משהו לקרוא, לשמוע, לראות וגם לשחקו

Boone

New member
../images/Emo219.gif פריטים שונים לכאן

כאן ניתן לקנות, למכור, למסור, להחליף, לחלק, רק לא צרובים, כמעט כל דבר מיותר שיש לכם בבית אבל כמובן שהוא צריך להתחבר באיזו שהיא דרך לתרבות. אז נגיד שיש לכם: תמונה, ספריה, נגן DVD או סתם נגן מוזיקה וכו' את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק)

cd man

New member
נגן mp3 1G ב- 290 ש"ח

נגן mp3 מצויין כולל תצוגה מוארת בכחול, אקולייזר גרפי, מיקרופון מובנה, רדיו עולמי fm/am במחיר: 290 ש"ח (מחירו המקורי: 700 ש"ח) כולל אוזניות, דיסק התקנה, כבל usb (אפשר לאחסן בו יותר מ-260 שירים) והוא בגודל אצבע. מצורפת תמונה... מי שמעוניין: נא להשאיר הודעה במסר האישי

cd man

New member
מזוודת שח-מט מקצועית (יד שניה)

במחיר: 100 ש"ח (המחיר בחנות: 170 ש"ח) עשויה מעץ איכותי. מצויינת גם בתור מתנה. ניתן לסדר בתוכה את החיילים בצורה מסודרת תמונה מצורפת... מי שמעוניין בה: נא להשאיר הודעה במסר האישי

cd man

New member
מערכת סטריאו (יד שניה) מהממת!!

מערכת סטריאו של חברת LG עם כל השיכלולים... דבל טייפ אלקטרוני תצוגה מלא, מוארת, עם כל הנתונים אקולייזר 10 מצבים סופר בס 3 דרגות רדיו FM/AM עד 40 תחנות בזיכרון עשרות תיכנותים דיגיטליים להשמעה הקלטה גם לפי תוכנית מוגדרת מגש 3 דיסקים אפשרות לחיבור וופר סראונד למוסיקה וגם לסרטים שלט כבר הזכרתי? שליטה מלאה על כל הפונקציות רמקולים חזקים עם טוויטר ובוקסה ופתחי אוורור ועוד... בנוסף, תהיה עזרה בהובלה. תמונה מצורפת, ככה היא נראת, כמו חדשה... הנאה ממנה מובטחת !!! מחירה המקורי: 1870 ש"ח בשקם אלקטריק נדמה לי אני מוכר רק ב- 1100 ש"ח מעוניינים? השאירו הודעה במסר

JANSTER

New member
חבורת הזבל

מחפש את אלבומי המדבקות של חבורת הזבל וקלפים של חבורת הזבל צרו קשר במסרים!

bluebar

New member
יומן

יומן גדול+פנקס קטן עם כריכה מעורר חום.במצב טוב מאוד. לפרטים נוספים לפנות במסרים

shakalaka9

New member
מחפשת תכשיטים, תיקים, מחברות וכו' של החתולה

"הלו קיטי"..זה לא כל כך מתאים לפורום אבל חיפשתי כבר בהמון מקומות וזו האפשרות האחרונה שלי, תודה!

למעלה