משהו לקרוא, לשמוע, לראות וגם לשחק

mosh511

New member
ספרי מחשב למכירה/החלפה

"למד עצמך : המחשב האישי ב24 שיעורים" - גרג פרי ספר מקיף ונוח המלמד את המשתמשים החדשים על מחשב ואופן השימוש. MP3 - על מוסיקה באינטרנט עם תוכנת ווינאפ וורד 97

דיטי

New member
סטיבן קינג באנגלית

HEART IN ATLANTIS - STEPHEN KING אנת'וני הופקינס על הכריכה הספר מצהיב למרות שיצא ב- 2000 672 עמודים 20 ש"ח אמממ... מישהו יכול לתרגם לי את ההקדשה שאני לא מבינה, למרות שאני לא ממש נוראית באנגלית, וסקרנית להבין? "I told you all that to tell you this"

buttercup4

New member
מחפשת ספר ילדים מהאייטיז-עזרתכם!

אהלן כולם, כשהייתי ילדה קטנה התאהבתי בספר ילדים שקוראים לו "פה מלא מסטיק" וכל שבוע לקחתי אותו הביתה מהגן ולא נתתי לאף אחד אחר להשאיל אותו. אני מתה לאתר אותו ומוכנה לשלם בנדיבות אם רק ימצא לי עותק שלו! אני הייתי בגן עד 85' ככה שזו התקופה של הספר, אני מנחשת....אני לא אתפלא אם עדיין יש אותו בספריה של הגן שהייתי בו... יש לכם המלצות, איך להתחיל לחפש, לנסות לאתר אותו...? כל עזרה תהיה מבורכת!!! תודה גדולה!

neomi99

New member
מחפשת ספרי רומן רומנוי לקניה/החלפה

מחפשת ספרי רומן רומנטי (כמו של לינדה הווארד,אליזבט לאוול,סנדרה בראון)וכו לקנייה או החלפה

beky1

New member
יש לי הרבה כולל חדשים

פני אלי במסרים אני אשלח לך את הרשימה הנוכחית שברשותי במסר

neomi99

New member
רומנים

אנא שלחי אליי את הרשימה כולל מחירים לתיבת המסרים או באינטרנט לכתובת [email protected] תודה. נעמי, פלא 0524260433

beky1

New member
הנה רשימת הספרים הנוכחית

חלום בהקיץ - ג'יין אן קרנץ קיף במפרץ - ג'יין אן קרנץ רק שלי - אליזבת לאואל חוף ענבר - אליזבת לאואל פנינת השטן - אליזבת לאואל רק אהבה - אליזבת לאואל קסם הזהב - אליזבת לאואל אוצר הקיסר - אליזבת לאואל פרשיה - אמנדה קוויק הטעיה - אמנדה קוויק האלמנה השחורה - אמנדה קוויק בטבעת זו - אמנדה קוויק הפולש החושני- איריס גו'הנסן גל קטלני - איריס גו'הנסן הנקמההמיליארדר - קתי ווילאמס (203) תשוקה אסורה - קרן רובארדס מסע לגן עדן - קרן רובארדס רעיה לפי חוזה - קרון מרינלי (214) פילגש לשנה - קייט ןןקר (196) שריף ההר - בי ג'י דניאלס (170) מחירים ופרטים נוספים במסרים

שלום לכולם

שלום לכולם. שמי דרור ואני וזוגתי היקרה מירב מתחתנים באביב הבא בשעה טובה ומוצלחת. אני רוצה להפנות את תשומת לבכם לאתר שמטרתו לעזור לנו לממן את האירוע.

Boone

New member
../images/Emo79.gif קח-תן משהו לשמוע ../images/Emo79.gif

שרשור דיסקים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' -196- קחו למשל: תקליט משומש, דיסק יד שניה, קסטה אכולת געגועים. מתנה שלא נגמרת. כל סגנון, כל סוג, כל מה שרק תרצו תוכלו לבקש כאן. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לא לצרוב, ולהיות נחמדים אל הזולת. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק).

aroet

New member
סינגל של כריסטינה אגילרה

למישהו יש את הסינגל של כריסטינה אגילרה - i turn to you?

עדיץ

New member
רוצה להחליף/למכור

זכיתי בדסק החדש של נטלי אימברוליה (counting dwon the days) חדש בניילון!! מעוניינת להחליף אותו בדיסק/ים ישראלים או כסף (כל המרבה במחיר)... אפשר לפנות אליי גם באי מייל [email protected].

קניתי לפני 6 שנים ב-1000 ש"ח

אוסף של פינק פלויד, מהדורה מוגבלת, עם אלבומי פטיפון + CD ועוד מלא אלבומים וחוברות של הלהקה,זה משהו מדהים, הקיצור זה לאספנים

Flying Pig

New member
למכירה\החלפה ../images/Emo41.gif HIM

2 דיסקים- כל אחד 30 שקל מצב מצוין אני מפ"ת ואני יכולה להגיע לת"א

למעלה