משהו לקרוא, לשמוע, לראות וגם לשחק

hemmlin

New member
מחפש את "צייד בודד הוא הלב"

מאת קארסון מק-קאלרס. אני מבין שאין תרגום בחנויות ואני ממש מחפש אותו. תודה מראש...

צמילה

New member
שיר השירים של זאב רבן

שלום לכולם! אני מעוניינת לרכוש את שיר השירים שאייר זאב רבן (בעברית). אם למישהו יש מושג איפה אני יכולה להשיג את הספר- אני מאוד מאוד אשמח שישלח לי מסר! גיששתי כאן בשרשורים מהעבר אבל לא מצאתי משהו שעזר לי... רב תודות!

eyar66

New member
ספרים רבותי ספרים....

למכירה מהירה:כל הספרים למעט אלו שציינתי כחדשים חשוב והתעשר-נפוליאון היל 10 ש"ח אני צודק אתה טועה-אדוארד דה בונו-15 ש"ח שלמה קאלו-העצמי כלוחם, מסע אתוס-10 ש"ח כל אחד חברברי הסוואנה-ג'ראלד דארל-10 ש"ח(ישן) לוח השנה לנפש-רודולף שטיינר 10 ש"ח חרות מוחלטת-שנקרה(תרגום של שלמה קאלו) 10 ש"ח ביוריתמוס-פטר ווסט 10 ש"ח טאי צ'י-אלן פק 10 ש"ח מקיאבלי-קוונטין סקינר 10 ש"ח לא בשר לא דגה ומה הדאגה-אליהו קריא 10 ש"ח(ישן) ויטאמינים-תריס בפני מחלות-אליהו קריא 10 ש"ח(ישן) המשפחה החופשית-פול וג'ין ריטר 15 ש"ח דרך הצלילים-נעה בלאס+תקליטור שמצורף לספר ונקרא-עלמא-35 ש"ח התינוק יודע-ד"ר אלטה סולטר 20 ש"ח תינוקות משחקים ולומדים-25 ש"ח קיי פאקס-ג'ין ברואר 10 ש"ח יסודות הסוציולוגיה-יונתן שפירא 10 ש"ח(ישן)

yaelutra

New member
ספרים להחלפה

מלך החומוס ומלכת האמבטיה-אילן הייטנר מופקרת-ג'יין ג'וסקה

sandra cat

New member
מחפשת ספרים...

אני מחפשת את הספר "כשניטשה בכה" בעברית או באנגלית בנוסף, אשמח לשמוע על כל ספר של מילן קונדרה שיש לכם ורפסודת האבן של סראמאגו תודה רבה נא לפנות במסרים...

Spread

New member
רשימת ספרים למכירה:

ספרים במצב חדש לגמריי, כמו שנקנו מהחנות! למכירה במחירים מצוינים: שער לארכיטקטורה- מה? דע! - ירון גולני - 50 שקל. עסקים במהירות המחשבה - ביל גייטס - 40 שקל. אוגדן לפסיכומטרי 2005, מהדורה אחרונה - 50 שקל. מסע הנשמות - דר' מייקל ניוטון - 45 שקל. המילון הענק של פשר החלומות - אייל גולדברג ובשמת אדמון - 35 שקל. העין השלישית - חלומות - דיוויד ברוט - 15 שקל. הספר הקטן של הטארוט - א. מורג ,א. בן מרדכי, ש.ברק - 7 שקל. הארגון הלומד - פיטר מ. סנג'י - 25 שקל. כלכלת בית - ד"ר יאיר לוריה - 30 שקל. השחף - ריצ'ארד בך - 30 שקל. חלוף הזמן - שירלי קליביצקי - 15 שקל. חוק דילברט - סקוט אדמס - 20 שקל. הטאו של המוטיבציה - מקס לנדסברג - 35 שקל. פאנג שואי - עיצוב לחיים טובים - ירון זפרן - 25 שקל. שלוות המזרח - דר' ארתור סוקולוב - 25 שקל. החוויה המאגית - אריאל גליקליך - 25 שקל. אינדיאנה ג'ונס הצעיר -2- קבר האימה - לאס מרטין - 10 שקל. צמרמורת - ר' ל' סטיין -1- הילדה שצעקה... "מפלצת!" - 7 שקל. צמרמורת - ר' ל' סטיין -31- חרדות ברחוב הלם - 7 שקל. אפשר ליצור איתי קשר בפרטי, באי מייל: [email protected] ב- ICQ: 143308462 Messenger: [email protected] או בפלאפון: 0545244113 הנחה נוספת למזמינים מספר ספרים. העיסקה תבוצע פנים מול פנים או בדואר. המחיר לא כולל משלוח.

