משהו לקרוא, לשמוע, לראות וגם לשחק

מחפשת אחר מחזות של עמוס קינן

כל מחזה שהוא. זה מאד יעזור גם אם למישהו יש רעיון מאיפה אוכל להשיג. תודה מראש:)

pertal

New member
חייב עזרה והכוונה במכירת ספרים, יש גם רשימה.

היי, בגלל שאני ממש חייב כרגע כסף, והדברי הכי נגיש כרגע שאני יכול למכור הוא ספרים, אני ממש מעוניין למכור כמה שיותר ולקבל קצת עזרה בנושא. האם כאשר אני מעוניין למכור רשימה של ספרים, אצטרך למכור קצת ספרים להרבה מקומות? האם יש סיכוי בכלל שחנויות של ספרים משומשים יקנו ממני כמות נכבדת של ספרים? איך אני בדיוק ניגש לזה? הנה רשימה של מה שמצאתי בבית: קאסוטו כל הכרכים מילון עברי שלם-ראובן אלקלעי מילון גליל החדיש אנגלי עברי כתבי אפלטון-כרך 2 ספרי מחשבים מילון אוקספורד אנגלית אנגלית עברית תולדות ארץ ישראל/בעריכת יואל אפל ידידות במבחן/דורית אורגד הקיץ של אביה/גילה אלמגור האי ברחוב הציפורים/אורי אורלב מילון אוקספורד אנגלית אנגלית עברית המאהב/א ב יהושוע מילון שימושי עברי-ערבי/שלמה אלון ואלה שנות../ניסים משעל סיפור תרבות-יהדות תוניסיה וארצות מוסלמיות אחרות/ירון צור מעלילות ראשית עד מלכים ונביאים/ש שפרה. אני גר באיזור תל אביב. אשמח לקבל הכוונה ועזרה איך אוכל למכור את הספרים האלה, במיוחד הספרים היקרים יותר שבאים בכרכים כמו הקאסוטו, או המילונים. בנוסף יש לי גם הרבה ספרי מחשבים. שוב-אני ממש חייב כסף ולכן אשמח לשמוע כל דיעה ואודה על כל עזרה.

J master

New member
"רצינו לקרוא לזה אושר"

שלום שוב, אני מחפש את הספר הנ"ל כבר כמה שנים טובות... לפי הידוע לי, נדמה לי שזה ספרון שיצא בהוצאת החברה להגנת הטבע או בית ספר שדה עין גדי או משהו בסגנון. זה ספרון עם כל מיני קטעי קריאה, בעיקר ארץ ישראל. כל היודע דבר... אני אשמח לשמוע, תודה!

