משהו לקרוא, לשמוע, לראות וגם לשחק

Boone

New member
משהו לקרוא, לשמוע, לראות וגם לשחק

כאן ניתן לפרסם חיפוש, מסירה, מכירה וקניה. עכשיו, נגיד שיש לכם כמה סרטים, ספרים, משחקים או אפילו דיסקים שאתם לא ממש רוצים בבית, ואתם רוצים לקבל כמה שקלים עבורם, מה עושים? מגיבים ל קח-תן משהו ל...
וממתינים בסבלנות עד שמישהו יבקש ממכם את הפריט. לא ביקשו וההודעה עברה לדף הבא? פרסמו שוב, מי יודע אולי הפעם יקרה משהו טוב. רק אנא, נסו לשרשר כל הודעה למקום הנכון כדיי ששום הודעה לא תלך לאיבוד. תודה ובהצלחה.

Boone

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' -203- קחו למשל: ספר משומש, אנציקלופדיה עברית, חוברת, עיתון, מגזין, כתב עת. אם אין לכם מה לקרוא אתם מוזמנים לחפש כאן מה שרק תרצו. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לחבר, לחסר - לכל המטרות הטובות האלה נועד שרשור זה. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק).

אבאדוב1

New member
למכירה : ספרים

סיפורי אמת ועוד = לוקיינוס =40 למעלה מן החושים = יעקב בזק = 50 ארץ סניקוב = אוברושב = 35 חיסול בפיסגה = טרווניאן = 40 גיזת הזהב = גרייבס =35 קדפאל: מקלט ציפור הדרור = אליס פיטרס = 35 ברוכים הבאים אל בית הקוף = וונגוט = 40 עלילות מיקי מהו = שלונסקי = 55 המחירים אינם כולילם משלוח איסוף עצמי מגבעתיים טלפון לתאום = 0523-414154 אלי

1234513

New member
קנית ספרים

מעוניינת לקנות ספרים: מדיאה,אדיפוס,אלקסטיס,הבקכות

מעוניין במגזיני בלייזר ...

בעיקר אוגוסט האחרון. אם יש ברשותכם - יותר מאשמח לקנות. כמו כן, מחפש גליונות בלייזר משנת 2002 ו 2001.... תודה!

פצקריי

New member
מחפש את "הספורטאים הצעירים"

מעוניין לקנות ספרים מסדרת "הספורטאים הצעירים" של אבנר כרמלי. תודה.

supernoa

New member
כן כן אני יודעת שזה הספר הכי מבוקש

אבל בכל זאת שווה לנסות : הילד הבעייתי שלי / ד"ר אלברט הופמן חוץ מזה אני גם מחפשת את הספר: הדרך הרביעית / גורדייף אם למישהו יש מושג איך להשיג את הספרים האלה (עדיפות לספר הראשון כמובן...) אז בבקשה שייצור קשר תודה

friend9

New member
הילד הבעייתי שלי ../images/Emo63.gif ?

השם הנכון של הספר: ל. ס. ד. - הילד הבעייתי שלי: הרהורים על סמים .... 1996.

TheBookDealer

New member
../images/Emo63.gif תורת המשחקים כחדש !!

יש ברשותי כמה מאות ספרים כחדשים למכירה !!! מדי שבוע אני אפרסם ספרים יד שנייה אך רק במצב מצויין ומעלה ! אנא פנו אלי במסרים אם אתם מחפשים ספר מסויים. אשתדל להשיג אותו עבורכם במחיר מנצח כולל משלוח ( רק בגוש דן ) היום הספר הוא תורת המשחקים במחיר של 44 ש"ח כולל שליח עד הבית או עדד העבודה רק בגוש דן !!! הספר הוא יד שנייה אך כחדש.

PianoGirl20

New member
../images/Emo16.gifהכל מואר!...../images/Emo42.gif

שלום, אני מעוניינת להיפטר מהספר 'הכל מואר
'..
יש לציין שהוא נמצא במצב מעולה מכיוון שלא קראתי בו אפילו פעם אחת (חוץ מאת ה15 עמודים הראשונים שלצערי לא תפסו אותי..). אני אשמח להחליפו תמורת ספר אחר שאני מעוניינת בו או פשוט למכור אותו. אשמח לכל הצעה.

aberko

New member
מחפש בנרות את הספר ASP3 של הוד עמי

מעוניין לקנות את הספר המדריך השלם ASP3 בהוצאת הוד עמי.

rotemgroovy

New member
החלפת ספרים רבי מכר וסתם ספרים

יש לי את הספר של רון לשם- אם יש גן עדן שאני מעונינת להחליף רק בעד רב מכר משוואה עם נעלם של אורי אדלמן בעד ספר בערך מאותה תקופה כשניטשה בכה של יאלום כנ"ל אשכול נבו- ארבע בתים וגעגוע- כנ"ל והנבואה השמימית של ג'ימס רצ'פילד הספרים כולם במצב מצוין אז אם למישהו שוכבים כמה רבי מכר וספרים מהשנתיים שלוש האחרונות על המדף ונמאס לו ובא לו להחליף שיצור איתי קשר

למעלה