משהו לשאול אותכם..{בעיה....}

ממש לא.תדמייני רגע.אחרי כל המלחמות

ההקשיים את ואהובך רצים זה אל זה מתחבקים וצועדים לעתיד מאושר יחד

wildflower!

New member
שאלה לי אלייך.....

אני קוראת את מה שאתה כותב כאן. ואני קוראת את מה שאתה כותב לי לאימייל. ואתה לגמרי סותר את עצמך... אני לא מבינה מה הקטע.פה אתה כותב לי "הכול טוב..תני לרגש ללכת קדימה בלה בלה...." ובאימייל זה:"את לא אוהבת אותו..זה רק בדימיון שלך..." ותשמע... אני יודעת שלאנשים יש נטייה לרצות לשמוע את מה שהם רוצים ומרגישים. אבל אני לא יודעת אם זה מהנסיון המר שלך או משהו..יש לך נטיה להגיד לי דברים ממש מגעילים... אתה יודע איך זה כשאוהבים משיהו אתה אולי לא יודע איך זה כשאוהבים משהו ויש לך בעיות גם עם הצד השני וגם עם ההורים וגם עם זה שחצי מהעולם הזה נגדכם.... ואתה גם לא מכיר אותי ואתה לא יכול להגיד לי שזה הכול בדימיון שלי. בקיצור. אל תבקש ממני לקרוא עוד הודעות שלך יותר כי הן רק גומרות לי לבכות. תודה רבה לך איש שמוכן ללכת בשביל האהבה שלו עד קצה העולם... בר

בר

אני מקווה שיהיה בסדר........
גלית

night_wish

New member
בר...

שלחי לי הודעה כשתהיה באי סי קיו (אני ברשימה שלך כבלאק ראינבוו) יש לי ניסיון מר עם הגזענות של ההורים....נדבר..:)) אוהבת, משאלת לילה

מכיר את ההרגשה

גם ההורים שלי כאלה (יותר נכון אמא שלי), כל מי שבצבע כהה יותר משלהם הם לא אוהבים, כל פעם שהם מדברים על זה אני צועק עליהם שהם אנטישמים ושהם בושה לאנושות ושיתבגרו כבר . . . . DJ made in israel

wildflower!

New member
אני מתביישת ..פשוט מתביישת

שנודלתי למשפחה כזאת. אין לי מה הלגדי יותר. אני רק מחכה לגיל 18 אז אני אהיה ברשות עצמי... בצבא לא יודעת מה. ואני לא אשים עליהם זין!!!!!!!!{סליחה...:(} זה לא עניין של בגרות...זה עניין של חינוך..... כרגע אני לא מתסכלת עליהם בעיניים אפילו לא רוצה!!!!!! תודה לכולכם על העצות:))))))))))))))))))))))))) ואיש.. תודה גם לך:) אני אקרא:) אוהבת בר

אני חושב שאני יודע את שורש הבעיה

תראי. את אוהבת את הבן הזה לפי מה שהבנתי. כך שהאהבה מעוורת. אבל הם יכולים להסתכל מעוד היבטים שונים, שהעיקרי בניהם הוא: איך החברה תסתכל עליכם. אני מודה, לי יהיה קצת מוזר להיות חבר של אתיופית (אמורים עכשיו לקפוץ עלי ולקרוא לי גזען נכון? למרות שהבעייה היא רק עם בת זוג ולא עם חברים אתיופים...) כי. לא יודע איך להסביר את זה, אבל בעולם של היום, הסטיגמה השלטת בתבעים היא שלבן צריך למצוא בת זוג לבנה והשחור - שחורה. לכן שוני בצבעים לא מתקבל פעמים רבות בברכה. אצלי, אמנם זה לא מהבית (אני לא יודע איך ההורים שלי יגיבו למראה חברה אתיופית) אבל בחוץ, התגובות תהיינה לגלגניות. ואני יודע, שההורים שלי, כמו כל ההורים שאוהבים את הילדים שלהם, יתנגדו לזה (אני יוצא מנקודת הנחה שהם כן יתנגדו, יתכן שלא...) לא בגלל הבדלי הצבעים, אלא מתוך ראיית העתיד. הם חוששים שהחברה תנדה את ילדם ש "בסך הכל לקח חברה אתיופית". לכן, הם יתנגדו. הם לא רוצים שהחברה תעשה לך בעיות. אולי תחשבו שזה שטויות, אבל תסתכלו שניה עמוק עמוק לתוך ליבכם, ואז תחליטו.

wildflower!

New member
פליקרמן...

אולי זה יישמע קצת לא אמין... אבל אם החברה הזאת לא תקבל אותי אז אני שמה עליה זין....! ברצינות.....! אני הולכת אחרי הלב שלי ולא אחרי הלב של החברה האנוכית והגזענית שיש עכשיו בעולם...... וחוץ מזה מי אמר שאנחנו הולכים להתחתן??????? אני בסך הכול בת 16!!!! בר

לא אמרתי שתתחתנו...

אב אמרתי, שאם תהיו ביחד, והכוונה לחברים, כבר אז יתחילו "להסתכל בעין עקומה". ותאמיני לי שיהיה לך איכפת מהחברה. אדם נוצר בתור יצור חברתי, החברה זה מה שעזר לו לשרוד, ואין אדם שלא מסוגל לחיות בלי החברה. ואני לא מדבר רק על זרים. גם החברים ואפילו המשפחה זה לא ימצא חן בעינייהם, ותאמיני לי (מניסיון משפחתי) שזה כל כך יפריע לך, שאת תעדיפי להפטר ממנו במהרה מאשר להשאר איתו.

לא אמרתי שתתחתנו...

אב אמרתי, שאם תהיו ביחד, והכוונה לחברים, כבר אז יתחילו "להסתכל בעין עקומה". ותאמיני לי שיהיה לך איכפת מהחברה. אדם נוצר בתור יצור חברתי, החברה זה מה שעזר לו לשרוד, ואין אדם שלא מסוגל לחיות בלי החברה. ואני לא מדבר רק על זרים. גם החברים ואפילו המשפחה זה לא ימצא חן בעינייהם, ותאמיני לי (מניסיון משפחתי) שזה כל כך יפריע לך, שאת תעדיפי להפטר ממנו במהרה מאשר להשאר איתו.

wildflower!

New member
לא כועסת !

אפילו לא רוצה לקרוא. תשמע,אני מאוד מעריכה את זה שאתה בפורום וראית שאני בעדך. אבל אני לא רוצה שתתערב יותר בעניינים שלי. לא רוצה לרבי פה עם אף אחד.. אבל רק לקרוא את מה שאתה כותב... תאמין לי לא עושה לי טוב והדבר האחרון שאני צריכה עכשיו זה עוד משהו להתמודד איתו. בר

למעלה