משהו לקרוא, לשמוע, לראות וגם לשחקו

haoren1

New member
../images/Emo63.gif../images/Emo130.gif../images/Emo70.gifספרים למכירה או החלפה

1.מהרי הביתה=לורי לאנסנס 2.דולי סיטי-אורלי קסטל בלום 3.ורוניקהמרי גייטסקיל 4.כבר לא שם -גלית אלדר 5.וזה הסוף=דלית אורבך 6.סושי למתחילים=מראין קיז ===================כל ספר מעוניין להחליף עם שער העקרב= ריצא'רד קלארק או עם אהבה של אוריי קראוס וינר או עם דיוקן הונגרי של אורלי קראוס וינר גם הספרים שלי במצב חדיש

ספרים למכירה - אתם קובעים את המחיר ../images/Emo39.gif

נשארו למכירה הספרים הבאים: אלוהים כפי שהסברתי לנכדי בוא וחבק אותי בשוכבי ובקומי אשה הורה מתקבל על הדעת יש כאן מישהו? מפת העצמות – ג'יימס רולינס אהבה בסיבוב שני די לאובססיה הורים מרעילים / ד"ר סוזן פורוורד המתנה / ספנסר ג'ונסון חרדה טאו לכל יום להחזיר את הפיות לארץ ישראל מאה חורפים עזרו לעצמכם עשר השגיאות הנפוצות ביותר של הורים טובים המאבק באלימות ילדים - חיים עומר ללכת בעקבות הלב שפת הסימנים של ג'רי סיינפלד דאווה סובל – כוכבי הלכת חרקירי -אהוד ברק במבחן התוצאה – רביב דרוקר מודרניות נזילה – זיגמונט באומן מחיר התקשורת והוראתה – רונה אדוני וענת פורסט פרפטום מובילה – רן לוי אברהם ב. יהושוע – הכלה המשחררת רונית מטלון – שרה שרה אברהם ב. יהושוע – כוחה הנורא של אשמה קטנה שבויים בלבנון – עפר שלח ויואב לימור מהנדסים תרבות – שליטה ומסירות בחברת הייטק – גדעון קונדה אמא הייתה זוחלת – לימור נחמיאס יעל משאלי – שעשני כרצונו בחזרה לחיים – לנס ארמסטרונג שעה על גג העולם – דורון אראל – הישאלי היחיד שכבש את האוורסט האנציקלופדיה הרפואית החדשה – 5 כרכים רצח בקריאה ראשונה – אדיבה גפן חום קטלני – לי צ'יילד כדור – מייקל קרצ'טון על הפקחון – ז'וז'ה סאראמאגו האדם המשוכפל – ז'וז'ה סאראמאגו קוראות מבראשית עירית לינור – הסנדלרית ימי הנטישה – אלונה פרנקל יתומים – סמי ברדוגו מים הפוכים – בשמת חזן Ya ya sisterhood – Rebecca Wells My first year as a teacher Leap of faith – Daniel Steal Johnny Angel- Daniel Steal A safe place Bridjet Jones' Diary (יומנה של בריג'ט ג'ונס באנגלית) ספרי ילדים ונוער: אנאבל היקרה טיפה של תשומת לב / מאיה בר מוחה תחפושות מספרות / אהובה מורטוב (לפורים)

מה שנשאר הוא:

בוא וחבק אותי בשוכבי ובקומי אשה טאו לכל יום להחזיר את הפיות לארץ ישראל עשר השגיאות הנפוצות ביותר של הורים טובים אמא הייתה זוחלת – לימור נחמיאס האנציקלופדיה הרפואית החדשה – 5 כרכים My first year as a teacher Leap of faith – Daniel Steal Johnny Angel- Daniel Steal A safe place ספרי ילדים ונוער: אנאבל היקרה טיפה של תשומת לב / מאיה בר מוחה תחפושות מספרות / אהובה מורטוב (לפורים)

