משהו לקרוא, לשמוע, לראות וגם לשחק

galsamu

New member
מוכר/מחליף

חדשים עם ניילון: Barenaked ladies – disc one (all their greatest hits 1991-2001) Catatonia – paper scissors stone The Darkness – one way ticket to hell… and back Foo Fighters – one by one Hootie and the blowfish – fairweather johnson Lou Reed – reprise Usher – rhythm city volume one: caught up (dvd+cd ltd edition) Silverchair – diorama Staind – dysfunction V/A – the family values tour 2001 (live shows from stone temple pilots, staind, static x and more) Mustn't grumle – the steve Marriott memorial concert Austin powers in goldmember – sound track Jah wobble's invaders of the heart - Rising above bedlam כרמלה גרוס ואגנר – פרח שחור פורטרט – פונקי ביזנס לא בניילון, אבל ביופי של מצב: Primus – brown album Nightwish – ocean born Spacehog – the Chinese album (features Michael Stype from REM ) REM - automatic for the people REM – new adventures in hi fi Born – hothouse flowers Bush – golden state Eurythmics – greatest hits Steve earle – el Corazon The music – the music Third eye blind – blue Menis – temporary insanity Black grape – stupid stupid stupid Lach – contender Dogma – soundtrack Kid rock – the history of rock Kid rock – a devil without a cause Marillion – .com The cult – beyond good and evil The alan parsons project – stereotomy Stray cats – best of Times 2 – dander is my business Right said fred – smashing! 102 dalmatians – soundtrack Midnight oil – 20000 watt rsl Bad mutha goose - tower of babel Lindsfarne – back and forth The day I fell down – sweet to be strange White town – women in technology Collective soul – greatest hits 1994-2001 שמה למה דינג דונג פארן – היערות המתוקים איזי והפתולוגים – כשהפסיכיאטר שלי בחופשה מעדיף בד"כ החלפות, אבל אם מישהו מעוניין לקנות זה בסדר מבחינתי...

galsamu

New member
מחפש

אשמח להחליף בעבור מספר פריטים מהרשימה שלמעלה או לקנות... isis – oceanic neurosis – souls at zero cult of luna – s/t mogwai – happy songs… mogwai – young team sigur ros – von skepticism – all esoteric – the pernicious enigma agalloch – ashes against the grain sunn 0))) – all enslaved – ruun the gersch – s/t boris – pink boris – amplifier worship Bethlehem – suizid Deinonychus – ark of thought Dillinger escape plan – s/t Khanate – things viral St. vits - live Goatsnake – offer… Anathema – offer… My dying bride – offer… Sabbat – dreamweaver Venetian snares – all Aphex twin – offer… Jesu – silver Overmars – all Ephel duath – the painter's palette

daniel9977

New member
The Beatles In Italy - Orange Vinyl

חברי פורום יקרים שלום רב, ברצוני להציע לכם למכירה תקליט ביטלס נדיר במיוחד בהדפסה ישראלית. מדובר בתקליט האוסף המפורסם: The Beatles In Italy. התקליט הזה יצא ב-1965 ב-3 מדינות בלבד: איטליה, הולנד וישראל. אבל!!! רק בישראל הוא יצא עם תמונת השמפניה היפיפיה והמפורסמת על העטיפה הקדמית (תמונת העטיפה הקדמית מצורפת). רק בישראל התקליט הזה יצא במהדורה חוזרת בסוף שנות ה-70 על תקליט צבעוני יפיפה בצבע כתום (תמונת התקליט מצורפת). התקליט הצבעוני הזה הוא מאוד מאוד נדיר. פרט לתקליט שלי, ידועים לי רק על עוד 2 עותקים ממנו (אחד אצל אספן ביטלס ישראלי והשני אצל אספן ביטלס גרמני). לראשונה בפורום ישראלי יש לכם הזדמנות לקנות את התקליט "הביטלס באיטליה" בהדפסתו הישראלית על גבי תקליט כתום! (לא פחות ולא יותר). התקליט בעל לייבל כסף/שחור (שכן מדובר בתקליט שיוצר בארץ בסוף שנות ה-70 כאשר היה אז באופנה העולמית להדפיס תקליטים צבעוניים). התקליט במצב מצוין. נראה ומתנגן מצוין. העטיפה גם כן מסוף שנות ה-70 (איננה מנויילנת - ללא למינציה) ובמצב מצוין. לתשומת לבכם, מעולם לא יצא לביטלס תקליט צבעוני בארץ פרט לתקליט "הביטלס באיטליה"! (לידיעה בלבד, "הביטלס באיטליה" יצא בארץ גם על גבי תקליט בצבע לבן/שקוף - סופר נדיר). יש לכם כעת הזדמנות בלתי רגילה לקנות תקליט ביטלס נדיר בטירוף שלא מוצאים בכל יום. מחיר: 2500 ש"ח. לפרטים נוספים, הצעות, שאלות, בקשות וכו' ניתן להתקשר לדניאל בכל שעה לאחד משני המס' האלה: 03-5220607 או 052-3239388 (ניתן להשאיר הודעה במשיבון של אחד משני המס')

