משהו מהלב ....

000ק0ית 23

New member
הן רבותא יתי... בכלל

אני לא עשיתי פה שום השוואה אישית מול אף אחד או אחת... אני כתבתי עליי....תמיד יהיו את אלו שירגישו נחותות לידי.... אני לא הצבעתי על אף אחד או אחת....פשוט מסרתי את העובדות לגבי עצמי....אתם אלו שפירשתם את זה ככה ונושא ההודעה שלי היה על הרגשות שלי...ואיך שלפעמים אני מרשה לעצמי להתפרק .....ועל התכונות שלי.... אין פה הקשר בכלל לוירטואל....ולא דיברתי על ה"מלכות" הכל זה בולשיט.... שימי לב ענברבור לזה שאת לקחת את זה אישית כמו כל אחת פה שמתנגדת למה שכתבתי.... לסיום...אם היתה פה אחת שהיתה כותבת את אותו הדבר הייתי מפרגנת....אז בנות...שמתן לב כמה שאתן שונות ממני? אני מפרגנת וטובת לב אתן תמשיכו להלחם ולקנא...וחבל...כי אם תחפרו עמוק בהודעה תבינו שהודעה זו נכתבה מהלב מכוון אליי ולמקרים שקרו לי בחיים ולא לכן....אז תפסיקו לחשוב שזה מכוון אליכן בנות

000ק0ית 23

New member
ענבר את יודעת מה הבעיה שלך?

שקשה לך להבין את מי שאני באמת....וחבל שאת ככה מסתכסכת איתי אבל אני מבינה את אשר בליבך...אני לא כמו כולן ולכן לא אריב איתך, אבל תקראי 4 או 5 פעמים את ההודעה הראשית ותביני שהייתי מאוד פגועה כשכתבתי את זה... יודעת מה בואי אספר לך למה התכוונתי בהודעה... אני כתבתי על עצמי כך על מנת להראות לעצמי את מי שאני על מנת שלא אפול, לקחתי מקרים מהחיים ופרסתי אותם במוחי וגיליתי שיש אנשים מהעבר שמנסים לפגוע בי , אנשים שמנסים לזרוע מלח על הפצעים , יש אנשים ששיקרו לי ואני תמיד עליתי על השקרים, אנשים מקנאים בהצלחה שלי מאיך שצמחתי והם מתגעגעים אליי, אך מסתירים זאת במסווה של "חברה" על מנת לעודד את עצמם בזה שהם איבדו אותי לצמיתות... את אולי לא תביני על מה אני כותבת, אבל אני מבינה מעולה...לא היתה פה כוונה להשוואה באף אחד מהבלוג, אתן ואתם שחשבתם ככה, אז זהו שאני לא חשבתי כך כלל. אני מלכה בחיים שלי בזכות המקרים שהיו בחיי, ואיך שעליתי וצמחתי אל על....היו מכשולים ועדיין יש , אך לא יצליח לאף אחד להרוס אותי, וגם לא "לך" את ה"חברה" שלו ששלחת לעבודתי מכתב תלונה מפוברק בשמו... לסיום אם אתה קורא את הודעתי , כן אתה יודע למה אני מתכוונת, רוצה לומר מעמקי נשמתי שחשבתי שאתה בנאדם טוב אך אחרי לאור המאורעות והפזל שחיברתי גיליתי שאתה ממש לא כמו שחשבתי , וגיליתי שאני באמת אבל באמת עכשיו מעמקי נשמתי גיליתי שאני שונאת אותך מאוד.... לפני 3 חודשים היית מתחת לדלת ביתי עם אחותך, ויודע מה כשלחצת לי יד לא הרגשתי כלום , אז אפשר להבין לבד מה קרה, לסיום אומר לך ענבר תביני את האופי שלי נכון ואל תמהרי להסיק מסקנות.... אני גיליתי שאני לא אוהבת אותך יותר ....וזה המסר שאעביר פה!!!!! ממני רונית

את שמה לב בכלל למה שאת אומרת?

מאמי אני לא צבועה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני יודעת להעיר לאנשים על טעויותיהם וכן גם על מעלותיהם! ופירגנתי לך לא מעט פעמים ואיני מנסה לפתוח כאן חזית! אני מנסה להראות לך שאת לא אדם מושלם כמו שאת חושבת שאת. ואת חושבת שאת!!!

just Grace

New member
מאיפה את מביאה את הסיפורים האלה

כל יום יש לך סיפור דמיוני עם גבר אחר .... לכי לכי תמכרי בננות
בשוק יא תרנגולת !

putimakansit

New member
ענברררר כנסי

הת גובה שלי היתה צינית ניראה לך באמת אני חושבת שאני מלכה חחחחחחחחחחחחחחחחחח ממש לא אני כמו כולם כולם שייוום אחד לשני מקווה שהבנת את זה עכשיו נועה

למעלה