מציע את הספרים הבאים ללא תמורה.. ../images/Emo42.gif

מציע את הספרים הבאים ללא תמורה.. לא מתכונן לשלוח בדואר או בכל אמצעי אחר. מי שרוצה באמת צריך ליצור קשר ולתאם הגעה. גר בקרית אונו [ליד תל השומר] ----------------------------------------------- ----------------------------------------------- 1-סוזן פוליס שוץ—שפת הידידות 2-יוסף בן עמי—מלב אל לב [שירים] 3-ג"ודית ולרסטין,ג"ואן קלי—אחרי הגירושין 4-אהרון בלוך—עוד על בנים ובנות 5-סמדר שיר—נערה ונער 6-סמדר שיר –עלא-כיפאק 7-הלנה דוטש—בעיות נבחרות של גיל ההתבגרות 8-שוש ברוש—מכותב לקורא [א] הוצאת מטח 9-משה פראגר—ניצוצי גבורה [מסדרת ספרונים בעברית קלה] 10-וולטר סקוט—אייבנהו 11-מנס ספרבר—פסיכולוגים כבני אדם 12-אריה קפלן—החומרים בשרות האדם המודרני 13-אלבין טופלר—הלם העתיד 14-מ.בניהו ,,ז.אמיתי—הגה ובריאות 15-מלכה קציר—בכבלי הציפור 16-אריה אבנרי—הגביר [ח"כ אברהם שפירא-מנכ"ל המדינה] 17-ק.נ. פרקינסון—חוק פרקינסון 18-יוסף שה-לבן—ש.י.עגנון הערות והנחיות ללימוד וקריאה 19-אנקורי ספרים—בגרות בתולדות עם ישראל יחידות ו"וט" ציונות ושואה 20-רודולף דרייקורס—שוויון :האתגר 21-יהודית קציר—סוגרים את הים 22-י.רוזן—עברית טובה ------------------------------------------------------- 23-הוצאת ספרים יסוד—ספר יהושע עם באור מקרא מפורש 24-מנחם מנדל איילבום—ארץ הצבי 25-אנדרה נהר—משה ויעודו של עם ישראל 26-יעקב קורנרייך—תורה ומדע. כיצד מבינה התורה את אתגרי המדע ומתייצבת מולם? 27-נחום אריאלי—אוצר הרמב"ם 28-כיצד ינהגו?-דרכי ההנהגה התפילה והנובג בשבת 29-מהדורת ישיבת נחלים—גאולת הצבי א-ב 30-הרב חד"ת—קיצור שולחן ערוך מקור חיים 31-מחזור יקר מפנינים—סוכות 32-תורה מסיני 33-דבר יום ביומו לוח הלכותומנהגים-תשנ"א תשנ"ב תשנ"ג 34-תשובה כפרה סליחה 35-בנימין אפרתי—שערים אל היהדות 36-משנה לתלמיד בכיתה ט" 37-דוביד וינברגר—שמע בני 38-נחמה ליבוביץ—עיונים בספר שמות 39-יומן אחדות ישראל—התשס"א ,התשס"ג 40-הרב י"ל הכהן מימון—מדי חודש בחודשו פרקי זכרונותלחדשי ישראל [חלק ב" ז"] 41-מ.לויאן—ניקוד ומשמעותו במקרא 42-צבי אדר—הערכים החינוכיים בתנ"ך אוניברסיטה משודרת -------------------------- 43-שלום רוזנברג—טוב ורע בהגות היהודית 44-עדין שטיינזלץ—אישים בתלמוד 45-יורם יעקבסון—תורתה של החסידות 46-יוסף דן—חסידות אשכנז 47-יוסף בן שלמה—"שירת החיים" [פרקים במשנתו של הרב קוק 48-עמוס פונקנשטיין—סגנונות בפרשנות המקרא בימי הביניים ספרים למסירה יולי 2008–07–05 –אנגלית --the womanly art of breastfeeding@-49 NAPIER 'GERSHENFELD—making groups work@-50 ERIC HOFFER—the ordeal of change@-51 ZELIG PLISKIN—gateway to self-knowledge@-52 ]ZELIG PLISKIN—gateway to happiness@-53עבדו את ה" בשמחה] The encyclopedia of jewish institutions-us&Canada@-54 R.M.HARALICK&M.GLAZERSON—the tora codes and Israel today@-55 P.BERG—power of aleph beth@-56 G. ERLANGER—signes of the times/the zodiac in jewish tradition@-57 Toward the light-a massage to mankind from the transcendental world@-58 Y.LEIBOWITZ—the faith of maimonides@-59 M.MILLER—sabbath shiurim 5729/5739@-60 D.WEINBERGER—a halachuc compendium on the laws of child rearing@-61[שמע בני] גרמנית PAUL BRUNTON—geheimnisvolles agypten@-62

יש אתר נהדר אליו ניתן לפנות על מנת למסור

ספרים ושלל אחרים, ללא תמורה. ללא כל כוונת רווח AGORA.CO.IL בטוחה שיימצא מענה

תודה על ההפניה

אני מכיר את האתר הזה מלפני ומלפנים גולש בו ומשתמש בו בתדירות גבוהה ביותר לגבי הספרים נמסרו בשמחה עד האחרון שבהם שבת שלום רוני

מחפשת לקנות את הספרים מילה במילה או תשבצת ../images/Emo13.gif

של איתן אבניאון. למי שיש ורוצה למכור אשמח לקבל מסר. תודה לכולם - נעמי

avilight

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo63.gifלמכירה כל ספרי הרלן קובן עו

המון ספרים במחיר מציאה הרלן קובן כל ספר 25 + משלוח קפקא יומנים=40 קפקא ביואגרפיה אנגלית-45 עגנון על כפות המנעול ימים נוראים הרמן הסה-זאב אפלטון -1-2-3-4-5=45 אור הגנוז-45 פרפר בצרפתית נדיר-55 סטניסלב לם כל הספרים להשאיר מסרים יש עוד רשימה בהמשך

