לא יודע באיזה סרט אתה חי, אבל......
כנראה שבסרט הלא נכון.... ניתן למצוא אותו ברשת? תגיד לי, אתה בכלל שמת לב שמדובר בתקליט צבעוני ולא בתקליט שחור רגיל? איפה בכלל אפשר למצוא תקליט צבעוני של הביטלס בהדפסה ישראלית? עשירית מחיר? סבבה, תגיד לי איפה ואני קונה עכשיו 5 עותקים! כרגיל, יש פה אנשים שעינם צרה על האוסף של אחרים ועל מה שאחרים מציעים למכירה. כמה טיפש אפשר להיות? אם התקליט הזה היה נפוץ, אם התקליט הזה היה נראה ברשת, אם התקליט היה באמת שווה עשירית מחיר, אז הייתי דורש עליו את מה שאני דורש עליו? כשאני אומר שרק אני ועוד בנאדם אחד בארץ ובנאדם אחד בגרמניה מחזיקים אותו, אז זו האמת!!!!!!!!! אני לא בא לשקר ולא לעבוד על אף אחד. אם יש מטומטם ברשת שמוכר את התקליט הזה בגרושים בגלל שהוא לא יודע מה יש לו ביד, אז הוא אידיוט! הבעיה היא, שלחכות למטומטם שימכור את זה ברשת בגרושים יכול לקחת המון המון זמן. יתר על כן, אני שיושב ב-Ebay יומם ולילה, יום יום, שבוע אחר שבוע, חודש אחר חודש, שנה אחר שנה, ראיתי את הפריט הזה למכירה אולי 3 פעמים ב-3 השנים האחרונות. וכהרגלי, כדי להראות לכם שדבריי מבוססים, הנה קישור למכירה שנעשתה ב-Ebay לפריט הזה ובו אותו אספן גרמני שהזכרתי קודם לכן קונה את הפריט בלא פחות מ-512 דולר!!! בדצמבר 2005: http://www.popsike.com/php/detaildata.php?itemnr=4800520139 איתן, ד"ש לאמא, ואגב London Town אחלה אלבום, בטח שווה הרבה כסף......... (כמו יתר התקליטים ברשימה שלך)