משהו מאוד עצוב שקרה אתמול

justme007

New member
משהו מאוד עצוב שקרה אתמול

אתמול חזרתי הבייתה. וסיפרו לי השכנים שהשכנה התלוננה בעיריה על הצמחים של אמא שלי. שתבינו, ההורים שלי גרים באותה שכונה כבר קרוב ל40 שנה בבתים פרטיים. ומאז שאמא חלתה כל מה שמשמח אותה זה הצמחים שלה. לפני כשבועיים השכן רב עם השכן וכתוצאה עבר לבית כנסת אחרת, ואישתו של השכן החליטה שהיא "מחזירה" לאבא שלי ועושה לו רע והזמינה פקחים אלינו הבייתה בטענה שהעציצים מפריעים לה לעבור ושהיא נפלה מהם (שזה שטויות כי כל השכונה עוברת ואנשים שמחו שיש את הפרחים של אמא שלי). בכל אופן אתמול סיפרו לי שהגיע הפקח וביקש מאבא שלי לפרק את הכל, סיפרו לי שאבא שלי ממש בכה שהוא פירק את זה. וכל השכונה יודעת שזאת השכנה שלנו שהתלוננה עליו - מסכנה אמא שלי, מה היא אשמה? היא עכשיו כל בוקר יורדת לחפש את הפרחים שלה ולא מבינה לאן הם הלכו ובוכה. אני אתמול גם לא הפסקתי לבכות, כי זה מאוד עצוב. עצוב לי לדעת שיש אנשים כאלה רעים שיש אשה רעה שמוכנה לעשות עוול לאמא שלי רק כדי שהיא תרגיש טוב עם עצמה. אני לא יודעת מה לעשות כדי לשמח את אמא, חשבתי לנסות להשיג אישור מיוחד מהעיריה רק כדי לעצבן את השכנה, אבל מה זה יעזור? היא רק תתנכל להורים שלי עוד יותר.

פנטזי1

New member
כן, אנשים רעים ,האם הם יודעים על

מחלתה של אימך? אם כן והם מתנהגים כך אז כמובן אין לך אם מי לדבר.אבל אולי תמצאו מקום אחר בגינה שלכם שהוא רק שלכם ותעשו לאימך פינה יפה עם העציצים שהיא אוהבת,כדי שתהיה לה תעסוקה והנאה .

justme007

New member
בטח שהם יודעים - כל השכונה יודעת

וכל השכונה יודעת כמה שאמא שלי טובה וכל בוקר שהיא משקה את העציצים אז הם אומרים לה בוקר טוב וכמה שהפרחים שלה יפים וזה משמח אותה. השכנה מהצד השני הציעה לאבא שלי שאמא שלי תעביר את העציצים אליה ושאמא שלי תבוא אליה כל בוקר, אבל לחולי אלצהיימר קשה להסביר וצריך לשמר את הסביבה המוכרת להם ולא לעשות להם יותר מידיי שינויים.

אכן עצוב מאד ומרגיז

JUSTME יקרה , אכן יש אנשים שלא יודעים איך לחיות עם שכן חולה. האם היא יודעת שאימך חולה? אני משערת שהיא יודעת אך לצערנו יש אנשים מבוגרים-קשישים שלא רואים את המומים שלהם אך לא יכולים לסבול לראות בעיות של אחרים וגם אין בהם רחמים אפילו. אין טעם להתחיל במאבקים שרק יצערו את אביך. תמצאו מקום בו תוכלו לשים לאמא עציצים כך שלא יפריעו לשכנה הנ"ל ויביאו לאמא קצת אושר ושמחה. שיהיה לכולנו חודש טוב והלואי שאמא ואבא יסתפקו בצמחים במקום אחר ויהיו מרוצים. טובה

נערה הייתי וגם זקנתי

(טוב, לא ממש, אבל כבר סבתא לכמה נכדים, בכל זאת...) ואני לא מצליחה להבין את רוע ליבם של אנשים, ממש לא! ניסיתם לדבר אל השכנה? לשלוח מישהו שידבר אליה ולנסות להכניס לראש המטומטם שלה בינה ולהסביר לה שהצמחים האלה הם העוגן לחיים של אמא שלך וכאשה דתיה, האם היא מוכנה לקחת את זה על מצפונה?

zs1957

New member
אנשים רעים ונקמנים

היי justme007 אין טעם לריב עם השכנה. תשתלו לאמא פרחים במקום אחר ותתנו לה להמשיך לטפח אותם. זה תרפיה שעושה לה טוב וגם אביך נהנה שיש לה עיסוק. זהבה שחם

