משהו מאוד עצוב שקרה אתמול

justme007

New member
הרב זה בעלה !!!

ושניהם ביחד בזה. אחותי סיפרה לי עכשיו שאמא הלכה היום למועדון ובדרך למועדון היא עברה דרך איפוא שאבא שלי זרק את כל העציצים והיא זיהתה שזה שלה והתחילה לאסוף הכל ולבכות ולא רצתה ללכת למועדון (המועדון הוא 5 דקות הליכה מהבית) כי היא לא מבינה מי זרק לה את זה. איך דבר כזה יכול לעבור לסדר היום? אני יושבת בעבודה כבר יומיים וככ עצוב לי בשביל אמא.

פנטזי1

New member
רק תלונה במשטרה נגד השכנים המטרידים

ונראה איך ירגיש הרב כשהשוטר יגיע לביתו.אסור לשתוק לאנשים כאלה,לנו היה פעם סיםור עם שכנים והםקיבלו אזהרה במשטרה שאסור להם להתקרב לקומה שלנו.אל תוותרי להם .

רותי57

New member
אולי השכנה גם מתחילה לפתח סממנים של

אלצהימר? הרי לא יתכן כי אנשים בריאים ברוחם ובנפשם יתנהגו כפי שמתנהגים השכנים שלך!!!

justme007

New member
חולי אלצהיימר לא משוגעים!

השכנה כן, אמא שלי חולה באלצהיימר והיא בחיים לא תעשה דבר כזה. לקום בלילה שאין חתול ברחוב ולזרוק ביצים על הבתים זה משהו שרק חולה נפש אולי מסוגלים לעשות. אמא שלי בחיים לא תעשה דברים כאלה.

ענתי44

New member
אל תשווי בכלל את אמא לשכנה

אמא שלך היתה, נשארה ותשאר, אישה עם לב גדול. אישה טובה היא ואבא, ואת ירשת את זה מהם. השכנה שלך , כנראה, מעולם לא היתה אישה חביבה. אבל בהחלט יכול להיות שהיא חולה בדמנציה. אני מכירה אנשים שעשו דברים קשים. חלקם היו אנשים צנועים וטובים. חלקם המחלה העצימה את הרוע שלהם. בכל אופן אל תוותרי להם.

ענתי44

New member
תתלונני במשטרה ../images/Emo196.gif

זה כבר עובר כל גבול. כמו שאת אומרת, מי יודע מה עוד המוח הקודח שלה יעולל? ואם היא אשת הרב אז תפני אליו ותשתפי אותו, אולי כמו שרותי מציינת, היא מתחילה לגלות סימני מחלה? ואם הוא לא ירסן את אשתו ויהיה שותף להתנהגות הנלוזה הזו תפני הלאה לרב הראשי של היישוב שלכם. לא יתכן שככה ינהגו באמא ואבא שלך.בטח לא סתם ללא סיבה.

תנסי לראות מה קורה עם המשטרה

ואם הם אכן מטפלים ברצינות בנושא. אם לא - כמה מאות שקלים, 2 בריונים עם אלות ביייסבול שישאירו להם כמה חפצים שבורים בבית. אנשים אלימים מבינים אליומות יופי!

justme007

New member
חח "אלות בייסבול" אהבתי...

אבל לא. אנחנו לא משפחה של "כח". חינכו אותנו בבית להתרחק ממריבות ולא להגרר אליהם. דיברתי עכשיו עם אבא, הוא היה היום במשטרה והגיש תלונה. היום בערב יש לנו אסיפת אחים בבית אז אנחנו נראה מה אפשר לעשות בצורה חכמה שלא תפגע באף אחד. כי לדעתי אישתו והוא באמת חולים בראש אם הם עושים דברים כאלה.

אסתרס

New member
רק משטרה

זו התנכלות פושעת, על אחת כמה וכמה שהבעל הוא הרב!!! תסלחו לי איזה תת-רמה. רק משטרה תרחיע אנשים שהשתן עלה להם לראש ביי אני רצה לישיבת הנהלת אלצהיימר , מקווה לראות אתכם שם .

למעלה