משהו לשאול אותכם..{בעיה....}

wildflower**

New member
משהו לשאול אותכם..{בעיה....}

הורים גזענים. כאילו,לא שהם גזענים באמת.הם גזענים חלקית. הבחור הזה שדיברתי עליו למטה.זה שיש לנו בעיות..הוא בחור אתיופי. ואני כמובן לא.... ההורים שלי שמעו אותי מדברת איתו כל הלילה ונורא שמחו שיש לי מישהו..{גם אם הוא לא בדיוק חבר שלי} ושאלו אותי איך ומה..אתם יודעים התחקיר הרגיל..... ואני אמרתי להם שהוא אתיופי. מאז....... הם רוצים שאני לא אדבר איתו יותר..כאילו מבחינתם שנהיה אך ורק ידדים זה בסדר... אבל לפתח קשר יותר מזה..חס ושלום.... האשמתי אותם בגזענות.... והם טוענים שהם לא......{ברור שלא!!!!!!!בעעעעעע.....} איך אםשר לנהל קשר רומנטי עם בחור שההורים שלך לא רק שהם לא אוהבים אותו אלא שהם גזענים אליו?????????????????? איך אני אביא אותו הבייתה??? אוף"((((((((((( למה ????? בר:(

Mushmushit

New member
וואי בעיה רצינית... ../images/Emo93.gif

אוקיי אז ככה- לפי דעתי את צריכה דבר ראשון לשבת עם ההורים שלך רציני ולדבר איתם על זה. לנסות להסביר להם שהוא לא שונה ממך בכלום חוץ מהצבע כמובן... להגיד להם שאת ממש מחבבת אותו ושאת לא רוצה להפסיד הזדמנות שיש לך איתו בגלל הדעות הקדומות שלהם. אם הם יגלו הבנה כלשהיא אז סבבה תמשיכי את הקשר איתו בלי להגיד לו מילה כמובן. אם הם עדיין יהיו אטומים לנושא ויעמדו על שלהם, אז אני מניחה שאת צריכה לוותר על קשר רומנטי איתו ולהישאר ידידה שלו. כי אם תנסו להתגנב מאחורי הגב של ההורים שלך הוא יעמוד במצב ממש מביך וזה לא מגיע לו. אז אולי תפסידי אותו בתור חבד או משהו אבל תוכלי להינות ממנו בתור ידיד, (בהרבה מקרים זה אפילו עדיף) אז אני מקווה שתמצאי פיתרון... תעדכני אותנו מתוקה!!
מושמושית...

ברוש!!!../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אין לי הרבה מה להגיד לך חוץ מלנסות לדבר איתם ולהבין מאיפה נובע הפחד הזה שלהם. כי זה לא בריא ולא טוב.. אני רק יכולה להגיד ולהשתתף שאבא שלי- יש לו סלידה עמוקה מהומואים וכל שאר אנשים "מוזרים" גלית

את האמת

את רוצה אותו רק בשביל הזין הגדול, נכון? סתם..
אולי תשאלי אותם למה הם לא אוהבים אתיופים ותביני מה השורש של הבעיה.

wildflower**

New member
כן כן רק בגלל הזין....חחחחח...

אבא שלי אמר לי שזה בגלל שהוא חושב שחצי מהאתיופים הם לא יהודים. יש לו את הקטע הזה.... אבל אני יודעת שזה משהו אחר..... תמיד היה להם את זה.... אבל אתם צודקים.אני אדבר איתם...ואני אסביר להם......שאצלי זה לא משנה. לא משנה לי אם הוא ירוק צהוב לבן או שחור... אצלי משנה מה שיש לו בלב....:) תודה:) בר

נריה_ה

New member
נניח שזה נכון... נו אז מה?

נניח שחצי מהאתיופים לא יהודים, האם זה אומר שגם הבחור שאת מדברת עליו לא יהודי??? לא! ואני מעריך שאת לא שומרת מצוות, נכון? אם זה נכון, אז מה זה משנה יהודי או לא...

wildflower!

New member
אני לא אבל....

ההורים שלי מתייחסים מאודדד לקטע הזה... אל תשאל... אה..והם גם טוענים שלכל האתיופים יש איידס.... קודם כל אני לא מאמינה בזה.. ודבר שני...אני לא הולכת לשכב איתו בזמן הקרוב.. וגם אם כן........ יש אמצעי זהירות בעולם הזה.... אבל יש לי דבר אחד להגיד לכם.. אתם לא יודעים כמה זה קשה להתנגד להורים שלכם.... אתם פשוט לא יודעים... :(

נריה_ה

New member
אני מבין כמה זה קשה...

בכל אופן להגיד שלכל האתיופים יש איידס זה טימטום - כמו להגיד שכל הרומנים גנבים, או שכל הפרסים קמצנים.

ההורים שלך לא גזענים...

הם פשוט הורים (בדיוק כמו שלי) אל תביאי אותו הבייתה לכי אליו ! ! ! (תמיד עובד) כך הם לא ישאלו אותך שאלות (חוסך הרבה) וגם מוסיף לאקשן (....) אוהבת ועדיין לא מאוהבת :) מיכל

לדבר איתם!!!

לא החלטתי עדין אם לפי דעתי ההורים שלך גזענים או לא אבל לפי דעתי כדאי לך באמת לזבר איתם והמון בהצלחה אסנת אני מכירה אחד שהתחתן עם אתיופית והם זוג נורא חמוד!!!

אז ככה......

פה בנתניה יש דתיה שהתחתנה עם בחור אתיופי (גם הוא דתי), והוא אפילו לומד משפטים, כך שאני לא צריכה להסביר שהם בדיוק כמונו וכו´ וכו´. באמת כדאי שתדברי אתים, תביני מאיפה נובעת הגזענות הזו ותסבירי שהוא שונה רק בצבע ולא בשומדבר אחר
בהצלחה, יעל

גזענות נמצאת עמוק באופי וכמעט ולא

ניתן לשנותה בעיקר לא על ידי דיבורים.אולי רק הכרות עם הבחור תעזור

MOTEK....

New member
לדעתי!

לדעתי אין לך מה לעשות כרגע אלא לא להתייחס למה שההורים שלך אמרו.... תמשיכי להיפגש איתו ולהיות איתו בקשר, ואם אי אפשר שהוא יבוא אליך הביתה, אז לא, אז תפגשו במקומות אחרים...או שהוא יבוא שהם לא בבית! בהצלחה.......מותק....

wildflower!

New member
אני פשוט מתה...... ../images/Emo58.gif

למה הכול חייב להיות כ"כ קשה?????? דיברתי שוב עם ההורים שלי..והם אפילו לא רוצים לשמוע על זה.! הם גזענים..... הם חושבים ככה בגלל שהם טוענים שלבן צריך להיות עם לבן.. ושחור צריך להיות עם שחור.. ואסור להתערבב... בולשיט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבא שלי אמר שאני רוצה לגרום לו התקף לב עם האהבות שלי.... בכל מקרה... החלטתי להגיד להם שהכול נגמר בינינו...כי אני מפחדת שהם לא ייתנו לי בכלל לצאת מהבית..הם מסוגלים לדברים האלה... אני אפגש אתו בחשאי.....ואם זאת אהבה אמיתית...אז אף אחד לא יוכל לעצור אותנו....... אני לא מבינה איך אנשים חושבים ככה.. זה נשמע כמו איזו תוכנית של ריקי לייק על אנשים שמוכנים להרוג את בני המשפחה שלהם בגלל דברים כאלה! אני מתביישת שנולדתי למשפחה הזאת!!!!! בר{שלא מוותרת כל כך בקלות......}

למעלה