אסתרס

New member
תודה על הברכה

אכן הנתוח עבר, זה היה לא נורא, רק מפחיד לראות את החבישה, אני כבר בבית, ויש קצת כאבים, אבל קטן עלי. לענין השכנה והפרחים: חבל על הדמעות סדרו לאמא מקום אחר למשל כמו שהציעה השכנה ממול. זה שיש אנשים רעים זה לא חדש. ואלהים כבר ישלם לה. אני החלטתי כבר לפני שנים שלא לוקחת ללב אף אחד ושום דבר, רק מתחברת עם אנשים טובים ופשוט מתעלמת מכל השאר. ושיחשבו מה שרוצים. אין לי מספיק אנרגיה בלהשקיע באנשים לא ראויים. לכו קדימה ותעשו מה שטוב לאמא .

justme007

New member
אתם צודקים

אין טעם לריב עם אנשים רעים, כי זאת המטרה שלהם, לגרור את מי שהם רבים איתם למריבה. וזה לא יקרה, לפחות לא פה, כי אז נעשה לאמא עוול יותר גדול. כל המשפחה החליטה פשוט לעזוב את הנושא ולהתעלם מהם, אנחנו רק מקווים שהם לא ינסו להרע להורים שלי בדרכים אחרות. יש להורים שלי מלא חברים בכל השכונה שמאוד אוהבים אותם וכולם תומכים ומבינים, כך שזה מאוד עוזר לדעת שיש בעולם גם המון אנשים טובים.

ענתי44

New member
החלמה מהירה אסתר ../images/Emo24.gif

שיפחתו הכאבים ותחזרי לעצמך במהרה.

zs1957

New member
חלמה מהירה אסתרס

שיפחתו הכאבים ותרגיש טוב. זהבה שחם

אסתרס

New member
תודה לכולם על האיחולים

ענתי44

New member
והחלמה מהירה גם לטובה../images/Emo193.gif

הרבה תה חם עם לימון ומנוחה

אסתרס

New member
תודה תודה תודה לכל המברכים .

הניתוח עבר, ואני מרגישה טוב, הייתי היום בישיבת העמותה הישיבה בה הוחלט בסוף דיון סוער מאוד , ומלא אמוציות, על ש0 חדש לעמותה. היה שמח ,חבל שלא פגשתי אף אחד\ת מהפורום. האם לערב ההתרמה עם הופגה של סי היימן מישהו יבוא? יש לי עוד מספר מצומצם של כרטיסים ב100 שח הזדמנות. ביי לילה טוב ושקט לכולם\ן .

ענתי44

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif בשביל אמא שלך../images/Emo23.gif

עד לאן רשעות של אישה קטנה באישיות שלה מגיעה? פשוט עצוב.אני הייתי מספרת את זה בבית הכנסת שכולם יידעו איזה "צדיקה" היא. האם יש אפשרות להכין לאמא בחצר שלכם מקום עם עציצים? חומד תכיני מקום חלופי ואז תקחי את אמא שלך למשתלה. פעם הייתי לוקחת את אמא שלי למשתלה וזה היה משמח אותה כל כך. ותקנו שם עציצים או שתילים ותסדרו במקום החדש. העשייה והטיפול בעציצים החדשים יתן לה תעסוקה ואולי יחזיר את החיוך לפניה. אולי בימים הראשונים היא תשכח ותתבלבל מהמיקום החדש, אבל תתרגל. זה כמו שעוברים מקום. קשה אבל בסוף מסתגלים. אמא תתרגל למקום החדש של הגינה שלה ויתכן שאפילו תשכח ממה שהיה.

justme007

New member
היום הם זרקו ביצים!!!

ענתי, תודה על הפרחים. היום הם עברו ממש את הגבול, הם זרקו ביצים על כל הבית שלנו וגם על הבית של השכן כי הוא בצד של אבא שלי (השכן נכה מסכן). אני ממש בהלם על הבוקר, כל הבית מלא ביצים, צילמתי הכל ואני באמת חושבת שהגיע הזמן שאבא שלי יגיש תלונה, כי זה מתדרדר. אתמול היא הזמינה לו את הפקח, היום זרקה ביצים, מחר לכי תדעי מה היא עוד תעשה. מספיק קשה לאבא שלי עם אמא, הוא לא צריך את כל זה. חשבנו שאפשר להתעלם, אבל אני רואה שהשכנה ממש חולה בראש ושזה ממש עובר כל גבול. על הפרחים אלוהים ישלם לה על העוול שהיא עשתה לאבא, אבל על הביצים זה כבר צריך להיות בטיפול של החוק והצדק.

קורנית

New member
לא רק תלונה במשטרה...

שאת זה באמת צריך לעשות, ומהר אלא גם, כמו שענתי אמרה, לגייס את דעת הקהל בשכונה דרך בית הכנסת והרב המקומי. אולי כדאי גם שהרב ידבר איתה? ו.... תסלחי לי, אני בטוחה שזו לא דרכך, אבל לפעמים אין ברירה - אם תלונות ודיבורים יפים לא יעזרו, תקחו כמה גברים חזקים מהמשפחה או החברים, צלצלו לה בדלת ותצעקו עליה... או משהו מפחיד אחר.

למעלה