eytcor

New member
מי שמחפש את התקליט ולא את הפוזה

ניתן למצוא אותו ברשת בעשירית המחיר הנדרש כאן. עשו חיפוש על "The Beatles In Italy" והמילה Price ותקבלו כמה הצעות לתקליט (אבל בלי שמפניה)

daniel9977

New member
לא יודע באיזה סרט אתה חי, אבל......

כנראה שבסרט הלא נכון.... ניתן למצוא אותו ברשת? תגיד לי, אתה בכלל שמת לב שמדובר בתקליט צבעוני ולא בתקליט שחור רגיל? איפה בכלל אפשר למצוא תקליט צבעוני של הביטלס בהדפסה ישראלית? עשירית מחיר? סבבה, תגיד לי איפה ואני קונה עכשיו 5 עותקים! כרגיל, יש פה אנשים שעינם צרה על האוסף של אחרים ועל מה שאחרים מציעים למכירה. כמה טיפש אפשר להיות? אם התקליט הזה היה נפוץ, אם התקליט הזה היה נראה ברשת, אם התקליט היה באמת שווה עשירית מחיר, אז הייתי דורש עליו את מה שאני דורש עליו? כשאני אומר שרק אני ועוד בנאדם אחד בארץ ובנאדם אחד בגרמניה מחזיקים אותו, אז זו האמת!!!!!!!!! אני לא בא לשקר ולא לעבוד על אף אחד. אם יש מטומטם ברשת שמוכר את התקליט הזה בגרושים בגלל שהוא לא יודע מה יש לו ביד, אז הוא אידיוט! הבעיה היא, שלחכות למטומטם שימכור את זה ברשת בגרושים יכול לקחת המון המון זמן. יתר על כן, אני שיושב ב-Ebay יומם ולילה, יום יום, שבוע אחר שבוע, חודש אחר חודש, שנה אחר שנה, ראיתי את הפריט הזה למכירה אולי 3 פעמים ב-3 השנים האחרונות. וכהרגלי, כדי להראות לכם שדבריי מבוססים, הנה קישור למכירה שנעשתה ב-Ebay לפריט הזה ובו אותו אספן גרמני שהזכרתי קודם לכן קונה את הפריט בלא פחות מ-512 דולר!!! בדצמבר 2005: http://www.popsike.com/php/detaildata.php?itemnr=4800520139 איתן, ד"ש לאמא, ואגב London Town אחלה אלבום, בטח שווה הרבה כסף......... (כמו יתר התקליטים ברשימה שלך)

eytcor

New member
לא הבנת נכון את הודעתי....

כבודו של תקליטך במקומו מונח, אולם בפורום זה מסתובבים אנשים שלדעתם איכות המוזיקה בתקליט טובה יותר מ-CD ולכן מחפשים מציאות. לא כולם יכולים להרשות לעצמם להוציא 2500 ש"ח על תקליט נדיר ויכול להיות שמחפשים מהדורות נדירות פחות. תסכים איתי שבשום מקום לא הוכח כי איכות תקליט צבעוני טובה יותר מתקליט שחור, ויכול להיות שיהיו כמה שיסתפקו בזה. התצלום עם שמפניה אולי הוא נדיר אבל יהיו כאילו שיסתפקו בתצלום מההופעה. אני במקומך לא היתי לא היתי אומר למטומטם שמוכר זאת בעשירית מחיר אדיוט אלא שואל אותו מיד "איפה משלמים". יכול להיות שהתקליט הצבעוני הופיע רק 3 פעמים ב-eBay אבל התקליט השחור מופיע היום שלוש פעמים ב-eBay במחירים לכל נפש (כולל אחד עם התצלום של השמפניה שעומד להסגר עוד שעה ומחירו כעת פחות מ-30$). ממליץ לך לפנות לפורום "אוספים ואספנות" מעריך שקהל המטרה שך יושב שם. ותעשה לי טובה, אל תערב הורים.

eytcor

New member
נ.ב. במיוחד עבורך....

