משהו לקרוא, לשמוע, לראות וגם לשחק

• פותח הנושא Boone
  • פורסם בתאריך

Boone

New member
משהו לקרוא, לשמוע, לראות וגם לשחק

כאן ניתן לפרסם חיפוש, מסירה, מכירה וקניה. עכשיו, נגיד שיש לכם כמה סרטים, ספרים, משחקים או אפילו דיסקים שאתם לא ממש רוצים בבית, ואתם רוצים לקבל כמה שקלים עבורם, מה עושים? מגיבים ל קח-תן משהו ל...
וממתינים בסבלנות עד שמישהו יבקש ממכם את הפריט. לא ביקשו וההודעה עברה לדף הבא? פרסמו שוב, מי יודע אולי הפעם יקרה משהו טוב. רק אנא, נסו לשרשר כל הודעה למקום הנכון כדיי ששום הודעה לא תלך לאיבוד. תודה ובהצלחה.

Boone

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' -199- קחו למשל: ספר משומש, אנציקלופדיה עברית, חוברת, עיתון, מגזין, כתב עת. אם אין לכם מה לקרוא אתם מוזמנים לחפש כאן מה שרק תרצו. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לחבר, לחסר - לכל המטרות הטובות האלה נועד שרשור זה. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק).

evilihi

New member
למכירה או החלפה

עקדת תמר - נעמי רגן הפצוע האנגלי - עברית - כריכה רכה שניהם במצב חדש לחלוטין במבי סיפורי נסיכות בחמש דקות מלך האריות שלושתם מספרית ידיעות אחרונות - מעולם לא נקראו! חדשים עם ריח של חדש!

eels

New member
מחפשת את הספר "הצעקה הראשונית"

של ארת'ור ג'אנוב (לא המהדורה החדשה)

הצעקה צועקת אצלי

יש לי את הספר במצתב מצוין המחיר כולל משלוח 60 שקלים -קודם אתה מקבל את הספר אחר כך משלם

מומין1

New member
../images/Emo63.gif

יונה ונער/מאיר שלו – 30 שקל שלושת המוסקטרים/אלכסנדר דיומא - 30 שקל האקלברי פין/מרק טווין - 30 שקל הזקן והים/ארנסט המינגווי - 20 שקל הארי פוטר והאסיר מאזקבאן/ג'יי קיי רולינג - 30 שקל תרנגול כפרות/אלי עמיר - 30 שקל העוזר/ברנרד מלמוד - 30 שקל האיש שצפה ברכבות/ז'ורז' סימנון – 30 שקל ספינות טרופות/אקירה יושימורה - 30 שקל הפיל נעלם/הארוקי מוראקאמי – 30 שקל חוכמת המנהיגות/רובין ס' שארמה - 30 שקל המסע לאיכטלאן/קרלוס קסטנדה - 30 שקל לא בדרך המלך/עודד בצר - 30 שקל קאטרינה/אהרון אפלפלד - 30 שקל מען לא ידוע/קרסמן טיילור - 20 שקל זן באמנות הקשת/אויגן הריגל - 30 שקל

clicli

New member
חייבת את הספר גן של צללים דחוף דחוף

הוא מהסידרה של פרחים בעליית הגג זה מתנה ליומהולדת לחברה יקרה מאוד שמחפשת אותו שנים בהוצעה לאור הפסיקו לייצר אני אשלם עבורו בבקשה עיזרו לי אפילו תנו לי שם של חנות שאולי יש להם למרות שצילצלתי לכל חנות אפשרית כמעט אני נואשת בבקשה עיזרו לי בטוח למישהו הוא שוכב איי שם בארון אפילו להשאיל כדי לקרוא תודה רבה מראש

דיטי

New member
ארץ ישרואל ../images/Emo13.gif

תולדות ארץ-ישראל (שני כרכים) בעריכת יואל רפל, הוצאת משרד הבטחון 1980. ספר הציונות הדתית (כרך ראשון וכרך שני) בעריכת יצחק רפאל, ש.ז. שרגאי, הוצאת מוסד הרב קוק 1977.

