מקפיצה!!!! עם תמונה חדשה תראו איזה יופו גילתי איך לעשות את הדבר המוזר הזה וזה יוצא יפה
D danazi New member 28/5/03 #10 מקפיצה!!!! עם תמונה חדשה תראו איזה יופו גילתי איך לעשות את הדבר המוזר הזה וזה יוצא יפה
G gabrielle New member 28/5/03 #12 פשש הפצצת עם התמונות../images/Emo98.gif אני הכי אהבתי את השניה של זינה עם הצקראמים... ( תתפלאו )... באמת יפה
פשש הפצצת עם התמונות../images/Emo98.gif אני הכי אהבתי את השניה של זינה עם הצקראמים... ( תתפלאו )... באמת יפה
S shiri_b New member 28/5/03 #19 תשחקו עם זה.. אני מעלה את העמוד ממש מהר ומורידה אותו ורואה כמה זמן לוקח לרגל להגיע *זה מה שקורה שמחפשים תירוצים לא ללמוד*
תשחקו עם זה.. אני מעלה את העמוד ממש מהר ומורידה אותו ורואה כמה זמן לוקח לרגל להגיע *זה מה שקורה שמחפשים תירוצים לא ללמוד*
ב ברודי New member 28/5/03 #20 חחחח גם את? אני משחקת עם האייקונים למעלה... עוברת לידם מהר ורואה כמה זמן יקח להם לגדול...
S shiri_b New member 29/5/03 #26 כן, כן גם את זה אני עושה זה נחמד אני מנגנת עליהם (למרות שאין מוזיקה )
מ מונולוגים מהווגינה New member 28/5/03 #21 וואו איזה יופי גבריאל נראית נורא סקסית בתמונה, במיוחד בתמונה השמאלית עם שיער קצר, היא נראית כמו בפרסומת.
וואו איזה יופי גבריאל נראית נורא סקסית בתמונה, במיוחד בתמונה השמאלית עם שיער קצר, היא נראית כמו בפרסומת.
G gabrielle New member 29/5/03 #29 משהו חדש שלי...../images/Emo98.gif זה ניראה ממש מגניב בתור רקע... יותר מאשר בתמונה. מקווה שאהבתן
י ילדת נצח New member 29/5/03 #30 בובון... איך את עושה את הרקע המאגניב הזה? גמני רוצה!! יותר מידי זמן לא נגעתי בפוטושופ... יההההההההההה! עשית לי חשק!!! *הולכת לעשות וולפייפרים* והנה הוולפייפר שלי שאני הכי הכי אוהבת... שהוא גם הרקע שלי כרגע [כן, משנה כל יומיים] נכון יפה?
בובון... איך את עושה את הרקע המאגניב הזה? גמני רוצה!! יותר מידי זמן לא נגעתי בפוטושופ... יההההההההההה! עשית לי חשק!!! *הולכת לעשות וולפייפרים* והנה הוולפייפר שלי שאני הכי הכי אוהבת... שהוא גם הרקע שלי כרגע [כן, משנה כל יומיים] נכון יפה?
י ילדת נצח New member 29/5/03 #31 הנה סתם משהו שעשיתי חיחי אני עייפה מידי בשביל וולפייפרים מלאים מוקדש ל... תמר *שיעול* שלא מאשרת אותי באייסיקיו *שיעול*
הנה סתם משהו שעשיתי חיחי אני עייפה מידי בשביל וולפייפרים מלאים מוקדש ל... תמר *שיעול* שלא מאשרת אותי באייסיקיו *שיעול*