איאקוקה- 20 ש"ח אי ציות ודמוקרטיה- יהושע ויינשטיין (עורך) 35 ש"ח אישה בחולות- אבה קובו- 40 ש"ח אל דאגה- דייל קארנגי- 25 ש"ח ארבעה גברים ואישה- שולמית גלבוע- 30 ש"ח אתה עומד למות- לי צ'יילד- 35 ש"ח גולד שווה זהב- ג'וזף הלר- 25 ש"ח גירושים מאוחרים- אברהם ב. יהושע 30 ש"ח גם בחורף פורחת אהבה- ליית מייקלס- 15 ש"ח גר בארץ נוכרייה- רוברט היינליין 55 ש"ח גרעינים לבנים – יוכי ברנדס 25 ש"ח האור השחור- איל מגד- 30 ש"ח הבטחות- קטרין גסקין- 30 ש"ח הזדמנות נוספת- וואלי לאמב- 30 ש"ח הזימון- ג´ון גרישם – 30 ש"ח המקום שבו נמצא הלב- בילי לטס- 35 ש"ח הנעלמים- הרלן קובן- 35 ש"ח הנער הפרסי- מרי רנו- 40 ש"ח הסנדלרית- עירית לינור- 30 ש"ח העשירים ובעלי העצמה- ורה קאווי - 45 ש"ח הפירמה- ג'ון גרישם- 20 ₪ הפיתוי של איילין יוז- בראיין מור- 30 ש"ח השב"כ בעקבות קפוצ'י- רוני שקד ושלמה הררי- 40 ש"ח השואה בתיעוד- יד ושם- 40 ש"ח השותף- ג'ון גרישם 25 ש"ח השיבה מהודו- אברהם ב. יהושע- 20 ₪ והרשות נותונה- רונן ברגמן- 40 ש"ח ורוניקה מחליטה למות- פאולו קואלו-30 ש"ח זה יגמר בבכי- אהד אשרי 25 ₪ חמסין וציפורים משוגעות- גבריאלה אביגור-רותם- 30 ₪ חצוצרה בואדי- סמי מיכאל – 30 ש"ח חקירה בשני- ארתור קונן-דויל- 20 ש"ח טעם של פעם- מרדכי נאור- 35 ש"ח כדור של"ג סודות מלחמת לבנון- 25 ש"ח כימים אחדים- מאיר שלו 30 ₪ לדעת אישה- עמוס עוז- 25 ש"ח לוויתן- פול אוסטר- 25 ש"ח ליטומה בהרי האנדים- מריו ורגס יוסה- 20 ש"ח לכבות את האהבה- יוכי ברנדס – 25 ש"ח לנצח נבנו- ג'יימס קולינס וג'רי פוראס- 45 ש"ח מוות בגשם- רות אלמוג- 20 ש"ח משבר באהאמה- דזמונד באגלי- 20 ש"ח משחק הדמים- דיויד מורל- 25 ש"ח נ.ב אני אוהב אותך- ססיליה אהרן 30 ש"ח נער קריאה- ברנהארד שלינק- 20 ש"ח סופת קרח- ריק מודי- 30 ש"ח עב"מים- ריצ'ארד הול - 40 ש"ח עז 77- אביגדור קהלני- 30 ש"ח עשו- מאיר שלו- 30 ש"ח פרקליט רחוב- ג'ון גרישם- 25 ₪ רביעית רוזנדורף- נתן שחם- 25 ש"ח רומן אמיתי- סמדר שיר- 25 ש"ח רצח ארלוזורוב- שבתי טבת- 25 ש"ח שבבים של תקווה- עמוס לבב- 35 ש"ח שווים ושווים יותר- סמי מיכאל- 25 ש"ח שיווק הלכה למעשה- דב יזרעאלי- 30 ש"ח תחת הרשת- אייריס מרדוק- 15 ש"ח תרנגול כפרות- אלי אמיר 25 ₪ רוב הספרים במצב טוב מאוד עד מצוין! פרטים נוספים במייל [email protected] ליזה

thinlizzy

New member
ספרים באנגלית למכירה!