asyael

New member
למכירה הספר "על הפיקחון" של סארמאגו

מחיר מבוקש: 30 ש"ח. בבקשה לפנות במייל או במסרים

Spread

New member
ספרים למכירה ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

ספרים במצב חדש לגמריי, כמו שנקנו מהחנות !
למכירה במחירים מצוינים : מסע הנשמות - דר' מייקל ניוטון - 45 שקל . המילון הענק של פשר החלומות - אייל גולדברג ובשמת אדמון - 35 שקל . אסטרולוגיה לנוער – גידי גלבוע – 15 שקל. העין השלישית - חלומות - דיוויד ברוט - 15 שקל . הספר הקטן של הטארוט - א. מורג ,א. בן מרדכי, ש.ברק - 7 שקל . עסקים במהירות המחשבה - ביל גייטס - 40 שקל . הארגון הלומד - פיטר מ. סנג'י - 25 שקל. כלכלת בית - ד"ר יאיר לוריה - 30 שקל. השחף - ריצ'ארד בך - 30 שקל. חלוף הזמן - שירלי קליביצקי - 15 שקל. אנסטסיה - ולדימיר מגרה 20 שקל. חוק דילברט - סקוט אדמס - 20 שקל. הטאו של המוטיבציה - מקס לנדסברג - 35 שקל. פאנג שואי - עיצוב לחיים טובים - ירון זפרן - 25 שקל. שלוות המזרח - דר' ארתור סוקולוב - 25 שקל. החוויה המאגית - אריאל גליקליך - 25 שקל. בודהיזם - יסודות, הבהרות והבנה - ג'ון סנלינג - 25 שקל. אינדיאנה ג'ונס הצעיר -2- קבר האימה - לאס מרטין - 10 שקל. צמרמורת - ר' ל' סטיין -1- הילדה שצעקה... "מפלצת!" - 7 שקל . צמרמורת - ר' ל' סטיין -31- חרדות ברחוב הלם - 7 שקל . אוגדן לפסיכומטרי 2005, מהדורה אחרונה - 50 שקל . אפשר ליצור איתי קשר בפרטי , באי מייל : [email protected] ב - ICQ: 143308462 Messenger: [email protected] או בפלאפון : 0547544133 הנחה נוספת למזמינים מספר ספרים . העיסקה תבוצע פנים מול פנים או בדואר . המחיר לא כולל משלוח .

mps123

New member
אפשרי גם

לפרסם בחינם בלוח ספרים יד שנייה באתר המדס,הפרסום חינם,אחלה כלי.

MommyHug

New member
מוכרת כי זקוקה לכסף- ספרים במצב חדש

הספרים במצב מעולה- עם רובם תרגישו כאילו שקניתם מהחנות, כי באמת הם רק נקנו ואף אחד לא קרא בהם אפילו 12 חוברות של מגזין "דרך האושר" (2005-6) 50 ש"ח ספר "טאו לכל יום" 30 ש"ח ספר על קלפי טארוט + קלפים 70 ש"ח 10 השגיאות הנפוצות ביותר של הורים טובים 25 ₪ אחת עשרה דקות - פאולו קואלו 25 ₪ הדרך לשליטה עצמית 25 ₪ כשהדברים מתפרקים 30 ₪ ימי שלישי עם מורי / מיץ' אלבום 25 ₪ לחיות מתוך שמחה 40 ₪ עזרו לעצמכם 35 ₪ הנזיר שמכר את הפרארי שלו 40 ₪ חוכמת הבייגלה 40 ₪ אל דאגה / דייל קארנגי 35 ש"ח הילד שבך / לוצ'יה קפצ'יונה 45 ₪ בוחרים להרגיש טוב 50 ₪ המדריך לחלומות ילדים / ד"ר פאם ספר 20 ₪ "הורים מרעילים" / ד"ר סוזן פורוורד 40 ₪ "רגש, מגע, קשר" / עליזה גולדשטיין 40 ₪ אתה יכול לרפא את חייך / לואיז היי 30 ש"ח אהוב את עצמך, רפא את חייך / לואיז היי 30 ש"ח תקשורת טיפולית עם ילדים הטרדה נפשית 35 ש"ח מחשבות על החיים 25 ש"ח הדרמה של הילד המחונן 45 ש"ח המאבק באלימות ילדים 45 ש"ח אלוהים כפי שהסברתי לנכדי 45 ש"ח עקרון הרצף 45 ש"ח סודות ששמרתי בבטן 45 ש"ח פסיכולוגיה מדוברת 55 ש"ח פסיכולוגיה של הילד והמתבגר בוא וחבק אותי 25 ש"ח שיח מטופלים 45 ש"ח סופשבוע רגוע 45 ש"ח ארבע ההסכמות טיפול נפשי 45 ש"ח תוצרת בית 45 ש"ח חוברת הדרכה לאיתור ילדים בסיכון להחזיר את הפיות לארץ ישראל 45 ש"ח בשוכבי ובקומי אשה 45 ש"ח אמא הייתה זוחלת 45 ש"ח היפה בנשים 45 ש"ח ההזדמנות האחרונה 55 ש"ח משוואה עם נעלם 55 ש"ח זה לא שאני לא אוהבת 55 ש"ח התובנה העשירית 45 ש"ח בנות ללא אם 45 ש"ח בקול בודד 45 ש"ח תליין האהבה 50 ש"ח די לאובססיה 45 ש"ח חרדה 50 ש"ח מאה חורפים 50 ש"ח נשים מתמודדות עם דכאון ויכולות לו / לורן דוקס 40 ש"ח כוחו של התת מודע / ג'וזף מרפי 40 ש"ח הכל כתוב / איילון בן יוסף 30 ש"ח הגולה / איציק אבנרי 45 ש"ח המתנה / ספנסר ג'ונסון 40 ש"ח שפת הסימנים של ג'רי סיינפלד 25 ש"ח הנסיכה שהאמינה באגדות 30 ש"ח חתונות של אחרים / נואה הולי 30 ש"ח My first year as a teacher מחיר 30 ש"ח Leap of faith – Daniel Steal מחיר 30 ש"ח Johnny Angel- Daniel Steal מחיר 30 ש"ח Bridjet Jones' Diary (יומנה של בריג'ט ג'ונס) 30 ש"ח A safe place מחיר 30 ש"ח ספרים נוספים באנגלית יומן גרמני-אנגלי מחיר 40 ש"ח ויש ספרי ילדים במודעה הבאה

