משהו לקרוא, לשמוע, לראות וגם לשחק

תקליטים של דילן

אני מחפש תקליטים של בוב דילן. בנוסף, אני מחפש את הדיסק Dylan, שיצא ב-1973. תודה וחג שמח.

צילה77

New member
סיפורי הדוד רמוס

מחפש תקליט ילדות שנקרא סיפורי הדוד רמוס על "חבר שפן..."

יש לי דיסקים למכירה/החלפה

עיבריים, לועזיים, שירי ילדים ומבחר אוספים. מדובר בסגנונות שונים. אפשר לפנות אלי במסרים או איסיקיו 174513667. יום טוב.

ה ח ג י ת

New member
יוסי בנאי קורא אלתרמן

שלום אני מחפשת דיסק שבו יוסי בנאי קורא (לא שר, קורא!)משירי אלתרמן. אשמח לקבל בתשלום כמובן. תודה חגית

אוי זה דיסק נפלא נפלא.

יש לי אותו.. אך הוא לא למכירה.. הגיוני שתמצאי, מאוד מאוד מומלץ.

ה ח ג י ת

New member
תודה

אז אני רוצה לספר שקיבלתי עזרה גדולה מדורון. אני חייבת לספר שבזמן האחרון אני נעזרת הרבה בפורומים של תפוז ונפעמת מחדש איך אנשים זרים מוכנים להתחלק באוצרותיהם עם זרים שלא על מנת לקבל תמורה. מי אמר שאין אנשים טובים , לאורך כל הדרך? תודה רבה חגית

ה ח ג י ת

New member
גם אני

הבעיה שאין להשיג כי החברה הפסיקה להדפיס אם מצאת בנתיים היכן אפשר לרכוש, אשמח אם תגיד לי

digression

New member
מחליפה ומחפשת:

מחליפה: Def Leppard- X Skunk Anansie- Paraniond & Sunburnt 12-s/t Stone Oasis- The Masterplan Crush Test Dummies- God Shuffled His Feet Breaking Point- Coming of Age The Troubles- It's About Time Joe Cocker- Across from Midnight Linkin Park- Hybrid Theory American Pie 2 soundtrack Blink 182- Take Off Your Pants & Jecket מוניקה סקס- חיות מחמד פנקייק- דלישס דג נחש- חומר מקומי מחפשת (גם לקנות, לאו דווקא טרייד): David Bowie- Ziggy Stardust Fiona Apple- Tidal/When The Pawn... Bright Eyes- I'm Wide Awake, It's Morning/Digital Ash in a Digital Urn Muse- Absolution/Showbiz Jeff Buckley- Grace Queen- News of the World Pink Floyd-Atom Heart Mother/A Momentary Lapse of Reason/ The Division Bell/Meddle/Animals/Echoes/Wish You Were Here Matisyahu- Youth שלום חנוך -חתונה לבנה/מחכים למשיח אסף אמדורסקי- ראשון/שני

מחפשת את RECORDINGS

היי אני מחפשת את האלבום רקורדינגס של פורקיופיין טרי כבר המון זמן. אם למישהו יש להציע לי את זה אני אודה לו מאוד.

מעוניין לקנות את הספרים הבאים

מיניות האשה, כיצד להנות מיחסי מין, פזמ, טל תא קולי 0544891816 או בתיבת המסרים בתפוז.

orenh82

New member
קניית ספרים

מחפש ספרים של ממלכות נשכחות, השמש השחורה , ובעיקר הכי חשוב שיששית המפגשים של רומח הדרקון. אורן 050-9890481

למעלה