משהו לקרוא, לשמוע, לראות וגם לשחק

Boone

New member
משהו לקרוא, לשמוע, לראות וגם לשחק

כאן ניתן לפרסם חיפוש, מסירה, מכירה וקניה. עכשיו, נגיד שיש לכם כמה סרטים, ספרים, משחקים או אפילו דיסקים שאתם לא ממש רוצים בבית, ואתם רוצים לקבל כמה שקלים עבורם, מה עושים? מגיבים ל קח-תן משהו ל...
וממתינים בסבלנות עד שמישהו יבקש ממכם את הפריט. לא ביקשו וההודעה עברה לדף הבא? פרסמו שוב, מי יודע אולי הפעם יקרה משהו טוב. רק אנא, נסו לשרשר כל הודעה למקום הנכון כדיי ששום הודעה לא תלך לאיבוד. תודה ובהצלחה.

Boone

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' -205- קחו למשל: ספר משומש, אנציקלופדיה עברית, חוברת, עיתון, מגזין, כתב עת. אם אין לכם מה לקרוא אתם מוזמנים לחפש כאן מה שרק תרצו. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לחבר, לחסר - לכל המטרות הטובות האלה נועד שרשור זה. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק).

Boone

New member
למכירה מד"ב פנטסיה ועוד...

מדרך רגל / לארי ניבן וג'רי פורנל - 32 ש"ח הקיסם בעינו של אלוהים / לארי ניבן - 83 ש"ח מאלאפרנה / אורסולה ק. לה גווין - 32 ש"ח לווייתן ושמו יונה / איאן ואטסון - 32 ש"ח אופוס 200 / אייזק אסימוב - 22 ש"ח גדול ורחב הוא העולם / אייזק אסימוב - 54 ש"ח טרון / ברייאן דאלי - 43 ש"ח גום מהר הרוחות / גרייס צ'טווין - 43 ש"ח עוד עשרות ספרים בקישור הבא: מד"ב ופנטסיה ועוד... לפרטים נוספים ניתן לשלוח מסר, תודה.

beky1

New member
למכירה ספרי קריאה חדשים

כולם כחדשים , מסירה באזור השרון. פרטים במסרים ניתנים גם להחלפה בשווי ערך.: דימויים מהספרים - פרוזה/מקור/תרגום - ריקי גושן מודל תפן - סטף והטהיימר העולם עודנו צוחק - יצחק לבנון המלצה רומנטית - ורדה הורביץ עסקים במהירות המחשבה - ביל גייטס קיי פקס - ג'ין ברואר. ארץ הצבי - אריה לובה אליאב מנהלים עצמם לדעת - מולי אלדר ריקוד הכעס - ד"ר הרייט גולדהיר לרנר למה דווקא אני - פסח קראוס ומורי גולדפישר איקוקה - לי איקוקה הלולאה - ניקולס אוונס הברק - דני שטיין חופן של ערפל - סמי מיכאל חסות - סמי מיכאל הגורם האנושי - גרהם גרין ארמון הקרח - טרי ואסוס סיפור גן עדן - איציק מאנגר נוצות - חיים באר החקירה של סיפור רעואל - חיים גורי תרנגול כפרות - אלי עמיר צופן דה וינצי' - דן בראון כל בית צריך מרפסת - רינה פרנק מיטרני פרידה מאמא אגם מאת יאנג ארצ'ה נאמו תמצאי לי אהבה - דורית זילברמן אשטרלינה אהובתי - אלמוג אטינגר ארבע אמהות - שפרה הורן נערה עם עגיל פנינה - שבלייה מראות מצחיקות - עליזה אלרואי על ראש הגבעה - קריסטין גור לקרוא את לוליטה בטהרן - אזאר נפיסי ליבי הפצוע - מרטין דרי

nygame

New member
מעוניין בלונלי פלנט או"ז

לקנות או להחליף, עדיפות למהדורה האחרונה או של 2005

gryphon music

New member
גריז - פוטו רומן מדהים ומשעשע מ 78

הופיע באי ביי ונמכר ב 35 דולר.אני מבקש 70 שח כל עלילת הסרט בתמונות צבעוניות וטקסט מקורי מעל כמאה דפים. חובה למעריצי הסרט ולאספנים.

