וידיאו מקורי הראשון ב10 השני ב5
קלטות וידיאו מקוריות : אגדה עירונית אוייב המדינה (וויל סמית, ג'ין הקמן) אוסטין פאוורס : המרגל שתקע אותי אחוות הזאבים (מוניקה בלוצ'י, וינסנט קאסל) איטי (שפילברג) איש קטלני (ואן דאם) אספלט צהוב (משה איבגי) אקס-מן 2 (בריאן סינגר) באטמן 3 : באטמן לנצח באטמן 4 : באטמן ורובין בדרך למטה (מייקל דאגלאס) בוא נפוצץ מיליון (יהודה ברקן) בוקר טוב ויאטנם (רובין ויליאמס) בירדי (ניקולס קייג') בת הגנרל (ג'ון טרבולטה) גברים במבחן (מלחמה) גברים בשחור (וויל סמית, טומי לי ג'ונס) גו (קייטי הולמס) ג'יימס בונד 3 : גולדפינגר (שון קונרי) ג'יימס בונד 17 : גולדן איי (פירס ברוסנן) ג'יימס בונד 18 : מחר לנצח (פירס ברוסנן) ג'יימס בונד 19 : העולם אינו מספיק (פירס ברוסנן) ג'יימס בונד 20 : למות ביום אחר (פירס ברוסנן) ג'יפרס קריפרס גרין מייל (טום הנקס) דוקטור ז'יוואגו (עומר שריף, דיויד לין) דלתות מסתובבות (גווינת פלטרו) דרקון אדום (אדוארד נורטון, אנתוני הופקינס, רייף פיינס, הארוי קייטל, אמילי ווטסון) האחרים הבריחה מסוביבור הגוניס (שפילברג) הגשר על נהר קוואי (דיויד לין) ההימור האחרון (אדוארד נורטון, מאט דיימון) החדר (ג'ודי פוסטר, דיויד פינצ'ר) המלאך (ואל קילמר) המנסרים מטקסס : הדור הבא המקור (אל פאצ'ינו, קורט ראסל) הנוסע השמיני 2 : "שובו של הנוסע השמיני" (ג'יימס קמרון) הנוסע השמיני 3 : (דיויד פינצ'ר) הסיפור שאינו נגמר 2 הצבע ארגמן (שפילברג, וופי גולדברג) הצעה מגונה (דמי מור, וודי הרלסון, רוברט רדפורד) הקדוש מכולם (אדי מרפי) וול סטריט (מייקל דאגלס, אוליבר סטון) חדר לחץ (וין דיזל) חופי הפלישה (מלחמה) חטאי מלחמה (בריאן דה פאלמה, שון פן, מייקל ג'יי פוקס) חייו של דיויד גיל - ללא עטיפה (קווין ספייסי, אלן פארקר) חייל אוניברסלי (ואן דאם) TALK TALK - the best of (מיטב הקליפים של הלהקה)# עימות חזיתי (ניקולס קייג', ג'ון טרבולטה) כוכב הקופים (מארק וולברג, טים ברטון) - ללא עטיפה כל הפחדים כולם (מורגן פרימן, בן אפלק) ללכת על הכל (ברוס וויליס) מונסטר בול מטריקס הראשון (קיאנו ריבס) מלחמת הכוכבים 2 : מתקפת המשובטים (לוקאס) מלנה (מוניקה בלוצ'י - מהיוצר של סינמה פארדיסו) מפגשים מהסוג השלישי (שפילברג) מצולות (ג'יימס קמרון) מקסימום ריסק (ואן דאם) משחק המוות (ברוס לי) משחק השמועות נקמתו של איציק פינקלשטיין (משה איבגי) סוף העולם (שוורצנגר) ספון (מדע בדיוני) ספרה (דסטין הופמן, סמואל ג'קסון, שרון סטון) ספרטקוס (סטנלי קובריק, קירק דאגלאס) פייבאק (מל גיבסון) פרוע על המערב (וויל סמית) צומת וולקן (ערן ריקליס) קוקו בן 19 (דני ורטה) רובוקופ 2 רעב מוטרף (גאי פירס, רוברט קרלייל) שומר הראש (קווין קוסטנר, וויטני יוסטון) או עותק סגור* בתוספת 20 ש"ח. שלושה מלכים (ג'ורג קלוני) שם קוד : דג חרב (ג'ון טרבולטה) - ללא עטיפה תלמיד מצטיין מדי (סטיפן קינג) תפוס את הכלה (ריצ'רד גיר, ג'וליה רוברטס) מארז שני לצ'רלי צ'פלין (6 סרטים) : אורות הכרך האישה מפריז הנער הקרקס מלך בניו יורק מסייה ורדו מארז ישראלי "סיפורים קצרים על אהבה" : הבחור של שולי - זוכה האוסקר הישראלי 97 חתולות הרעם בן גוריון עיניים שלי (4 סרטים על 2 קלטות, מבחינת המחיר והמבצע נחשב כקניית שני סרטים) - ניתן גם לקבל סגור* במחיר כפול. מארז ללימוד אנגלית של הBBC הכולל את התוכנית "עקוב אחריי"* על גבי : 6 קלטות וידיאו, 2 קלטות אודיו ו3 ספרים. הספרים במצב מצויין (בלי שום קישקוש) והכל מגיע במזוודה ייחודית.