eyar66

New member
למכירה:תאי יוגה תרפי של אלפונס טרשל

הספר חדש לגמריי, המחיר 120 ש"ח יום נעים לכולנו אייר 0542196629, אני מרחובות

נחום^

New member
ספרים למכירה

רובם במצב מעולה, חלקם הגדול כחדשים מפות לאוהבים אבודים – נאדים אסלאם – 30 ₪ להתאהב בארץ ישראל – עופר רגב – 50 ₪ רוצים שתהיו עשירים – רוברט קיוסאקי ודונלד טראמפ – 50 ₪ כמו קיץ שכבר לא יחזור – מוחמד בראדה – 30 ₪ יצר לב האדמה – שהרה בלאו – 40 ₪ אוסטרליץ – וו. ג. זבאלד – 40 ₪ המרדף אחר אור היום: כיצד מותי המתקרב שינה את חיי – יוג'ין או'קלי – 30 ₪ עקרון הארבעה – איאן קולדוול, דסטין תומסון – 40 ₪ גרעינים לבנים - יוכי ברנדס – 40 ₪ אצל באבו - שולמית לפיד – 20 ₪ 2020 – חמוטל שבתאי – 30 ₪ עיוור צבעים – יעקב בוצ'ן – 25 ₪ טעם הדבש – רבקה קרן – 25 ₪ עד גיל 21 תגיע לירח – גפי אמיר – 30 ₪ ארצות מולדת – הילל רזניצקי – 30 ₪ החורף בליסבון – אנטוניו מוניוס מולינה – 20 ₪ קץ האוטופיה – הרברט מרקוזה – 20 ₪ אילוף הסוררת: הכלכלה המודרנית ובעיותיה – אבא לרנר – 20 ₪ ליל זכרון – ישראל המאירי – 20 ₪ מסע דניאל – יצחק אורפז – 10 ₪ מקלט – וויליאם פוקנר – 20 ₪ ארצות התן – עמוס עוז 20 ₪ מלאכיה נרדמו כולם – מירה מגן – 30 ₪ כל הדרך הביתה – מירי רוזובסקי 30 ₪ שלושה סוסים – ארי דה לוקה – 30 ₪ אישה יקרה – יונתן גפן – 30 ₪ העולם הוא ספר פתוח – ספריית מסע אחר – 30 ₪ נוסעים גדולים – ספריית מסע אחר – 30 ₪ מקומות שחייבים לראות – סטיב דייוי – 40 ₪ בגוף אני מבינה – דויד גרוסמן – 40 ש"ח מהפכים – אברהם שוייצר – 20 ₪ רמון: ביוגרפיה פוליטית – אמנון ברזילי – 30 ₪ אופטימיות נצחית – לני רביץ – 10 ₪ הריון ולידה – שילה קיצינגר – 40 ₪ התינוק והילד – פנלופה ליץ – 40 ₪ אומנות המכירה הטבעית – מייקל אוליבר – 20 ₪ שירים: שירי חרב וההולכי בחושך – יונתן רטוש – 10 ₪ מסיכות מקסיקאיות – אוקטביו פז – 10 ₪ מקום של אש, שירים מן המלחמה (1975) – 10 ₪ הנזיר שמכר את הפרארי שלו – רובין שארמה – 20 ₪ ילקוט המסות – הוצ' קרני (1972) – 20 ₪ מקורות לתולדות הרעיון המדיני – ערך: פרופ' זליגר, הוצ' אקדמון, תשמ"א – 20 ש"ח מקורות לתולדות הרעיון המדיני תקופה ב', חוברות א' וב', כנ"ל, הוצ' אקדמון – 20 ₪ תורת התמחיר והתקציב – יעקב גולדשמידט - 20 ש"ח כרכים בודדים של קאסוטו: יהושע-שופטים, שמואל, מלכים, תרי-עשר, תהילים, משלי, דניאל-עזרא-נחמיה, דברי הימים – 10 ₪ כל אחד, 50 ₪ עבור כולם אטלס כרטא לתולדות מדינת ישראל, עשור שני , (1980) - 30 ₪ מדריך כיס לונדון AA מודן, 1996 – 20 ₪ מדריך כיס הולנד AA מודן, 1996 – 20 ₪ עכבר עולם לונדון, 1998 – 10 ₪ עכבר עולם אמסטרדם, 1999 – 10 ₪ מדריך כיס תורכיה: אתרי נופש לחוף הים התיכון, 1997, Lonely Planet - 20 ₪ קפריסין, מדריכי שיחור (1997) – 20 ₪ ישראל מגה אטלס, 64 ערים בישראל, כרטא, 1997 – 20 ₪ פספורט לאירופה: צפון ספרד והפירינאים, זאב יפת, 2006-7 – 20 ₪ מי שמעוניין, מוזמן לפנות במייל: [email protected]

בלאגנית

New member
מוכרת כמה ספרים

פרנסואה העזובי בדרך אל החתולים ליטומה בהרי האנדים סרט לבן על כיפה אדומה אשת איש כל ספר ב- 20 ש"ח, על כמה ספרים ביחד תהיה הנחה ליצור קשר במסרים

panama joe

New member
מעוניין בכמה ספרים לקנייה

מפתחות לשפע להעיר את הענק שבפנים ספרים של יהושוע קנז או נתן שחם דרך האמן ספרים של רות אהרוני

ליטרט

New member
ספרים למכירה!