gryphon music

New member
ספרי כיס

ספרית המסתורין - על קרשי הבמה תעלומת הגברת תעלומת ספינת הדמים אגאטה כריסטי-הנידון למוות ברח אגאטה כריסטי-מוות על הנילוס אגאטה כריסטי-מותה של מרגלת הסיסמא היא גבורה פטריק קים-הגבול עובר באמצע תעלומת המפלצת ירוקת העין מירשם המוות {פרי מיסון} רצח הכפיל רינגו- שבעים אלף דולר גסטפו שתי פנים למוות {מיקי ספילני } ביל קרטר - דם ברוקיטאון רינגו - הבלוף הגדול הרפתקאות רודף נשים - אדגר וואלאס דוח גרינוואלד על נערות הטלפון דני מטורטיה - פלט זו נקמתי - מיקי ספילני חייך המיניים מדריך לאשה תיאטרון - סומרסט מוהם הטפילים - דפנה דה מוריא במדרון החיים - איכה ירדת אדם מלאאאא ספרי חסמבה כולל כרך של שלשה ספרים 039509578 0504915775 "גריפון" ראשלצ

למכירה ספרי מתח ופעולה: 40 ש"ח לספר

טום קלנסי צו נשיאותי המרדף אחר אןקטובר האדום חוב של כבוד הדב והדרקון משחקים פטריוטיים ללא חרטה סכנה ברורה סדרת "חדר מלחמה" חדר מלחמה משחקי מלחמה קשת שש השתקפות במראה ג´ון לסקואה חוק הרחמים הוכחה חותכת מידה של צדק המשימה סקוט טורו: הודאה באשמה ג´ון לה קארה החפרפרת כל אנשי סמיילי עיר קטנה בגרמניה התלמיד המכובד מלחמת המראות - 25 ש"ח (עותק ספריה) כל הספרים במצב מעולה. לא כולל משלוח 052-4230162

hila3000

New member
../images/Emo63.gifספרים למכירה../images/Emo63.gif

רשימתי מתעדכנת מדי פעם, שווה לקפוץ ולהתעדכן. העדכון האחרון: ציפי בר-אל ומרים נוימאיר - מפגשים עם הפסיכולוגיה - מפגש ראשון, פסיכולוגיה כללית, חלק א`. ציפי בר-אל ומרים נוימאיר - מפגשים עם הפסיכולוגיה - מפגש ראשון, פסיכולוגיה כללית, חלק ב`. ציפי בר-אל - מפגשים עם הפסיכולוגיה - מפגש שני, פסיכולוגיה התפתחותית. מרים נוימאיר - מפגשים עם הפסיכולוגיה - מפגש שלישי, פסיכולוגיה חברתית. יעקב שביט - ירושלים - ביוגרפיה יהודה ואלך - ...לא על מגש של כסף - תולדות מדינת ישראל מראשית ההתיישבות עד עידן השלום ד"ר יוסף דנה - הלשון - מילון עברי-ערבי, לשפה הספרותית המודרנית פרופ' דינה מיטס, ד"ר יצחק לוי, אסתי אנגל - תרופות - המדריך השלם החדש עליית הגג ידיעות אחרונות חמד - האנציקלופדיה הרפואית החדשה - 10 כרכים פייר קלוסטרמן - ההצגה הגדולה גלעד זרבבל - בצל התאנה בליי סברטלט - המפציצים המריאו עם שחר דבורה בארון - ילקוט סיפורים יעקב שטיינברג - ילקוט סיפורים תולדות ישראל והעמים - חלק ג1 לבית ספר הממלכתי תולדות ישראל והעמים - חלק ב'לבית ספר הממלכתי תולדות ישראל והעמים - חלק ג1 -פעילויות לתלמיד- לבית ספר הממלכתי סוזן פוליס שוץ - אמא, אוהבך לעד ברכט ברטולד - מעגל הגיר הקווקזי מבחר שאול טשרניחובסקי לבתי הספר ולעם מנשה דובשני - יצירתו של ביאליק - שירים, סיפורים, מסות מנהיגות ומנהיגים במקרא - משרד החינוך סמי מיכאל - סופה בין הדקלים אונורה דה בלזק - אז'ני גרנדה חיים נחמן ביאליק - שירים חיים נחמן ביאליק - סיפורים שייקספיר - המלט ארנסט המינגוי - הזקן והים שלמה אבן גבירול - שירים נבחרים אפלטון - סוקרטיס ומשנתו שלום עליכם - ימים טובים אברהם שליט - הורדוס המלך - האיש ופעלו דניאלה רוט-הלר וניסן נוה - היחיד והסדר החברתי אילת ברעם וקרינה שטוטלנד - החיים בירוק - המדריך המחתרתי למתגייסת ולחיילת תולדות ישראל בימי הבית הראשון - כרך א` - משרד החינוך משרד החינוך - ראשית הציונות ד"ר מיכאל זיו - אטלס היסטורי לתולדות העמים וישראל מלחמה וניצחון (בהוצאת מ. מזרחי) עירית זהרוני - דרך ארץ - עם חי בנופיו Natalie Hess & Ezra Evelyn - Talking About Literature ד"ר אביבה מהלו - משירי ארץ אהבתי אודטה א. דנין - הכיופים קארול ג'אקסון - צבע של יופי משרד החינוך - החברה היהודית בימי הבית השני בנימין ועדו נתניהו - מכתבי יוני מרווין האריס - בני מיננו דוד בן גוריון - מכתבים אל פולה ואל הילדים משרד החינוך - מבט לשלום - עובדות, סיכויים וסיכונים משרד החינוך - החוויה הסוציולוגית - תרבות הגוונים בעולם ובישראל משרד החינוך - החוויה הסוציולוגית - קבוצה: היחידה הבסיסית בחברה עמוס חכם - ספר איוב וולט דיסני - היפהפיה והיחפן רונית אופיר ונירה דינרי - כימיה לבגרות יהודה הלוי - שירים נבחרים י.ד. ברקוביץ - סיפורים נבחרים משרד הביטחון - מלחמת העצמאות משרד הביטחון - מערכת סיני קארל רוג'רס - חופש ללמוד ג. פלובר - מאדאם בובארי פרנק סלוטר - הניתוח הגורלי מנשה דובשני - יהודה הלוי - "הכוזרי" ושיריו צבי אדר - יסודות החינוך ג'יימס ג'ונס - מעתה ועד עולם (כרך ב') ג'יימס ג'ונס - מעתה ועד עולם (כרך א') רונית ורד, אפרת שהם ורועי ורד - רק ימים טובים - 101 מקומות שתרצו לחזור אליהם בנוסף, תוכלו לגלול מטה ולמצוא ספרים נוספים שאני מציעה למכירה צרו קשר באמצעות: -מסרים -אימייל: [email protected] -מסנג'ר: [email protected] -אייסיקיו: 114305018