The Broker- John Grisham- 30 shekels A time to kill- John Grisham- 20 shekels The Runaway jury - John Grisham- 30 shekels The Client- John Grisham- 20 shekels Star Wars: Jedi Search- Kevin J Anderson- 20 shekels The Sum of All fears- Tom Clancy- 30 shekels The Best Laid Plants- Sidney Sheldon- 35 shekels The Last Don- Mario Puzo- 45 shekels Exodus- Leon Uris- 25 shekels The Cry for Myth- Rollo May- 35 shekels Spencerville- Nelson DeMille- 35 shekels Muhammad: His Life Based on the Earliest Sources- Martin Lings- 60 shekels Trauma and Recovery: The Aftermath of Violence - from Domestic Abuse to Political Terror- 40 shekels Another Country: Navigating the Emotional Terrain of Our Elders- Mary Pipher- 35 shekels Israel's Best Defence: The First Full Story of the Israeli Air Force- Eliezer Cohen- 60 shekels המעונינים מוזמנים לפנות במייל [email protected] ליזה

thinlizzy

New member
ספרים למכירה לילדים ונוער

אליפים- אסתר שטריט-וורצל- 25 ש"ח דני אלוף העולם- רואלד דאל- 30 ש"ח החמישיה בעמק אשמדאי -אניד בלייטון- 25 ש"ח סיפורים בג'ינס- סמדר שיר- 20 ש"ח רון וג'ודי- יצחק נוי-35 ש"ח פרטים נוספים במייל [email protected] ליזה

VegTal

New member
ספרים באנגלית

Life of Pi / Yaan Martel במצב מצוין, כריכה רכה, 30 ש"ח The Client / John Grisham במצב טוב, כריכה רכה, 15 ש"ח למסירה בתל אביב אפשר לקנות את שניהם יחד ב-40 ש"ח.

beky1

New member
למכירה ספרי קריאה ועיון../images/Emo91.gif

כולם כחדשים ,פרטים במסרים למסירה ישירה באזור השרון והמרכז (בהתאם לנגישות) סגנון חיים - ליאת תימור - אלבום בנושא עיצוב. מורשת - עם ישראל בתרבות האנושית - אבא אבן. דימויים מהספרים - פרוזה/מקור/תרגום - ריקי גושן מודל תפן - סטף והטהיימר העולם עודנו צוחק - יצחק לבנון המלצה רומנטית - ורדה הורביץ עסקים במהירות המחשבה - ביל גייטס קיי פקס - ג'ין ברואר. ארץ הצבי - אריה לובה אליאב מנהלים עצמם לדעת - מולי אלדר ריקוד הכעס - ד"ר הרייט גולדהיר לרנר למה דווקא אני - פסח קראוס ומורי גולדפישר הלולאה - ניקולס אוונס הברק - דני שטיין חופן של ערפל - סמי מיכאל חסות - סמי מיכאל הגורם האנושי - גרהם גרין סיפור גן עדן - איציק מאנגר נוצות - חיים באר החקירה של סיפור רעואל - חיים גורי תרנגול כפרות - אלי עמיר צופן דה וינצי' - דן בראון כל בית צריך מרפסת - רינה פרנק מיטרני אשטרלינה אהובתי - אלמוג אטינגר נערה עם עגיל פנינה - שבלייה מראות מצחיקות - עליזה אלרואי על ראש הגבעה - קריסטין גור ליבי הפצוע - מרטין דרי רודף העפיפונים הקיסרית - חדש לחלוטין כולם כחדשים ,פרטים במסרים למסירה ישירה באזור השרון והמרכז (בהתאם לנגישות)

A CharmedOne

New member
נואש- הספר מרשעת של גרגורי מגוויר

אני מחפש כבר המון (המון) זמן את הספר הנ"ל בתרגום של מאירה לבנת. אם יש אותו למישהו / מישהו יודע על מיקום הימצאו, אנא צרו קשר! תודה.

mosh511

New member
הקודם-זוכה! רבי מכר חדשים (לא משומשים) ב 30 !

צלה של הרוח קרוב להפליא ורועש להחריד שלושה דברים לאי בודד אבק יהלומים הולדת ונוס שומרת אחותי האם שימפנזים חושבים על פרישה תולדות האהבה קיסרית שבוע באמצע החיים כמו כן במשומשים "לוכד החלומות" (סטיבן קינג) - 30 ש"ח אסירת אלדרווד - 15 ש"ח טיסה בעב"ם - 5 ש"ח

נושי 11

New member
ספרי פסיכומטרי 2007 מחפש לקנות בירושלים

מחפש במחירים זולים בירושלים ספרי הכנה לפסיכומטרי של אנקורי, לחמן, high Q .................משנת 2007 ולא ספרים ישנים.

למעלה