משהו לקרוא, לשמוע, לראות וגם לשחק

אורח179

New member
מחפש ספר

ערב טוב אני מחפש ספר מסויים,בדרך כלל אין לי בעייה,אבל את הספר הספציפי הזה לא הצלחתי להשיג דרך הערוצים המקובלים,אין אותו באף חנות ואף אחת מהן לא מוכנה להזמין אותו ובאיזה שהו צירוף מיקרים כל מי שמוכר אותו דרך האינטרנט לא שולח לישראל(וגם ככה אין הרבה כאלה) אז אחרי שגם לא מצאתי אותו באתרי ספרים משומשים החלטתי לנסות לפרסם מודעות בפורומים למרות שאני דיי בספק אם למישהו יש עותק למכירה.. אז אני מחפש עותק למכירה של ספר בשם cobralingus ,סופר-jeff noon ההוצאה לא משנה לי. תודה רבה

מחפשת סרט

DVD,שם הסרט נקרא GIA, אנג'לינה ג'ולי שיחקה בו,זה מבוסס על סיפור אמיתי, והוא היה משודר בעבר בטלוזיה בערוץ הסרטים אני מחפשת להשיג את הסרט הזה עם תרגום לעיברית!!! [ הודה לכם מאוד מאוד עם תוכלו לעזור לי

Boone

New member
משהו לקרוא, לשמוע, לראות וגם לשחק

עד היום כל קטגוריה הייתה מסודרת לבד, החל מהיום אני מאגד הכל לשרשור אחד. וזה אומר, שכל הודעה תכנס לקטגורייה המתאימה לה כמו קודם, רק שהפעם זה יהיה תחת קטגורייה ראשית אחת.

Boone

New member
../images/Emo202.gif קח-תן משהו לראות ../images/Emo202.gif

שרשור סרטים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' -10- קחו למשל: סרט 8מ"מ, סרט וידאו ישן, לייזרדיסק שכבר נכחד, סרט DVD נפלא זו הנאה שלא נגמרת. כל סגנון, כל סוג, כל מה שרק תרצו תוכלו לבקש כאן. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לא לצרוב, ולהיות נחמדים אל הזולת. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק).

mosh511

New member
לאוהבי היצ'קוק...

מעוניין בסרט "חלון אחורי" שנמכר כיום במארז השני בהוצאת גלובוס יונייטד. מחפש לקנות את הסרט או מחפש שותף/שותפים לקניית המארז איתי על מנת לחלוק בסרטים. (המארז כולל 5 סרטים במחיר 30 ש"ח לסרט).

evilihi

New member
עדיין מחפשת

את הDVDS הבאים ציקן ליטל צעצוע של סיפור 1 צעצוע של סיפור 2 חייב להיות עם דיבוב עברי. כמו כן - רוב תודות למנהלנו היקר BOONE על הDVD של בת הים הקטנה עם הדיבוב העברי - עכשיו אני זקוקה לעוד עותק עבור חברה. נא ליצור קשר במסרים. רוב תודות!!!

White Mamba

New member
יש לי את צעצוע של סיפור 1+2

ואת מוצאים את נמו. צרי קשר במסרים.

evilihi

New member
מחפשת את הDVD

מלך סיאם - המחזמר - ליאת אחירון, אלי יצפאן וחברים? צלילי המוזיקה - עם תרגום עברי. מרי פופינס - הגרסה החדשה עם נינט טייב.

naudg

New member
כל פריט 40 ש"ח DVD/VIDEO

DVD: Celine Dion - The Colour Of My Love Concert Israel In The Eurovision - ישראל באירוויזיון, כל השירים מכל הזמנים וידיאו: ריטה - אהבה גודלה - ההופעה (וידיאו של ההופעה + חוברת תמונות + דיסק) לפניות במייל/מסנג'ר: [email protected]

Boone

New member
../images/Emo103.gif קח-תן משהו לשחק ../images/Emo103.gif

שרשור משחקים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' -5- קחו למשל: משחק מחשב, PS, PS2, PSP, נינטנדו, גיים-בוי ואטארי נפלא זו הנאה שלא נגמרת. גם משחקי קופסה ואפילו משחקי קלפים בכל סגנון, כל סוג, כל מה שרק תרצו תוכלו לבקש כאן. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לא לצרוב, ולהיות נחמדים אל הזולת. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק).

dandiel

New member
THhe Sims

ברשותי הסדרה המקורית + 6 תוספות - The sims משחק הבסיס חבילת תוספות: החיים הטובים חבילת תוספות: מסיבת השנה חבילת תוספות: יוצאים קבוע חבילת תוספות: בחופשה חבילת תוספות: חיות וחוויות חבילת תוספות (בקופסה מקורית מארה"ב): סופרסטאר לפרטים נוספים, נא לפנות בהודעה פרטית. יום מלבלב.

Boone

New member
../images/Emo63.gifקח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' -195-. קחו למשל: ספר משומש, אנציקלופדיה עברית, חוברת, עיתון, מגזין, כתב עת. אם אין לכם מה לקרוא אתם מוזמנים לחפש כאן מה שרק תרצו. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לחבר, לחסר - לכל המטרות הטובות האלה נועד שרשור זה. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק).

nishtak

New member
למכירה.

שלושה פסיכולוגים, אשה אחת- בר-אל דליה 20.00 ש"ח כחדש מי הזיז את הגבינה שלי? - ספנסר ג`ונסון 25.00 ש"ח כחדש הקשר הצרפתי מור רובין 20.00 ש"ח במצב סביר גר בארץ נוכריה היינליין רוברט 20.00 ש"ח נכרך מחדש קוסם היונים לינהולם מייגן / רובין הוב 35.00 ש"ח כחדש המוסד השמיימי אסימוב אייזיק 35.00 ש"ח כחדש תחנת דרכים סימאק, קליפורד ד., סימאק קליפורד 20.00 ש"ח במצב טוב שערי אנוביס פאוורס טים 35.00 ש"ח במצב טוב

evilihi

New member
חדש לחלוטין

הנסיך הקטן - מהדורה חדשה - כריכה לבנה. 50 שקלים. חדש לחלוטין עם ריח של חנות - נקנה כמתנה. צרלי והשוקולד - עטיפת הסרט (רכה) - 25 שקלים. מצב - כנ"ל. מחפשים את נמו - ספר גדול עם תצלומים מהסרט - עברית - ידיעות אחרונות. 60 שקלים. מצב - כנ"ל. מלך האריות - כנ"ל - מצב כנ"ל - 60 שקלים. סיפורי נסיכות בחמש דקות - כנ"ל - מצב כנ"ל. 60 שקלים. או להחלפה תמורת סרטי DVD של דיסני (עם דיבוב עברי) או מרי פופינס (הגרסה האחרונה עם הדיבוב העברי) או צלילי המוזיקה.

רכישה../images/Emo63.gif

הי, מעוניינת לרכוש את רחוב החנויות האפלות מועדון האידיוטים פראני וזואי פעמון הזכוכית פיטר פן בגרסתו המקורית. אני מאיזור ת"א, אשמח לקבל מסרים...

למעלה