ספרי לימוד כלכלה וראיית חשבון

ברשותי ספרים וחומר רב ללימודי ראיית החשבון וכלכלה לאוניברסיטה במחירים מצחיקים 050-6850982

ספרים לראשית הקריאה

מעונינית לקנות ספר בשם "הופ לסיפור" להקניית ידע בקריאה או ספרים בדומה לזה עד 20 ש"ח איילה 050-6850982

למכירה סידרת ספרי צמרמורת

ספרים 1-23 כל הספרים ב200 ש"ח פלוס מתנה של שני ספרי צמרמורת מהסדרה שבא בוחרים את המשך הסיפור בעצמך...

שלום...

אני מחפשת את השלושה ספרים של המחבר ר. דה פורז' לכרך הראשון קוראים האופניים בכחולים, ולשלישי קוראים "השטן עודנו צוחק" את השם של הכרך השני לצערי, אני לא יודעת... מישהו יודע איפה אני יכולה להשיג אותם? ושאלה נוספת, אני מחפשת את הספר "תזמורת על תנאי" מאת פניה פנלון מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא גם ספר זה?? (כל הספרים שאני מחפשת עוסקים במלחמת העולם השניה) תודה רבה!!

Boone

New member
יש לי את הטרילוגיה של רז'ין דפורז'

האופנים הכחולים 1942-1939 השטן עודנו צוחק 1945-1944 שדרות הנרי מארטן 101 1944-1942 הספרים בכריכה קשה ומצבם טוב אותם ואחרים ניתן לראות באתר הספרים שלי

זארה1

New member
ספרים חדשים למכירה../images/Emo63.gif

ספרים לאחר קריאה אחת בלבד כל אחד- 40 ש"ח: * אשתו של הנוסע בזמן - אודרי ניפנגר * שבת - איאן מקיואן * לקרוא את לוליטה בטהראן - אזאר נאפיסי * יסמין - אלי עמיר * בתו של מרפא העצמות - אמי טאן * אשה קטלנית - שולמית גלבוע * ילדה - אלונה פרנקל * רצח בדרך לבית לחם - בתיה גור * מי יבכה כשתמות? - רובין סי שארמה * הזאהיר - פאולו קואלו * המושבע האחרון - ג'ון גרישם

למעלה