LoSecret

New member
../images/Emo63.gif ספרים רבותי, ספרים למכירה ../images/Emo140.gif

נא לפנות רק דרך כתובת האימייל ספרים למכירה <[email protected]> כל הספרים במצב טוב עד מצוין ובמחירים נוחים (20 -40 ₪ לא כולל משלוח) מקור: עמוס עוז – קופסא שחורה 25 ש"ח; מקום אחר 20 ש"ח; שולמית הראבן – עיר ימים רבים 25 ש"ח אליעזר ויזל – שערי יער 20 ש"ח נתן שחם- הלוך ושוב 25 ש"ח גרשון שטיינר – פטריה 25 ש"ח אהרן מגד – החי על המת 25 ש"ח חיים גורי – הספר המשוגע 20 ש"ח יורק בקר – יעקב השקרן 20 ש"ח שרה נשמית – מאבקו של הגטו 25 ש"ח חיים הזז – סיפורים נבחרים 20 ₪ היושבת בגנים 25 ש"ח מירי ורון – הפסקת חשמל 25 ש"ח זלמן שזר – אור אישים 20 ש"ח אנטון שאמס – ערבסקות 30 ש"ח עמוס מוקדי – פשוט, לחיות (חדש) 35 ש"ח אבשלום קווה – בושות (חדש) 35 ש"ח אמנון ז'אקונט/ורדה רזיאל – ש' כמו שקר (חדש) 35 ש"ח יאיר לפיד – האישה השנייה (חדש) 35 ש"ח חנה בת שחר – נימפה לבנה, שעירה משוגעת (חדש) 35 ש"ח רחל טלשיר – פגישה בקצה הערב (חדש) 35 ש"ח איל מגד – סודות המגנוליה (חדש) 35 ש"ח טוביה מנדלסון – שמנים (חדש) 35 ש"ח צבי זמורה - ליסנציה פואטיקה (שירה) (חדש) 35 ש"ח תרגום: באלזק- אבא גוריו 20 ש"ח ראנדולף סטו – הסחרחרת שבים 25 ש"ח גראסיה מארקס – אין לקולונל מי שיכתוב לו- 25 ש"ח ; אהבה בימי כולרה 30 ש"ח ולדימיר נבוקוב – תפארת 25 ש"ח אמי טאן- חוג שמחת המזל 25 ש"ח חוויאר טומאו- טירת המכתב המוצפן 30 ש"ח קונרד לורנץ – הרע לכאורה 30 ש"ח מולייר – החולה המדומה 15 ש"ח הרפר לי – מות הזמיר 20 ש"ח ג'ראלד דארל – חברברי הסוואנה 20 ש"ח אלכסנדר סולז'ניצין- אגף הסרטן (קשה) 30 ש"ח הלדוס לכסנס – גם הדג ישיר 30 ש"ח ג'ומפה ליהרי- פרשן המחלות (חדש) 35 ש"ח קתרין האריסון – אישה כלב ים (חדש) 35 ש"ח נבוקוב – ההגנה של לוז'ין (חדש) 35 ש"ח גרט הופמן – פרופ' ליכטנברג מאוהב (חדש) 35 ש"ח גרייס פיליי – בערוב אותו היום (חדש)35 ש"ח פיליפ רות – פסטורליה אמריקאית (חדש)40 ש"ח מרגרט אטווד- בז וניאלה (חדש)40 ש"ח זבאלד – אוסטרליץ (חדש) 40 ש"ח אלפרידה ילינק – המאהבות (חדש) 30 ש"ח מייקל קנינגהם – עשבי פרא (חדש) 40 ש"ח עיון: יעקב בהט – עיוני מקרא: עגנון והזז (קשה) 30 ש"ח קורצווייל – מסות על סיפורי ש"י עגנון 35 ש"ח לילי רתוק – הקול האחר: סיפורת נשים עבריות 30 ש"ח מרטין בובר – מלכות שמים 35 ש"ח אברהם בלבן – בין אל לחיה 30 ש"ח קלסי-כיס (10 ₪ לספר – כולם חדשים) קארל צ'אפק – סיפורים מכיס אחד 10 ש"ח אדגר אלן פו – הבור והמטוטלת 10 ש"ח פרוספר מרימה-כרמן10 ש"ח צ'כוב – מעשה משעמם, מבחר ספורים 10 ש"ח אידה פינק – סוף העולם הראשון שלי 10 ש"ח דבורה בארון – כריתות וסיפורים אחרים 10 ש"ח וגם: כ-300 חוברות של national geographic החל משנות ה-70 ועד עתה. כולן במצב טוב מאוד. מעוניין למכור את כל החבילה