jen10

New member
שלום שיש לי ספר חוד הכישור

מאת רובין מקינלי הייתי רוצה להחליף בספר הנ"ל בקטנטנות למי שמעוניין שירשום כאן

Boone

New member
../images/Emo79.gif קח-תן משהו לשמוע ../images/Emo79.gif

שרשור דיסקים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' -195- קחו למשל: תקליט משומש, דיסק יד שניה, קסטה אכולת געגועים. מתנה שלא נגמרת. כל סגנון, כל סוג, כל מה שרק תרצו תוכלו לבקש כאן. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לא לצרוב, ולהיות נחמדים אל הזולת. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק).

mosh511

New member
דיסקים למכירה / החלפה

לועזי : אייבי רוד - הביטלס אימג'ן - פסקול הסרט על ג'ון לנון המיטב של "לד זפלין" - 4 דיסקים עם 54 השירים הגדולים ישראלי : גלי עטרי - אמצע ספטמבר גלי עטרי - ביום שאחרי הלהקה - פסקול הסרט כוורת - סיפורי פוגי כוורת - פוגי בפיתה צביקה פיק - הלהיטים הגדולים חלק ב' צביקה פיק - המראה צביקה פיק - מוסיקה

mosh511

New member
וגם הראל סקעת חדש סגור באריזה

המהדורה הכפולה (2 דיסקים)

gulbin

New member
פסקול אימג'ן,ביטלס ולד-זפלין להחלפה

למוש/או גובלין אשמח שתיצור עמי קשר לגבי לנון/ביטלס/לד-זפלין אבי04-9835820 אשמח להחלפה בטרייד-אין! חזור טלפונית!

מכירה: אביב גפן החדש, באריזה סגורה

חדש לגמרי... מעוניינת להחליף בכל דבר שנעים לשמוע... הצעות במסרים?!

jesus fuck me

New member
היי

איזה סגנון מוזיקה את אוהבת? כי יש לי כל מיני דסקים שאני יכולה להביא לך בתמורה לדיסק של אביב גפן..

naudg

New member
כל פריט 20 ש"ח CD/MP3

דיסקים באנגלית: Celine Dion - Celine Dion 1992 Celine Dion - The Colour Of My Love Celine Dion - Live A Paris Celine Dion - Falling Into You Celine Dion - Let's Talk About Love Celine Dion - A New Day Has Come Celine Dion - One Heart Mariah Carey - #1's Whitney Houston - Greatest Hits אלבום כפול Laura Pausini - From The Inside Enya - Paint the Sky With Stars (The Best Of Enya) Enigma - Love Sensuality Devotion: The Greatest Hits Spice Girls - Spice Hanson - Middle Of Nowhere VA - The Best Of 95 VA - The Hits Album 1997 VA - Fresh Two דיסקים בספרדית: Elena Gadel - Es Por Ti סינגל דיסקים בעברית: כוכב נולד, לא נפסיק לשיר - הרגעים הגדולים העונה הראשונה אביב גפן - המכתב היהודים - מציאות נפרדת היהודים - LIVE אלבום כפול היהודים - UNPLUGGED אלבום כפול עברי לידר - זה לא אותו דבר מאיר בנאי - כמה אהבה (האוסף+דיסק אקוסטי) אלבום כפול דוד ד´אור - בגובה משתנה רינת גבאי - רגעים נגן MP3: שירי מימון - אלבום הבכורה לפניות במייל/מסנג'ר: [email protected]

דיסק תמורת דיסק?

ברשותי: ream theater- images and words pantera- cowboys from hell nirvana- from the muddy banks of the wishkah brandy-full moon אורי בנאי- פרפרים

למעלה