MommyHug

New member
ספרי ילדים ../images/Emo95.gif ונוער

אנאבל היקרה 40 ש"ח אחות גדולה אחות קטנה 20 ש"ח טיפה של תשומת לב / מאיה בר מוחה 20 ש"ח תחפושות מספרות / אהובה מורטוב (לפורים) 35 ש"ח ספרי ילדים באיטלקית 10 ש"ח עד 30 ש"ח בלבד

shir7777

New member
מוכרת

עירם של האנשים הקטנים-שלום עליכם מצב מעולה. 100 חידות היגיון- ג'ורג' סמרס- מצב מעולה. המרדף אחר ורמר- בלו באלייט מצב חדש לגמרי. ככה אני חיה עכשיו- מג רוסוף מצב מעולה. ספרי ילדים ונוער ברשת הקסמים- דני גליורי מצב מעולה. תנו לגדול בשקט-ליאת רוטנר מצב מעולה. קדרים באים- מיכל אהרוני חדש לחלוטין. קרן אור בעתלית- רות ירדני קץ מצב מעולה. סודות נעורים-חני נחמיאס כריכה אחורית קרועה מעט. המלך מתיא באי השומם- יאנוש קורצ'ק מצב מעולה. פוליאנה-אלנור הודג'מן פורטר הוצאת עופרים מצב מעולה. חברת כח המח 3= והתעלומה באולם הספורט זהר אביב מצב מעולה. חברת כח המח 7-בעקבות הכסף האבוד זהר אביב מצב מעולה. חברת כח המח 11- והמלכודת בטיול השנתי זהר אביב מצב מעולה. ספר אחד ישן אי המטמון-רוברט לואיס סטיבנסון הוצאת פילון מצב חדש. כל הפרטים והמחירים במסרים.

shimonfu

New member
מחפש ספרים על ובנושא רכבות

היי,מחפש ספרים בנושאי רכבות,מכל הסוגים ובכל השפות,אלבומים ,ספרים מקצועים וסיפורים על רכבות,אשמח לשמוע אם למישהו יש,בברכה, שמעון, 0547633225, כמו כן אם יש פרטים אחרים בנושא מעונין גם,כגון,,גליות,צילומים,דגמים ומזכרות.

eels

New member
גיליונות ישנים של עיתון77

משנות השבעים והשמונים

aberko

New member
מעונין לקנות ספר ASP 3

שלום לכולם אני מעונין לקנות את הספר המדריך השלם ASP 3 בהוצאת הוד עמי ניתן ליצור קשר במספר 050-8335865

למעלה