פונדק הרוחות - נתן אלתרמן - 39ש"ח - הוצאה ראשונה 1963 (איורים אריה נבון על פי רישומיו שנעשו לתפאורת ההצגה בתיאטרון הקאמרי). כולם היו בני - ארתור מילר - 24ש"ח החי על המת - אהרן מגד - 19ש"ח הכלה המשחררת - א. ב. יהושע - 29ש"ח ברמן, למה עשית לי את זה? - אמנון דנקנר / צייר: דודו גבע - 44ש"ח גולי אצ"ל ולח"י / במחנות המעצר באפריקה 1948-1944 - שולמית אליאש - 49ש"ח דבר נורא קרה לגברת עורב - אלדוס הקסלי (תירגמה: תלמה אליגון) - 24ש"ח. ------------------------------------------------------ כל הספרים במצב טוב עד חדש. המחיר אינו כולל משלוח ספרים נוספים בקישור אשר בחתימה.

spiderrrman

New member
ספרים רובם במצב חדש!!

הקפות ביער- דלין מתיה הקו האדום- ג'ימס ג'ונס מול מוות אורב מלאכים ושדים- דן בראון שני ירחים- שרון קוריץ' יש ילדים זיג זג - דיויד גרוסמן צופן דה וינצ'י גרסה אנגלית-דן בראון הזר- אלברט קאמי שום גמדים לא יבואו- שרה שילה העדרו המסנוור של האור [email protected]

Boone

New member
../images/Emo202.gif סרטים לכאן

קחו למשל: סרט 8מ"מ, סרט וידאו ישן, לייזרדיסק שכבר נכחד, סרט DVD נפלא זו הנאה שלא נגמרת. כל סגנון, כל סוג, כל מה שרק תרצו תוכלו לבקש כאן. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לא לצרוב, ולהיות נחמדים אל הזולת. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק)

Boone

New member
3 סרטים ב 100 ₪ ( * מסמן ללא תרגום)

2001: אודיסאה בחלל Earth Girl Are Easy* Indian in the Cupboard, The* Space* Star Trek: Insurrection* אח סמוי איזה מין הורים אייר פורס 1* איש הנצח (DTS-ES)* איש הקש אלכסנדר אפקט הפרפר באטמן - 1 באטמן חווזר - 2 באטמן ורובין - 4 באטמן לנצח - 3 בוראט בחברה טובה בחדר המיטות בית החיות בית השעווה בעבור חופן דולרים בראש מורם 2: הנקמה דג קטן דום דופלקס דרך הנשר דרכו של אקדח* האחים בלוז 2000* הדבר הגדול הבא החזאי החשיכה הטינה היט היעלמות מחשידה היער המומיה חוזרת* המועמדת הממלכה העשירית* המנסרים מטקסס: הדור הבא המתופפים הנחטף הנשכחים* הסיור האחרון וואסאבי וונדיגו ורוניקה גארין זולנדר זכרון של דג זהב* חבורת לוחמים* חסין אש חתונת מונסון טוויסטר (DTS) טים אמריקה ים כחול עמוק ירח 44 כוכב הקופים (DTS)* כוננות גבוהה להרוג את ביל חלק 1 להתאהב שנית לוכד החלומות ליל המסכות: תחיית המתים מגשים המשאלות (DTS)* מהומה בשנחאי מהיר ועצבני מושחתים מטען עודף מים אפלים מלכודת אש* מסע לעמק החלומות מקדש שאולין משחקי אמון נס ברחוב 8 נשים מושלמות סיימון אמר סינמה פארדיסו סיפורי ארוס סיפורי דגים* סיפורים קצרים על אהבה עדת ראיה עטלפים על נשיקה ותשוקה ערפדים (של ג'ון קרפנטר)* עשיר וטיפש עשרת הדיברות* פורצי החוק פרדי קרוגר הסיוט קו הגבול ראש מחק* רוחות רפאים רנט רעש לבן שבעה חטאים* תא טלפון תחנה 49 תפוז מכני

Boone

New member
סדרות טלויזיה

24 עונה מס' 2 (50 ₪) אנג'ל עונה ראשונה* (100 ₪) באפי עונות 1 ו 2 (180 ₪)* בנות גילמור עונה 1 (80 ₪) הסופרנוס - עונות 1 ועד 6.1 (700 ₪) כל 5 העונות של עמוק באדמה (600 ₪) מילניום כל שלושת העונות (300 ₪)* סיינפלד - עונות 1 ועד 7 (850 ₪) עונות 1 ו 2 של או. סי. (120 ₪) (המחיר בסוגריים הוא לכל העונות, במידה וזה יותר מעונה אחת) * מסמן ללא תרגום

evilihi

New member
וגם לי יש כמה:

סיינפלד 4 מתורגם זון 2 ישראל - חדש בניילון לא נצפה מעולם. 150 ש"ח. איאר 3 מתורגם זון 2 ישראל - כנ"ל - 150 ש"ח. עמוק באדמה 3 מתורגם זון 2 ישראל - כנ"ל - 150 ש"ח. כולם אוהבים את ריימונד (האריזה הירוקה - נדמה לי שעונה 1) - מתורגם זון 2 ישראל - כנ"ל - 150 ש"ח. נא לפנות במסרים..

Piplup

New member
"פוקימון לנצח"

אני ממש חייב להשיג את הקלטת של הסרט "פוקימון לנצח"! (קלטת קנויה מקורית- לא זיופים או הקלטות מטלוויזיה) חלקכם אולי זוכרים את ההודעה שפרסמתי (עוד בכינוי הקודם שלי) על הקלטות שאבדו לי ואני צריך להשיג- השגתי הכל חוץ מ"פוקימון לנצח" אני מניח שקשה כל כך למצוא את זה מכיוון שזה כבר יצא אחרי התקופה שבה פוקימון הצליח בטירוף פה... אבל חייב להיות למישהו! בבקשה אם יש לכם או למישהו שאתם מכירים - צרו קשר במסרים או הגיבו להודעה זו! אני ממש רוצה לקנות ממישהו את הקלטת הזאת כי אין סיכוי למצוא אותה כבר בחנויות - יצאה ב2004 (אבל אם מישהו יודע על חנות שעדיין מוכרת את זה בבקשה תגידו!) ובבקשה אם אתם יכולים תנסו אפילו לברר עם משפחה/חברים אם אולי יש להם את זה ומוכנים למכור... זה באמת ממש חשוב לי! תודה (כן אני יודע שפרסמתי את זה פה כבר כמה פעמים אבל עדיין לא השגתי וזה באמת מאוד חשוב לי אז אני רוצה לנסות לכתוב פה שוב)

thinlizzy

New member
סרטי DVD למכירה חדשים לגמרי באריזתם המקורית

יריד ההבלים השכנה ממול ממבו איטליאנו כל סרט 30 ש"ח. פרטים נוספים במייל [email protected] ליזה

spiderrrman

New member
סרטי דיוידי רובם מתורגמים+ סדרות

סיינפלד 1,2,4,5,6, סימה וקנין מכשפה ספרה ציידי המחשבות זהות היו זמנים במכסיקו לקחת חיים מליון דולר בייבי אקסודוס LORD OF THE DANCE עשרת הדיברות יום בניו יורק מוצאים את נמו – ללא תרגום זון 1 עידן הקרח גארפילד סקובי דו 1,2 באד קומפני ירח דבש מטורף חברים שרים לריי הגרינץ הופעה של HANSON הופעה של כריסטינה אגילרה הופעה של שר (CHER אנשי המזימות היום השישי (ללא תרגום) נולד ב-4 ביולי אבולוציה המנסרים מטקסס בלייד אפולו 13 הענק טומב ריידר המרדף אחר אוקטובר האדום המופע של טרומן ספיידרמן 2 אקסמן 1,2 הג'וב האיטלקי 2 צעדים למוות פרוע על המערב עקיצה ב-60 שניות מצור ימי שעת שיא 2 כרטיס רוק- לא מפחד מאף אחד (מופע) כוכב המטמון משפחת סופר על-2 דיסקים באטמן 3,4 הגריניץ'- 2 דיסקים קיץ אחד של סוטול the messenger- זון 1 טראפיק Murder by numbers thirteen days S.W.A.T צל הרשע לקחת חיים היו זמנים במכסיכו זהות ציידי המחשבות ספרה באד קומפני דוני ברסקו-ללא תרגום ספי קידס 1,2 פארק היורה 3-זון 1 תיק שקנאי סימון איש העץ-ללא תרגום-ג'קי צ'אן קרוקודיל דנדי 3 לזכות בדייט עם טד חיזורי קיץ אני מרגל-עטיפה מודפסת ה-11 של דני אושן שר הטבעות 1 -ללא עטיפה קנגרו ג'ק-מצוייר הרולד וקומר האיש שבכה משבר אמון רייבנהוק פשע אמיתי(קלינט איסווד) עיניים עצומות לרווחה רומיאו חייב למות מסנג'ר,מייל: [email protected]

למעלה