משהו מהמם לדעתי היכנתי

*neta*

New member
../images/Emo13.gif

ורוצים יותר את הצ'אקרם הראשון
ולמה לי אין זמן פנוי !?

THEchosen1

New member
לא יודעת מה עם השאר אבל ..

אני יילמד למגן בהיסטוריה , שבוע ו-3 ימים וממשיכה בספירה .. מחר יש לי את מבחן במתמתיקה שדחיתי - זיכרים? ומה אני עושה במקום ??? שומרת על אחותיייייי נו בטח .. מה לעשות .. אחים קטנים .. אני רק מחכה שאמא שלי תבוא כבר להחליף אותי .. ותיקח אותם לגן לערב קריוקי אנאערף , ואני עוד איכשהו ינסה ללמוד ואני יודעת מעכשיו שהיום אני לא הולכת לישון !!!!! אני ישאר ערה כמה שצריך עד שאני ירגיש שאני מוכנה מספיק וזהו !!!!!!!!!!!!!! אוףף... יום מרוכז בלשון , בהפסקות לומדת היסטוריה כי אין לי זמן כי כשאני חוזרת צריך ללמוד מתמתיקה למחר... איזה יום מייאש שייגמר כבר

*neta*

New member
מגן בהיסטוריה ?

תלמדי כמה שרק אפשר, אל תדחי!! ובהצלחה מחר

ברודי

New member
אני לא יודעת מה איתך../images/Emo3.gif

לי יש בחופש הגדול- לעשות עבודה רצינית של יחידה שלמה במשפטים, ללמוד למבחן ענק שיהיה לי בתחילת השנה בתנ"ך, לעבוד, ללמוד נהיגה, ועוד הייתי אמורה לעשות פסיכומטרי השנה בחופש אבל ויתרתי. אז. סחה על החופש... עכשיו. מישו פה יודע משו בלשון
אני לא מבינה בשיט כלום ויש לי מגן יום שישי ואני כאן משומה!!! נראה לי אני כבר אלך ללמוד!!

*neta*

New member
מישו פה יודע משו בלשון...באמת רואים

שאנחנו לא מכירים !

ברודי

New member
יופי תתעסקי בקטנות../images/Emo5.gif

זה רק בנט אינלי כוח לכתוב כמו בנאדם. אפילו המורה לספרות כתבה (רק) לי במבחן פעמיים!! שיש לי לשון יפה. (
נההה!) וזה לא הפריע לה לתת לי 60. כלבה.

THEchosen1

New member
ברודיייייי

אממ .... אני רק יכולה להגדי שאני לומדת לשון ..זה לא אומר שאני מבינה אני לוקחת שיעורים בחלון עם המורה שלי - אני משוגעת או לא?? אבל אני רוצה להצליח בבגרות אז.. בנתיים אני יכולה להגיד לך שאני בערך מבינה , אם את רוצה עזרה את יודעת שאני יכולה לנסות :))) תמידדד אחרי ההצלות שלך !!!

ברודי

New member
סורי אין../images/Emo4.gif

קניתי פאקינג מיקודית 2003. לא עוזר בשיט. אני לא יודעת אפילו מה זה דגש ומחר המגן!!!!

ברודי

New member
אני שמחה שזה מעלה בך זכרונות חיובים

הצלחתי לסחוט מאבא שלי מה זה שם המספר. לאט לאט נתקדם. לא רוצה שהוא יתלהב יותר מדי על זה שאני מבקשת ממנו עזרה בלשון אחרי כל הפעמים שדחיתי אותו. זה פתטי.. חברות שלי משלמות 100 שקל לשיעור ולי יש מורה פרטי בבית.

shiri_b

New member
אז קחי את אבא שלך לשעה-שעה וחצי

וזהו, לא תצטרכי מורה פרטי יותר, ותדעי את החומר.

למעלה