משהו לקרוא, לשמוע, לראות וגם לשחק

Boone

New member
../images/Emo202.gif קח-תן משהו לראות ../images/Emo202.gif

שרשור סרטים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' -18- קחו למשל: סרט 8מ"מ, סרט וידאו ישן, לייזרדיסק שכבר נכחד, סרט DVD נפלא זו הנאה שלא נגמרת. כל סגנון, כל סוג, כל מה שרק תרצו תוכלו לבקש כאן. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לא לצרוב, ולהיות נחמדים אל הזולת. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק).

spiderrrman

New member
סרטים למכירה והחלפה-דברים חדשים

ת'פוס ת'כריש כוכב המטמון עידן הקרח סוס פרא מפלצות בע"מ משפחת סופר על 24 עונה 2 שעת שיא 2 אחי הדוב קיץ אחד של סוטול happy tree friends 1,2,3 the messenger- זון 1 S.W.A.T סימה ועקנין מכשפה דוני ברסקו-ללא תרגום פסיכו-היצ'קוק -זון 2 ללא תרגום הנמלט לשחרר את וילי בוא נדבר על זה תדר גבוה- זון 1 ספי קידס 1,2 הארי המזוהם 1,2 כוכב הכופים-זון 1- 2 דיסקים האויב שבפנים 2 -2 דיסקים זון 1 פארק היורה 3-זון 1 תאורית הקשר כל הכוכבים-אוסף שני (לוניטונז) כל הכוכבים-אוסף שלישי (לוניטונז) הקשר הסיני- ללא תרגום-ברוס לי איש העץ-ללא תרגום-ג'קי צ'אן קרוקודיל דנדי 3 ספר הג'ונגל ללא תרגום הופעה של הנסון לזכות בדייט עם טד חיזורי קיץ ללכת על הכל אני מרגל-עטיפה מודפסת ה-11 של דני אושן האושפיזין שר הטבעות 1 -ללא עטיפה קנגרו ג'ק-מצוייר גברים בשחור 2- 2 דיסקים הרולד וקומר האיש שבכה פטר והזאב נשק קטלני בייקר בויז יורקתאש משבר אמון רייבנהוק דינוזאורים-תלת מימד עם משקפיים היום ה-6 ה-13 סרט מספר 6 פשע אמיתי(קלינט איסווד) עיניים עצומות לרווחה סיימון ס'ז חייל קטלני היום השישי -זון 1 רומיאו חייב למות [email protected]

thumbelita

New member
מחפשת את הסרטים הבאים:

עברית: על קסמים ועכברים-סודה של נים טימי העכברון הגיבור סוד הממלכה הקסומה 2 (שכחתי את השם המלא..משהו עם טירה) ברטוק המהמם לא אכפת לי גם אם הם ע"ג קלטות וידיאו... אם קיימים ברשותכם סרטים מצוירים נוספים שלא יצאו בDVD/הורדו מהמדפים אשמח לקבל מסר... (גמני סובלת מתופעת ה"אמא זרקה") שבוע טוב =]

Boone

New member
../images/Emo103.gif קח-תן משהו לשחק ../images/Emo103.gif

שרשור משחקים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' -13- קחו למשל: משחק מחשב, PS, PS2, PSP, נינטנדו, גיים-בוי ואטארי נפלא זו הנאה שלא נגמרת. גם משחקי קופסה ואפילו משחקי קלפים בכל סגנון, כל סוג, כל מה שרק תרצו תוכלו לבקש כאן. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לא לצרוב, ולהיות נחמדים אל הזולת. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק).

bobby6killer

New member
למכירה XBOX

האקסבוקס הישן והטוב, עם צ'יפ אקסקיוטר,120 ג'יגה זיכרון ,2 שלטים, שלט דיוידי וערכת אקסבוקס לייב. 1200 ש"ח. [email protected]

Boone

New member
../images/Emo79.gif קח-תן משהו לשמוע ../images/Emo79.gif

שרשור דיסקים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' -203- קחו למשל: תקליט משומש, דיסק יד שניה, קסטה אכולת געגועים. מתנה שלא נגמרת. כל סגנון, כל סוג, כל מה שרק תרצו תוכלו לבקש כאן. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לא לצרוב, ולהיות נחמדים אל הזולת. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק).

yaron37

New member
מחפש הקלטות של תוכניות רדיו מהשבעים

כמו משלנו - המצעד העברי בגלי צהך, לאם ולילד רשת ב', יום יום ים,שוקו חם ועוד... אשמח לעזרה.

thumbelita

New member
מחפשת פסי קול של סרטים מצוירים-

(בעיקר דיסני) בעברית! צום קל וגמר חתימה טובה=]

MommyHug

New member
יכול להיות שיש לי מלך האריות

זה יכול לעזור? אני בינתיים אבדוק

daniel9977

New member
מחפש דיסק של עדי רן - האחרון שבעם

שלום לכולם, אני מחפש דיסק של עדי רן, שנקרא "האחרון שבעם" (רק בשביל השיר "אתה קדוש" שהוא שיר אדיר בעיני). אם למישהו יש למכירה, אשמח לקנות. אם מישהו יודע היכן ניתן להשיגו, אשמח אם יגיד לי. בברכת גמר חתימה טובה לכולם. דניאל.

Boone

New member
אני עובר כל יום בב"ב, אחרי כיפור

אני אבדוק בשבילך.

למעלה