קישור למטומטם ----> כאן. אל תהיה פרייר, נצל אותו.

daniel9977

New member
חבר פורום יקר

הקישור שהבאת רק מוכיח עד כמה אתה טועה. הקישור שלך מביא לתקליט "ביטלס באיטליה" במהדורה חוזרת משנות ה-80 בהדפסה הולנדית ששווה במקרה הטוב 20-30 ש"ח ולא יותר מזה. פראייר מי שמשלם לו 35 פאונד על התקליט הזה. אתה לקחת את כל העניין לכיוון הלא נכון לחלוטין. מי מדבר פה בכלל על איכות של תקליט צבעוני? מי בכלל מתכוון לשמוע את התקליט הזה? התקליט הזה הוא פריט אספנות מדרגה ראשונה. הפריט הזה לא מיועד למי שרוצה לקנות את התקליט כדי לשמוע אותו. ודאי שתצלום השמפניה הוא נדיר. אגב גם בתקליט שאליו אתה הפנית יש את תמונת השמפניה, אבל בעטיפה האחורית! (וזה ההבדל בין ההדפסות הישראליות להדפסות הזרות) התקליט שאני מציע למכירה לא מיועד לאנשים שרוצים לשמוע רק את המוזיקה. כאמור, זהו תקליט אספנות נדיר ברמה עולמית. אתה בא ואומר שאפשר לקנות את התקליט הזה בגרושים. אתה צודק! אבל לא את ההדפסה הזו!!!!! אגב, גם את התקליט הראשון של הביטלס "פליז פליז מי" אפשר לקנות בגרושים ואפשר לקנות גם את ההדפסה הבריטית האורג' על פרלופון זהב שתעלה 430 פאונד כמו שרואים שהסתיים במכירה הזו: http://cgi.ebay.com/Beatles-Please-Please-Me-UK-BLACK-GOLD-Mono-LP_W0QQitemZ110038610985QQihZ001QQcategoryZ27344QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem מי שעוסק באספנות תקליטים בכלל ובאספנות תקליטים תוצרת הארץ בפרט - יודע על מה אני מדבר. ואילו, זר לא יבין זאת. אתה בא ואומר לאנשים "אל תקנו ממנו, אפשר לקנות את זה בעשירית מחיר". בטח שאפשר לקנות את זה בעשירית מחיר, אבל זה לא אותו הפריט!!!!!!!! זה כן אותה המוסיקה, אבל זה לא אותו הפריט!!!!!!!! וזה כל ההבדל! זהו פריט אספנות ולא סתם תקליט שמוצאים על המדף בחנות תקליטים כדי לקנות אותו ב-30 ש"ח ולשמוע אותו אח"כ בבית. על אותו משקל (ובזאת אסיים), אחד מציע מרצדס חדישה למכירה ואחר יבוא ויגיד אל תקנו ממנו, תקנו את הפיז'ו 205 הישנה מודל 84. היא גם נוסעת, היא תיקח אתכם לכל מקום שהמרצדס תיקח אתכם........

daniel9977

New member
ועוד משהו ברשותך......

תביא לי בבקשה קישור למכירה של אותו התקליט שאני מוכר. אז נדבר......

eytcor

New member
כפי שאמרתי, במילותיך חיזקת את דברי

קהל המטרה שלך לא נמצא בפורום זה אלא בפורום אוספים ואספנות. ממליץ בחום לנסות למכור שם. פה מחפשים מציאות לשמוע ולא אורגינלים להסתכל עליהם.

daniel9977

New member
תתפלא, מחפשים פה גם וגם.

זהו פורום תרבות יד שנייה. יש פה מוצרי תרבות נדירים ויקרים יותר ויקרים ונדירים פחות. לא כולם פה מחפשים מציאות. לא פעם בעבר כבר מכרתי פה פרטי אספנות נדירים ויקרים. על כל פנים, אפרסם גם בפורום שאתה ציינת (שאגב הוא לא זר לי והתכוונתי לפרסם גם שם, העניין הוא שבפורום אוספים ואספנות עוסקים פחות בתקליטים, אם בכלל).

fenriz

New member
תגיד יש לך את לונדון טאון?

אני מוכן לשלם לך 2500 ש"ח על התקליט האולטרה נדיר הזה.

mb13

New member
לנון נגנב מהויכוח איטליה או בת ים

דדדדייייי

daniel9977

New member
גמיש במחיר. מוכן לשמוע הצעות מחיר

אני מבין שהמחיר גבוה למדי. אני מוכן לקבל הצעות מחיר במסרים ובטלפון ולשקול בחיוב את ההצעות המעניינות ביותר. תודה. דניאל.

river man

New member
דיסקים למכירה

לכל המעוניינים: דיסקים למכירה, כולל מחיר הרשימה מצורפת בקובץ Excel ליצירת קשר: [email protected] שחר

למעלה