ספרים רבותי

10 ש"ח: "אהבה זה לא סכין" [רכה] זאב ברגמן ושרה, הוצאת -פרוזה- ידיעות אחרונות, ספרי חמד "ענן שחור ענן לבן" [רכה] לאה דגן, הוצאת הד ארצי "ספק גורלי" [רכה] אמנון בן-דרור, הוצאת קווים "הכבוד האבוד של קתרינה בלום" [קשה] היינריך בל, הוצאת זמורה ביתן "המחבוא" [רכה] קורי טן בום, הוצאת קרן אחווה משיחית (סיפורה של ניצולת שואה) "בוא מזוג היין" [רכה] סינתיה פרימן, הוצאת זמורה ביתן 20 ש"ח: "אנקת גבהים" [קשה] אמילי ברונטה, הוצאת שמעוני (תרגום אורי גמזו) "בן תערובת" [קשה] יוהאן פאבריציוס, הוצאת עמיחי (מהולנדית שמואל שניצר) "מחזיר אהבות קודמות" [רכה] יהושע קנז, הוצאת עם עובד/ ספריה לעם "הדור השני" [קשה] הווארד פאסט, הוצאת מעריב (תרגום עמיהוד ארבל) יש מצב למשלוחה
מובטח לקודמים במסרים נא

עוד: "אנימורפס"- נוער, וקונדרה אחד

"הסוד- אנימורפס" ספר מס' 9 בסדרה. "החייזר- אנימורפס" ספר מס' 8 בסדרה. "הטורף- אנימורפס" ספר מס' 5 בסדרה. ק.א. אפלגייט. (הוצאת הד ארצי) כל אחד ב10 ש"ח. "אהבות מגוחכות" מילן קונדרה, הוצאת זמורה ביתן [כריכה קשה], 20 ש"ח.

Boone

New member
../images/Emo202.gif סרטים לכאן

קחו למשל: סרט 8מ"מ, סרט וידאו ישן, לייזרדיסק שכבר נכחד, סרט DVD נפלא זו הנאה שלא נגמרת. כל סגנון, כל סוג, כל מה שרק תרצו תוכלו לבקש כאן. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לא לצרוב, ולהיות נחמדים אל הזולת. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק)

Boone

New member
סרטי DVD

4 סרטים ב 100 ₪ או 1 ב 30 ₪ ( * מסמן ללא תרגום) 2001: אודיסאה בחלל Earth Girl Are Easy* Indian in the Cupboard, The* Space* Star Trek: Insurrection* אח סמוי איזה מין הורים אייר פורס 1* איש הקש אלכסנדר אפקט הפרפר באטמן - 1 באטמן חווזר - 2 באטמן ורובין - 4 באטמן לנצח - 3 בוראט בחברה טובה בחדר המיטות בית החיות בית השעווה בעבור חופן דולרים בראש מורם 2: הנקמה דג קטן דום דופלקס דרך הנשר דרכו של אקדח* האחים בלוז 2000* הדבר הגדול הבא החזאי החשיכה הטינה היט היעלמות מחשידה היער המומיה חוזרת* המועמדת המנסרים מטקסס: הדור הבא הנחטף הנשכחים* הסיור האחרון השליחים וואסאבי וונדיגו ורוניקה גארין זולנדר זיכרון של דג זהב* חבורת לוחמים* חסין אש חתונת מונסון ירח 44 כוכב הקופים (DTS)* כוננות גבוהה להרוג את ביל חלק 1 להתאהב שנית לוכד החלומות ליל המסכות: תחיית המתים לרוץ עם מספריים מאהב קטן מגשים המשאלות (DTS)* מהומה בשנחאי מהיר ועצבני מושחתים מטען עודף מים אפלים מלכודת אש* מסע לעמק החלומות מקדש שאולין משחקי אמון מתופפים נס ברחוב 8 נשים מושלמות סיימון אמר סינמה פרדיסו סיפורי ארוס סיפורי דגים* סיפורים קצרים על אהבה עדת ראיה עטלפים על נשיקה ותשוקה ערפדים (של ג'ון קרפנטר)* עשיר וטיפש עשרת הדיברות* פורצי החוק פרדי קרוגר הסיוט קו הגבול ראש מחק* רוחות רפאים של מרס רנט רעש לבן שמש תא טלפון תחנה 49 תפוז מכני מארי אנטואנט

Boone

New member
גם מוסיקה וסדרות ב DVD

Alicia Keys : The Diary of Gorillaz - Phase One: Celebrity Take Down Gorillaz - Phase Two: Slowboat to Hades Guns N' Roses - World Tour Live II Le Roi Danse Queen: We Will Rock You Sting - Bring on the Night The Doors - The Door's Tribute to Jim Morrinson הדלתות - הסרט (DTS / 2-CD)* אנג'ל עונה ראשונה * באפי עונות 1 ו 2 * בנות גילמור עונה 1 הסופרנוס - עונות 1 ועד 6.1 כל 5 העונות של עמוק באדמה מילניום כל שלושת העונות * סיינפלד - עונות 1 ועד 7 עונות 1 ו 2 של או. סי. * מסמן ללא תרגום אשמח לענות על כל שאלה במסרים.

למעלה